1.9.17

Tauko on ohi

I'm back. Olin pienellä vaellusretkellä tavallista oudompaan vaihtoehtotodellisuusmaahan. Ei niinkään ristiretki vaan tutkimusmatka ihmisten maailmankatsomusten ihmeelliseen maailmaan. Se vei voimani. Se horjutti jo valmiiksi murentunutta ja heikkoa uskoani ihmiskunnan tulevaisuuteen. Jopa minun kaltaiseni melkein kaiken netin huuhaan nähnyt masokisti joutui istahtamaan entistä syvemmälle ja pudistelemaan päätäni. Vaikka olen vapaaehtoisesti altistanut itseäni säännöllisesti homeopaateille, nuoren maailman kreationisteille ja kuulentoihin kieltäytyvästi suhtautuville ihmisille. Tämä viimeisin patikointi otti liika voimille. Katselin useita videoita, useiden tuntien ajan. Niiden sisältö peittosi denialismillaan kaikki edeltävät huuhaat, joita olen kohdannut skeptikon urallani Minun täytyi toipua kuuntelemalla hyvää musiikkia ja lukemalla rentouttavia Warhammer-kirjoja.

Luulin sen olevan vain vitsiksi tarkoitettu jekku. Jekku jolla saadaan mahdollisimman paljon vitsipiirin ulkopuolisia tunteelliselle tuulelle. Jekku joka on tarkoituksella pahasti ja monipuolisesti sekä selkeästi ristiriidassa havaitun maailman kanssa. En millään uskonut, että nämä ihmiset voivat olla tosissaan.

Olin väärässä.

Maailmassa on oikeasti väkeä, joka esittää ihan vakavissaan seuraavanlaista argumentaatiota.

Jos planeetta pyörisi akselinsa ympäri, niin ilmakehä ja meret linkoutuisivat pois. Samoin jos planeetta pyörii kuten tiedemiehet väittävät, niin mikseivät vatupassit heilu kun ne jätetään tasaiselle pinnalle päiväksi?

Jos planeettamme olisi pyöreä, niin pohjoisnavalta etelänavalle lentävä pilotti saapuisi perille ylösalaisin. Selittääkäpäs se, globalistit!

Meteoriitit iskevät Maahan aina 90 asteen kulmassa. Miten se on mahdollista jos planeetta on pyöreä? Missä ovat kanjonimaiset iskeytymisien arvet?

Vaikka teleskoopilla katsottuna muut planeetat näyttävät palloilta, niin siitä ei voida päätellä Maan olevan myös pyöreä.

Painovoimaa ei ole todistettu.

Vesi löytää aina tasonsa. Vaikka vesi olisi uima-altaassa, järvessä tai meressä, niin sen pinta on tasainen rannasta rantaan. Miten planeetta voi olla pallo, jos sitä muka peittää valtavat meret?Kuunpimennyksestä ei vielä tiedetä mikä oikeasti aiheuttaa sen varjon Kuun pinnalla.

Planeetastamme ei ole otettu yhtäkään yhtä valokuvaa, joka näyttäisi planeettamme kokonaisuudessaan. Ei ole otettu! Ei! Kaikki tähän asti julkaistut kuvat ovat väärennöksiä.

Ja niin edelleen. Väitteet litteydestä tulevat vastaan mitä erikoisimmista asioista. Näitä asioita puhutaan ääneen, omalla nimellä ja omilla kasvoilla varustetuissa videoissa. Maailmasta oikeasti löytyy ihmisiä, jotka oikeasti uskovat Maan olevan pannukakku. Pannukakku jonka keskellä on isona jäävuorena pohjoisnapa. Litteän maan reunaa reunustaa valtavana jääseinänä etelämanner, joka pitää valtameret kiekon sisällä.

