18.10.12

Jouko Piho VS Obama

Profeetta Pihon taistelu saatanallista presidentti Obamaa vastaan ei lopu. Presidentin syntymätodistuksen perään huutanut Piho ei lannistunut, vaikka Obamagate ei räjähtänytkään otsikoihin hänen toivomallansa tavalla. Birther-liike on jäänyt täysin unholaan poliittisella rintamalla ja heidän juttunsa ovat avoimen pilkan kohteena. Uusi yritys tehdään Obaman pitämän kultasormuksen kautta. Materiaali on tuttuun tyyliin haettu Jenkkilän fundamentalistikristittyjen höyryisimmiltä kujilta. Pihon lähdekritiikki on pysynyt entisellä tasollaan:

USAn presidentti Barack Obama on pitänyt vasemman käden nimettömässään jo yli 30 vuoden ajan kultaista sormusta, jossa lukee arabiaksi ”Ei ole muuta jumalaa kuin Allah”.

Tämä on viimeinen todiste siitä, että Obama on kaappimuslimi tai ainakin henkilö, joka pitää suuressa arvossa islamia. Tuo sormuksen teksti on islamin viidestä uskonpilarista ensimmäinen. Henkilö joka tunnustaa sormuksessaan, että ei ole muuta jumalaa kuin Allah, sulkee tällä uskontunnustuksellaan kaikki muut jumalat pois, myös Korkeimman Jumalan Jahven ja hänen Poikansa Jeesuksen Kristuksen, jota pidetäänkin islamissa vain opettajana ja profeettana.
Vaikuttaa siltä, että Barack Obaman kristillisyys on ollut vain savuverho kätkemään hänen todellisen uskonsa, koska poliittisista syistä Obaman olisi ollut ja on yhä mahdotonta tunnustautua avoimesti muslimiksi.


Materiaali on siis World Net Dailyn skuupista. Piho on käynyt artikkelin ja nähnyt kuvat tuosta sormuksesta. Siitä huolimatta hän on päätellyt, että WND:n jutussa on jotakin perää.
En ymmärrä miten aikuinen mies pystyy näkemään noissa kuvissa sormuksessa "Ei ole muuta jumalaa kuin Allah" tekstin arabiaksi. Kirjoitetussa muodossa teksti on toki koukeroista. Se ei sovellu kovin helposti kultasepän tekemäksi tekstiksi. Epäselvän kuvan perusteella sormuksessa olevat koukerot eivät vastaa arabiankielistä tekstiä.Noin väittäisin kultakoruja käsitelleenä skeptikkona.

Kommenteissa profeetta Piho vielä tarkentaa kantaansa:

Ei tässä ole kyse mistään salaliitosta, vaan tosiasiasta, että Obamalla on Allahin ylivertaisuutta ylistävä sormus sormessaan.
On luonnollista tässä vaiheessa ihmetellä ja kysellä, mistä on kysymys.

 Peli on siis selvä. Sormuksessa lukee Allahin ylistämistä, joten sormusta nuoresta asti sormessaan pitänyt Obama on aivan kiistattomasti kaappimuslimi. Tätä ei voi kumota enää millään seli-seli-selittelyllä, senkin Obamafanit!

Tai ehkä voimme katsella hieman tarkempia valokuvia tuosta Obaman sormuksesta.Jaahas. En ole mikään arabikielen asiantuntija, tai koskaan valmistanut kultasormuksia, mutta sormuksessa ei näyttäisi olevan monimutkaista, koukeromaista kirjoitusta. Sen sijaan siinä on käärmemäinen ja pujotteleva koristekuviointi.

Eli profeetta Piho on jälleen väärässä. En toki väitä, että hän on tarkoituksella levittämässä väärää tietoa. Hän ei vaan vaivaudu perehtymään uskovaisten suunnalta hänelle lähetetyn materiaalin tasoon. Nyt vain odottamaan millä tavalla Piho seuraavan kerran taistelee Obamaa vastaan.

2 comments:

Juha Huuhaa said...

Luulis Obamaa pelottavan, kun on tollanen vastustaja kuin Piho.

Anonymous said...

Huh hah hei ja pi ho!
Minäkään en taida äänestää pelottavaa Obamaa näissä kunnallisvaaleissa.