30.1.13

Bemerin uusin tuote

Muistatko vielä Bemerin hämmästyttävän magneettisignaalijärjestelmän? Terveyttä sillain positiivisesti boostaava teknologia pyrki Suomeen verkostomarkkinoinnin kautta. Bemerin taitavat insinöörit eivät lepää laakereillaan, vaan kehittävät yhä uusia sovellutuksia. Uusi hoitoyksikkö ohjaa parantavat signaalit mielestäni juuri oikeaan paikkaan. Saanko esitellä, Bemerin B.SIT. Se on yllättävän helppo ääntää väärin muotoon bullshit. Noh, kuten ohjekuvista voimme päätellä, B.SIT suunniteltu terveyttä ja parempia vireystiloja kaipaaville pakaroille.

Tarkastelin myös miten Bemer-tutkimus on edennyt sitten viime silmäyksen. Mitään viitteitä tutkimuksiin ei ole laitettu esille. He kyllä mainitsevat tehneensä lukuisia sokkotutkimuksia, joilla Bemerin teho on varmistettu. Se on kiva.

2 comments:

Anonymous said...

Suoraan aaltoputkeen!

Sähis said...

Ehdinkin jo unohtaa Bemerin.
Länsimainen tehollistamiskulttuuri on jo saavuttanut sen pisteen, että paskapuheilla myydyt tuotteetkin sijoitetaan lähelle lähdettä

Pari päivää sitten kävin katsomassa muuten Zero Dark Thirtyn ja palasi siinäkin lämpimästi mieleen "Vuohia tuijottava miehet", kun esiteltiin vähän jenkkien kuulustelutekniikoita. kohtauksessa, jossa seurustellaan Marriot hotellissa tulee heti muistot vanhasta kunnon ADE-651 pomminetsinihmelaitteesta.