24.5.17

Manchester ja pakolliset salaliittoteoriat

Manchester areenalle järjestettiin Ariana Granden konsertti maanantai iltana. Klo 22:30 aikoihin pääsalin uloskäynnin ulkopuolella räjähti kotitekoinen nauloilla pinnoitettu pommi. Syylliseksi epäillään 22-vuotiasta Manchesterissa syntynyttä Salman Abedia, jolla on yhteyksiä Daeshiin. Hän oli matkustanut Syyriaan muutama vuosi sitten. Varmasti lähipäivinä selviää lisää iskun suunnittelijoista.

Kaoottinen tilanne pysyi sekavana seuraavana päivänä, kun internetin trollit osallistuivat tapahtumiin. Kadonneiden lasten listoille lähetettiin kuvia pojista ja tytöistä, jotka eivät mitenkään liittyneet Manchesterin tuhoon. Sanomalehdet oikoivat iskuun liittyviä väärinkäsityksiä.

Täsmällisesti kuin toistuva herpes nettiin ilmestyivät tutut folioprikaatin edustajat. He tiesivät terrori-iskun olevan oikeasti false flag. Eli täysin lavastettu tuho, jossa ei välttämättä edes kuollut ketään. Valokuvissa näkyvät uhrit ovat heidän uskomuksen mukaan kriisinäyttelijöitä. Nämä sadat näyttelijät eivät vain koskaan tunnusta olleensa näyttelijöitä, vaan sitkeästi väittävät kokeneensa oikean terrori-iskun. Jopa ollessaan hoidettavana sairaalassa. He ovat niin vakuuttavia näyttelijöitä! Lisäksi kuolleiksi väitettyjen ihmisten elämä ennen terrori-iskua oli täysin tekaistua teatteria. Uhreille löytyy ystäviä, perheitä ja sukulaisia. He ovat kaikki mukana näyttelijäsuorituksessa. Valtavan monipuoliseksi paisuva salaliitto ei hikoiluta salaliittoteorioitsijoita, sillä he eivät sitoudu mihinkään väitteeseen. He vain vihjailevat salaliitosta, mutta eivät todista salaliittoa.

Useita jakoja saaneet salaliittoteoriakommentaattorit kertoivat, että Manchesterissa suoritettiin poliisien johtamana tekaistu tragedia. Todisteet tästä ovat sitä tuttua numerologian (yhdistelmä vapaamuurarien koodeja ja NWO-termistöä ja salaliittoteorioissa toistettuja symboleja) ja epämääräisten vaatimusten täyttämättömyyttä.

Missä ovat kuvat uhreista?

Kuvia esitetään.

Missä veritahrat näissä uhreissa?

Tässä.
Ja täällä.

Tekoverta!

Kun kuvia ei ole saatavilla, niin se on epäilyttävää. Mitä he yrittävät salata?

Kun kuvia on saatavilla, niin ne ovat epäilyttävän epäselviä. Ja merkki siitä, että valokuvaajat on kutsuttu paikalle lavastajien toimesta.

Kun kuvia on saatavilla ja ne ovat hyvin valaistuja ja tarkkoja HD-kuvia, niin kuvat ovat selkeästi lavastettuja. Eiväthän ne muuten olisivat niin tarkkoja kuvia?

Ja niin edelleen. Todisteiden puute on todiste salailusta. Todisteet iskusta ovat todisteita lavastuksesta. Edellytykset sellaiselle iskulle, jota salaliittoteorioitsija uskoisi aidoksi terrori-iskuksi jäätetään tarkoituksella epäselviksi. Muuten voisi jäädä nalkkiin ja joutua tunnustamaan isku aidoksi.

Savuavaksi aseeksi yritetään tarjota yleisön joukosta napattua videota, jossa kuullaan miesäänen rauhoittelevan areenalta poistuvaa yleisöä. Enemmistö yleistö on jo juossut pois. Mies sanoo, ettei ole mitään vaaraa joten poistukaa kaikessa rauhassa, ei tarvitse juosta. Julistivatko lavastajat noin avoimesti koko kansalle, ettei mitään vaarallista oikeasti tapahtunut? Vai olisiko niin, että lavalla olleet työntekijät yrittävät rauhoitella väkeä ja välttää nuorten tallautumista panikoivan väkijoukon jalkoihin?

Vain reptiliaanit tietävät vastauksen. Jos salaliitteorioitsijoiden versio olisi totta, niin lavastajat olivat erittäin huolissaan siitä etteivät nuoret loukkaantuisi. Eli he ovat valmiita lavastamaan kymmenien ihmisten kuoleman, mutta kukaan ei saa oikeasti kärsiä. Sehän olisi vastuutonta käytöstä.

Numerologia nousi vielä kerran pinnalle kuin väännetty torttu, sillä jotkut huomasivat numeron 22 toistuvan. Esimerkki tästä yhteydestä oli kuolleiden ihmisten määrän, iskun päiväyksen ja terroristin iän välillä. Kaikki olivat 22. Se ei saa olla sattumaa. Jotkut jopa huomasivat terrori-iskujen tapahtuvan 22. päivä. Mikä onkin totta, mutta edellyttää muina päivinä tehtyjen terrori-iskujen unohtamista. Kyseinen virhepäätelmä on yleinen ja melko vaikea huomata, jos on itse altistunut sen käyttämiseen. On myös täysin mahdollista, että terroristit valitsevat tarkoituksella tietyt päivät. Toistuvat päivämäärät eivät itsessään vielä todista, että iskut olisi lavastettu. Tätä asiaa salaliittoteorioitsijat eivät millään tunnu ymmärtävän.

Kun salaliittoteorioitsijoilla ei ole selkeitä todisteita lavastuksesta, niin materiaalia haetaan muista tapahtumista. Levitykseen lähti video, jossa viranomaiset suorittivat terrori-iskuharjoituksen ostoskeskuksessa. Mukana tekoräjähde, uhreiksi meikattuja näyttelijöitä, ja muita asioita joilla simuloidaan mahdollisimman tarkkaan terrori-iskua. Näitä realistisia harjoituksia tehdään toistuvasti Euroopassa, sillä poliisien ja erikoisjoukkojen täytyy olla treenattuja näihin skenaarioihin. Täällä artikkeli isosta harjoituksesta viime vuodelta, jossa lavastettiin tuhoutuneita junavaunuja.

Manchesteriin liittyvä harjoitus tehtiin viime vuonna Trafford Centre ostoskeskuksessa. YourNewsWire-sivustolle ladattiin tuo vanha video, mutta saatetekstissä sen väitettiin tapahtuneen vain pari viikkoa ennen areenan iskua. Luonnollisesti tämä valheellinen versio harjoituksesta on suosittu salaliittoteorioita kokoon parsivien parissa.

2 comments:

Sarin said...

Onkohan nuo olemattomat uhrit sukua holokaustin olemattomille uhreille? En tunne kovin hyvin salaliittoskeneä, mutta voisin arvata että holokaustinkieltäjillä on noiden jutussa mainittujen kanssa paljon yhteistä. Luin tänään jonkin matkaa Flat Earth-tyyppien tekstejä, joten mulla oli jo valmiiksi folion yliannostus päällä.
Kyllä mahtuu maailmaan paljon bullshittiä.

AnoMatti said...

Kaikkein ehkä huvittavinta on noiden salaliittoihin ja false flag iskuihin uskovien äärettömän vahva todisteiden valikoiminen. Ei ole niin heikkoa todistetta salaliiton puolesta etteikö se olisi ehdottoman pitävä, eikä niin hyvää todistetta salaliittoa vastaan etteikö se olisi väärennös.