1.10.12

Nibiru tulee, eiku ei tule

Kaikkeen minäkin käytän viikonloppujani. Oudon Nibiru-kultin jäsenillä on ollut jännät paikat. Meitä lähestyvän planeetan havaitseminen ei ole helppoa. Sadat Auringon suuntaan tähyilevät tähtitieteilijät eivät onnistu näkemään Nibirua, mutta satunnaisesti samaan suuntaan pilvisellä säällä digikameroillaan sohivat harrastelijat saavat esiin milloin minkälaisia kimalluksia. Ne tulkitaan salaperäisen Nibirun havainnoiksi. Nibiru tulee aiheuttamaan saarien uppoamisia, vuoristojen muutoksia ja muutenkin tuhoa siellä sun täällä.

 Noh, tietenkin tuota Nibirua odottavat ihmiset järjestäytyvät internetissä. Uutisia ja tietoa Nibirusta satelee ZetaTalkin Nancy Liederiltä. Yhteys avaruusolentoihin takaa tietojen luotettavuuden. Jep, tässä kohtaa tiedän miten vakavasti Nibirulaisia pitää seurata.

Nibirun paluu -blogi toimii kotimaisten Nibirulaisten sivustona. Siellä aloitettiin uuden planeetan virallisen paljastamisen odottaminen. Syyskuun alkupuolella ilmoitettiin, että presidentti Obama tai muu vastaava virallinen taho aikoisi vihdoinkin julistaa Nibirun kaikille kansoille. Viimeistään syyskuun lopulla tultaisiin tekemään historiaa.

Uusi ZetaTalk viesti lupaa ilmoituksen tuloa ehkäpä nyt tänä viikonloppuna. Edessä onkin tänä viikonloppuna jännittävä hetki jos ja kun Obama tai vastaava virallinen taho mahdollisesti tekee ilmoituksen planeetta X:stä. Ilmoitus piti tehdä jo 14.9 ja oli valmiiksi nauhoitettu ja valmiina lähetykseen perjantai-iltana 14 syyskuuta 2012 heti USA:n pörssin sulkemisen jälkeen. Mutta laajentuva väkivalta, kymmenen hyökkäystä Yhdysvaltain suurlähetystöjä kohtaan aina Hollannista Australiaan pakotti siirtämään ilmoitusta seuraavaan viikonloppuun.
Sitten kävikin ilmi, ettei mikään virallinen taho paljastanutkaan Nibirua.

He yrittävät antaa jälleen ilmoitusta vielä tänään sunnuntaina. Se tulee olemaan suuri raportti. Obama on päättäväinen tämän asian suhteen. Silti ongelmilta ei olla vältytty, on ilmennyt henkilökunnassa vaihdoksia mm. henkilökunta joka on vastuussa kiireellisen hälytysjärjestelmän tekemisestä toimintakuntoon. Ongelmana on ollut hermostuneisuutta, epäpätevyyttä, ajoittain henkilöitä joilla on ollut piiloagendoja mielessä.
Kuten kaikilla ufo-kulteilla, niin myös Nibirulaisilla on edessään pakollinen selittely. Tietenkään olematon planeetta ei tule pakottamaan presidenttejä pitämään mitään puheita Nibirusta. Kaikki selityksen lepäävät nyt Nancyn harteilla. Hän on omien sanojensa mukaan yhteydessä niihin, jotka ovat valmiita vuotamaan tietoja virallisten kanavien kautta. Vastaukseksi tarjotaan sabotaasia. Eli joku planeetan salaamista haluava salajärjestö on ohjannut Obaman ja kumppanit lykkäämään Nibirun paljastamista. Voe rähmä!

Melko uppiniskaista ja pelokasta väkeä nämä valtaapitävät. Mutta ajattelinkin, että miksi virallinen taho vielä tekisi niin merkittävän ilmoituksen kun Nibirua ei vielä kumminkaan näy joten ajankohta ei paras mahdollinen ja uskonpa, että he viivyttelevät ihan viimeiseen asti niin paljon kuin mahdollista. Sitten vasta kun on pakko, niin ilmoitus tullaan varmaankin tekemään, eli kun se todellakin näkyy miljoonille ihmisille kaikkialla. Tietenkin he toivovat, että se ei alkaisi näkymään lainkaan, mutta siltähän he eivät voi välttyä, ennemmin tai myöhemmin kaikki on kumminkin edessä. Toisaalta jos maailmojen neuvosta tämän johdosta antaisi nyt mittavaa näkyvyyttä, että kaikki näkisivät sen, eli he varmaankin lisäävät painetta entisestään kunnes ilmoitus tullaan tekemään.

Tämän Nibiru-kultin seuraaminen on ollut kovin jännittävää. Samalla se on erittäin tylsää, sillä Nibirulaisten meno on aivan samanlaista kuin parisen vuotta sitten hehkutettu Ufo-ilmestyminen. Siinä missä meedio Goodchilden paljastama Ufo-ilmestys jäi unholaan, kun mitään ei näkynytkään ilmoitettuna päivänä, on Nibirulaisilla vielä toivoa. Heillä ei ole mitään varmaa päiväystä planeetan ilmestymiselle. Siksi he voivat haahuilla vielä parin vuoden ajan, syyttäen näkymättömästä Nibirusta huippusalaista järjestöä jolla on yliluonnolliset voimat. Seuraajat pidetään virkeinä lupauksilla, joissa suuri paljastus on aivan kulman takana.

Tosin ilmoitus saattaa olla vielä tulossa lähiaikoina, sen näemme sitten. 


2 comments:

MrrKAT said...

Uusi huippukomeetta löytyi - näkyviin 2013 lopulla

Kohteella on kuitenkin potentiaalia nousta jopa yhdeksi vuosisadan upeimmista komeetoista, mikäli sen kirkkaus kehittyisi vielä suotuisammin. Toisaalta kappale voi myös hajota Auringon lähiohituksessa. Pyrstötähti on ristitty koodilla C/2012 S1 (ISON).

http://www.avaruus.fi/uutiset
/aurinkokunnan-pienkappaleet/uusi-
huippukomeetta-loytyi-nakyviin-
2013-lopulla.html

Jäikö se 0-vuosi pitämäti silloinhan.. ;D

Homo-apina said...

Minun puolestani Maailmojen Neuvosto saisi kernaasti lisätä Nibirun näkyvyyttä. Silloin saattaisin nähdä myös vilauksen auringosta.