3.10.12

Kohupaljastus: Leo Meller on sala-muslimi

Kristillinen saarnaaja ja Patmos Lähetyssäätiön entinen toiminnanjohtaja on monien mielestä harras kristitty. Syyskuussa paljastuneiden tosiasioiden edessä tuota mielipidettä täytyy kuitenkin miettiä uusiksi. Tuo paljastus sotii helluntaiherättäjä Mellerin uraa vastaan. Miehen profetioihin ei ole luottamista. Saat tietää tästä kohusta yksinoikeudella blogissani!

 Havaitsin selkeät yhteydet, kun lukaisin läpi Mellerin blogia. Alussa hän kirjoittaa juutalaisten kalenterista ja raamatullisista juttua, blaa blaa. Niiden lukeminen tuntuu erittäin turhalta, kun oivaltaa minkälainen mies Meller oikeasti on. Kertoessaan Chuck Pearcen uninäkymistä ja tulkinnoista Meller innostuu kommentoimaan Yhdysvaltojen tapahtumia.

Katse Valkoisen talon suuntaan ja dramaattinen paljastus on käynnissä.

Traagiset tapahtumat USA:n konsulaattien ja lähetystöjen kohdalla paljastavat todellisuuksia USA:n rappiotilasta.  Näillä paljastuksilla voi olla syvällinen merkitys marraskuisiin USA:n presidentin vaaleihin.  Paljastumassa on myös raamatulliselle kristillisyydelle vieraan, todellisuudessa sala-muslimin, presidentti  Obaman totuus.

Aivan. Presidentti Obaman uskonnollisuus on nostattanut palopuheita lätäkön toisella puolella. Ne puheet ovat rantautuneet Suomeen asti.  Barack Hussein Obaman lapsuus kun ei vierinyt perinteisen amerikkalaisen idyllin sisällä, vaan ulkomailla. Siksi Obaman maltillinen kristinusko ei ole tarpeeksi vakuuttava todiste Oikeille kristityille. Saarnoissa on varoiteltu Obaman musulmaanisuudesta ensimmäisen presidenttivaalien aikana. Eivätkä huhut ole laantuneet. 

Meller yrittää myydä sala-muslimilaisuudella leimaamista Suomessa, mutta tarkkaavainen lukija ymmärtää heti mitä on tapahtumassa. Mellerin oikea uskonnollisuus on vaarassa paljastua. Koin kuin valaistumisen seurauksena miten Mellerin salaisuus muodostui eri faktojen verkostossa.

1) Meller on hyvin selvillä juutalaisuuden ja kristinuskon opeista. Aivan kuten niihin soluttautuneen sala-muslimin pitäisikin olla.

2) Meller ei ole kertaakaan kieltänyt olevansa sala-muslimi. Ei missään. Ei koskaan. Luuleeko hän ettei kukaan huomaa tätä?


3) Meller ei ole avoimesti julistanut Koraanin opeja, aivan kuten sala-muslimien modus operandi määrää.

4) Teeskentelemällä aktiivista kristillistä elämää hänellä on täydellinen kulissi sala-musliumiudelleen... muslimiudelleen...musli- ARGH!

Näitä faktoja ei voi kieltää. Tai voi kyllä kieltää, mutta se ei muuta niitä. Todistusaineisto Mellerin sala-muslimiudelle on yhtä vankalla kalliolla kuin Obaman sala-muslimiudelle. Seuraan tilannetta ja raportoin välittömästi jos Meller reagoi näihin vakaviin syytöksiin.

9 comments:

Anonymous said...

Hahaa, ehkäpä myös Juha Leinivaara on sala-muslimi! Päteväthän jokseenkin kaikki väitteet myös häneen! Ehkäpä meissä kaikissa asuu pieni muslimi. Salaliitto!

Anonymous said...

kirjoitushan on mitä täydellisintä salaliitto-huuhariutta!! :D

Lasse said...

Äppäppäp! Onhan Juha Leinivaara kuitenkin selkeästi sanonut: En ole koskaan ollut uskovainen, mikä on tulkittavissa sala-muslimiuden vastaiseksi todisteeksi. Tai sitten hän on Melleriäkin viekkaampi sala-muslimi.

Paholaisen Asianajaja said...

Voi ei! Miten poistan naamioni paljastavat kommentit bloggerista?

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

Näyttmällä tissit? Se harhauttaa katseen aina muualle.

Anonymous said...

Kyllä minusta Mellerillä on paljon paremmat resurssit asian arvioimiseen kuin Paholaisen Asianajajalla. Hengenmies kun lähtökohtaisesti näkee totuuden ihan perstuntumalla, yläpäätä vaivaamatta. Sana on vahva, järki heikko.

Unknown said...

Toisina hetkinä - kuten tänään - tunnen inhoa ja epätoivoa ihmiskunnan tulevaisuuden puolesta. Ei voi edes uutisia lukea kun ahdistaa tämä ihmisen (myös itseni) typeryys. Onko se ajatteleminen ja sydämellä katsominen niin vaikeaa ja kuormittavaa? Sanotaan mitä sylki suuhun tuo ja sitten selitellään sanomisia parhainpäin... Milloin politiikalla, uskonnolla, skeptisyydellä ja mitä niitä muita selityksiä olikaan. *huoh*

Anonymous said...

Sydämessä ei tietääkseni ole valoherkkiä reseptoreja.

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

Suoraan sanoen ongelmana on se, että sydämellä ajattelu on helppoa mutta se sydän on ns. "perseestä". Järki taas on työlästä, ja hyvin harva jaksaa keskittyä ja miettiä. Kun pitää olla oikeat mielipiteet.

Ihmiskunnan tulevaisuus voi tuntua synkältä kun tajuaa että olemme kaikki enemmän tai vähemmän psypaateilta vaikuttavia idiootteja.

Mutta näin on tähänkin asti menty. Ei ehkä hyvin, mutta on menty. Ei auta, että hirvittää se, että maailma ja elämä on aina ensikertalaisten käsissä. Kai tämäkin on sentään jotain.