20.10.12

Nibirun loppu lähestyy

Ujon ja salaperäisen Nibiru-planeetan aikakausi lähenee loppuaan. Ei siksi että se ilmestyisi ja törmäisi kotiplaneettaamme. Vaan kyseisen Nibirukultin johtohahmon tekemän virheen takia. Kesän jälkeen Nancy Lieder ilmoitti, että suuret ja tärkeät sekä viralliset tahot ovat lähellä Nibirun todellisuuden vahvistamista. Nancyn suurin virhe oli lätkäistä tuolle vahvistamiselle selkeä aikajana. Näissä asioissa ei koskaan pitäisi antaa mitään kronologisesti tarkistettavissa olevia lupauksia. "Joskus, jossain, jotenkin" tasolla liikkuvat puheet takaavat minkä tahansa kultin selviytymisen vuodesta toiseen. Kun kulttijohtajan lupaama avaruusalus ei ilmaannukaan poimimaan seuraajia matkalle tähtiin, niin seuraajat lähtevät lätkimään.

Nancy väitti, että Nibiru paljastettaisiin kansoille syyskuun jälkeen. Obama puhuisi televisiossa ja pelkästään Nibirulaisten tiedossa ollut totuus tulisi vihdoinkin julki. Sittemmin puhe on muuttunut. Paljastus on tulossa vasta USA:n presidenttivaalien jälkeen. Yhä uudelleen muuttuva deadline ja sitkeästi näkymättömissä pysyvä (paria kuvajaa lukuunottamatta) ylimääräinen planeetta kuineen aurinkokunnassamme ovat kuitenkin tehneet vahinkoa Nancyn maineelle. Nancyn selitykset eivät enää kerää kehuvia kommentteja samaan tahtiin.

Kotimainen Nibirulainen onkin anteeksipyytäen todennut, että hänelle ilmaantui hetkellisesti epäilyjä.

Tämä ilmoituksen peruuntuminen useamman kerran sai melkoista luottamuksen laskua tähän asiaan varmaan melko monella lukijalla. Kun ilmoitus epäonnistuu uudestaan ja uudestaan, saattaa kieltämättä tulla epäilyksiä, siitäkin huolimatta, että meille on kerrottu todelliset syyt ilmoitukset epäonnistumisille. Ja jos noiden vaalien jälkeen sama epäonnistumisten rumba jatkuu niin tulee mieleen, että aliarvioidaanko tässä ihmisten älykkyyttä tai halutaanko vedättää vain mahdollisimman pitkään syystä tai toisesta.

Näkyvyyden parantelusta huolimatta en ole onnistunut itse vielä näkemään Nibirua kuista puhumattakaan. Toivon, että nuo havainnot eivät jäisi vain lähinnä Alberton kuviin, sillä silloin tulee pakostakin mieleen pelkästään vain huijaus.

Jos tietyt luvatut asiat jäävät toteumatta kerta toisensa jälkeen, muuttuu usko todellakin vain epäuskoksi. Kun se näyttö puuttuu ei pelkkien sanojen voimalla ole silloin enää merkitystä, sama mistä lähteestä ne tulevat.

Anteeksi tämä epäuskon hetkeni vuodatus. Toivon, että olisin väärässä.

On tietenkin surullista, että epäusko nähdään negatiivisena asiana. Joulukuu lähestyy ja sen jälkeen ainakin Maya-kalenterin perusteella Nibirua seuraavat ihmiset vaihtavat mielenkiintonsa kohteen johonkin toiseen asiaan. Elämässä on muutakin kuin Nibiru.

4 comments:

Sähis said...

Anteeksi tämä epäuskon hetkeni vuodatus. Toivon, että olisin väärässä.

Eikö yleensä ole tavanomaisempaa toivoa olevansa väärässä, kun epäilee maailmanloppua tms.. Tämä epäuskon vuodatus tuntuu pelkäävän olevansa väärässä, ETTEI maailmanloppua tulekaan. Todella synkkä mielikuvitus ja toivemaailma. Onko vikaa nyt tuossa epätoivoisessa mielessä vai minun lukutaidossani.

Rami said...

Ihmismieli on kyl aikas erikoinen. Tämäm lisäksi, kuinka toiset jaksaa vuodesta toiseen innostua aina uudesta, mikä ei toteudu?

Anonymous said...

Alkuperäisessä englanninkielisessä Zetatalkissa ei missään kohdassa väitetä planeettojen törmäävän ja nämä Maya-2012-jutut siellä kuitataan huuhaana, joten onko tämä sepustus nyt sitten sitä paljon puhuttua disinformaatiota? Ja ”kulttijohtajan lupaama avaruusalus”, häh???

Anonymous said...

Olikos Paholaisen Asianajaja huomannut, että kotimaisen Nibiru uskontokunnan usko on palaamassa!

2/5/2015 Sky Watcher kirjoittaa "kuvablogissaan" näin:
Toivottavasti Obaman ilmoitus tulee ennen kuin hänen virkakautensa päättyy. Obamahan voidaan valita uudelleen virkaansa joten ei vielä peli ole menetetty. Ilmoitushan voi silti tulla jonki muunki tahon kautta kuin Obaman.

Ilmoitusta on kovasti työstetty ja ainakin Nancyn/Zetojen mukaan se voi tulla milloin tahansa.
"

Onko sinun siis oikein sanoa, ettei ilmoitusta olisi tulossa?!?

Ai niin, montakos kautta se setä Obama voikaan olla pressana?