Mutta osaavatko flatulistit selittää miksi maapallon pohjois- ja eteläpuoliskolla tähtitaivaalla napatähtien Pohjantähti ja Oktantti ympärillä tähdet pyörivät eri suuntiin? Siis, osaavatko selittää vaatimatta sarjaa perustelemattomia lisäolettamuksia? Miksi kopernikaaninen maailmankuva mahdollistaa tarkasti ennustettavat auringon- ja kuunpimennykset, mutta litteän maailmankuvan kannattajat eivät osaa ennustaa niitä malleillaan?

Pannaristit väittävät lähes ihailtavalla sitkeydellä, että emme pysty näkemään miten maa kaareutuu horisonttia kohden. Paitsi tietenkin silloin kun näemme miten maa kaareutuu horisonttia kohden.Onneksi sentään löysin uusia seuraamisen arvoisia YouTube-kanavia, kuten Martymer81 ja CoolHardLogic.

Toipuminen voi alkaa. 

6 comments:

MrrKAT said...

PA (~siteeraten):"Vesi löytää aina tasonsa. Vaikka vesi olisi uima-altaassa, järvessä tai meressä, niin sen pinta on tasainen rannasta rantaan."

Itseoppinut sukulaiseni snobbaili muanviljelijälle tms että jos teet suuren hallin niin hallisi betonilattia on muuten kupera. -EI VARMAAN OO!
Tätä kautta flattanoiden olisi helppo etsiä lisäkannatusta. Iskemällä noiden hallintekijöiden omanarvontuntoon, saamalla ylimielisistä liituraitainsinööreistä ja kaiken-maaailman-luonnontieteilijöistä heidän vihollisiaan.

113 metrisen hallin päässä jos laittaisi laserin osoittamaan lattian pinnan tasossa niin se olisi toisessa päässä hallia 1 mm ilmassa.
360 metrisen hallin päässä jos laittaisi laserin osoittamaan lattian pinnan tasossa niin se olisi toisessa päässä hallia 1 cm ilmassa.
Kuperuus olisi 1/4 noista eli 113 m hallinlattia on keskeltä "koholla" 0.25mm ja 360 m hallissa keskeltä koholla 2.5 mm.

Käytännössä pinnan ja ilman lämpötilaerot tuhonnee noin konkreettiset mittaukset (ilma taittaa valoa). Mutta jos siihen laittaisi samanmittaiset kepit ja nostaisi mittauksen "ilmaan" pois välittömältä pinnalta, niin sitten olisi toivoa mitata tarkemmin. Betonin pinnalle pitäisi laittaa vaikkapa 3-10 cm vettä "lattiatasoksi" ja roskia vaimentimeksi. Ehkä se on parempi kuin syvä alati lainehtiva uimavesiallas. Tuon voisi testata jossain pitkällä niityllä kapealla ojallakin pilvisen illan tai aamuyön tyyneydessä?


("Flatulistit" olisi muuten minusta tarpeettoman pejoratiivinen ilmaisu, liian lähellä sanaa engl.flatulence=suom. pieru, sana jota kunniatohtoriksi promovoitu Hynemankin käytti).

AnoMatti said...

Olen seurannut noita mainittuja kanavia. Voin suositella niitä varauksettomasti youtube debunkkauksesta pitäville.

Tom Kärnä said...

Voimia blogistille. Yhden tutun kanssa olin juuri keskustellut eräästä Litteää Maata kannattavasta internetsisällöstä. Pitää kertoa hänelle tästä merkinnästä. Välillä järkeäkin. Juu, hän ei kannata ajatusta litteästä Maasta. Mutta aiheesta keskustelimme.

Anonymous said...

Jos mietit ruokalautasen muotoa, niin sehän on ihan selvä asia ettei pallon muotoisella astialla ruoka pysy. Sama juttu maan muodon kanssa. Jos maa olisi pallo, kaikki tavara valuisi etelänavan kautta pois. MOT.

Anonymous said...

Hyvä kommentti tuossa flat earth proof videossa:
"Explaining Flat Earth Theory with a round Globe ???"

Anonymous said...

Tein tuosta litteä maa - hommasta parodiaa:
https://youtu.be/ZpXGLBuhcZU
Vesi PalLOL