7.8.13

Magneettimedia ja Silversteinin vakuutuspetos

Magneettimedia räjäyttää jälleen verkkokalvoille tujua kamaa. Lehdessä on reagoitu siihen Larry Silversteinin vakuutusoikeudenkäyntiin, josta kerroin  28.7. Mikä on Magneettimedian versio tapahtumista? Otsikko on yllättävän varovainen:

WTC-isku saattoi olla vakuutuspetos; salaliittolaiset kävivät ”oikeutta” New Yorkissa 


Saattoi olla? Sentään mainitaan salaliittolaiset, joten olemme tukevasti salaliittoteorisoinnin jännittävässä maailmassa. Tekstistä löytyy rohkeampia väittämiä.

Kaikkien mielessä on kysymys, miksi Silverstein väittää lentokoneiden tuhonneen rakennukset, kun hän on tunnustanut tuhonneensa ainakin yhden itse. PBS:n dokumentissa ”America Rebuilds” vuodelta 2002 Silverstein tunnusti osallisuutensa WTC-7:n hallittuun räjäytykseen. 47-kerroksinen tornitalo romahti omille sijoilleen 6,5 sekunnissa.

 Väittämää toistetaan parikin kertaa. Silverstein on mennyt tunnustamaan America Rebuilds -dokumentissa, että WTC-7 tuhottiin hallitulla räjäytystyöllä. Tietenkään tekstissä ei tarjota linkkiä tuohon pätkään. Kokeneempi nettiväki varmaan jo arvaakin miksi niin ei tehdä.

Tekstissä sentään ihmetellään melko selvää ristiriitaa salaliittoteoriassa. Jos Silverstein on myöntänyt räjäyttäneensä rakennuksen, niin miksi vakuutusyhtiöt maksoivat siitä korvauksia?

Vakuutusyhtiöt eivät avoimesti syytä Silversteinia vakuutuspetoksesta, sillä se luultavasti tuhoaisi koko 9/11-tapahtuman peitetarinat ja valheet, sekä romahduttaisi niin Yhdysvaltojen kuin Israelin hallitukset yhtä nopeasti kuin rakennus 7 katosi. Ne ovat kuitenkin menneet niin pitkälle, että ovat kuvanneet Silverstein lisärahan vaatimuksia ”järjettömiksi”, mikä on selvää vähättelyä.

Onhan se tunnettu tosiasia, etteivät ihmisiä palvelemaan tehdyt altruistiset vakuutusyhtiöt välitä siitä, että ne saisivat miljardinsa takaisin. Hallitus on kerinnyt vaihtumaan sitten vuoden 2001, joten sekään ei voi olla enää pelkona.

Vai sattuisiko Larryn tunnustus olemaan jotakin muuta kuin mitä Magneettimedia väittää? Voisiko maailma olla niin outo paikka?

Tarkastellaan tunnustusta lähemmin.

Kyseisessä America Rebuilds ohjelmassahan Larry totesi, että palolaitoksen komentaja kertoi hänelle ettei rakennuksen paloa saada hillittyä. Larry vastaa, että menetettyjen elämien takia ei kannata riskeerata enempää. Väki pois talosta


"I remember getting a call from the, er, fire department commander, telling me that they were not sure they were gonna be able to contain the fire, and I said, "We've had such terrible loss of life, maybe the smartest thing to do is pull it." And they made that decision to pull and we watched the building collapse."

Foliopipomaassa tuota on tulkittu siten, että Larry komentaa "pull" sanalla räjäyttämään WTC-7 rakennuksen.

Todellakin! Pull-termiä käytetään romutustöissä slangina, sillä silloin rakenteita heikennetään ja teräskaapeleilla siirretään tiettyyn korkeuteen asti ulottuvien rakennusten painopistettä sivuun. Talo tulee alas. Se ei onnistu liian korkeilla rakennuksilla. Näin romahdutettiin mm. WTC-6, joka oli huomattavasti matalampi kuin WTC-7. Tämä kerrotaan samassa America Rebuilds -ohjelmassa.

Worker #1: Oh, we’re getting ready to pull building six.

Luis Mendes: We have to be very careful how we demolish building six. We were worried about the building six coming down and demolishing the slurry wall, so we wanted that particular building to fall within a certain area.

Worker #1: We’ve got the cables attached in four different locations... <”going up”? hard to hear>... Now they’re pulling [gestures to vehicles] pulling the building to the north. It’s not every day you try to pull down a eight storey building with cables”

Jos Larry muka tarkoitti Pull-sanalla rakennuksen hallittua räjäyttämistä, eikä väen evakointia sen ympäristöstä, niin miksi ja miten palokunta asensi teräskaapelit ja/tai pommit WTC-7 rakennukseen ennätysnopeasti ja piilossa kameroilta?

Jos pull tarkoittaa räjäyttämistä, niin purkupäätöksen teki palopäällikkö. Mistä lähtien palokunta räjäyttää palavia rakennuksia, jos he eivät hallitse sen liekkejä?

Jos pull tarkoittaa räjäyttämistä, niin miksei palokunta näyttänyt epäröivän hetkeäkään kymmenien miljoonien vakuutuspetokseen osallistumisesta, jossa oli jo kuollut heidän työtovereitaan?

Miksi Larry myöntää vakuutuspetoksensa dokumenttielokuvassa? Eikö hän tajunnut, että kameraryhmän edessä kannattaisi valehdella?

Kaikkien johdonmukaisin ja perustelluin tulkinta Silversteinin puheesta onkin se versio, jossa hän viittaa ihmisten evakoimiseen WTC-7:n lähistöltä.

Loppuun se tärkein pointti tuon vakuutuspetosvihjailun suhteen. Miten kävi Larry Silversteinin ovelalle juonelle vaatia korvauksia tuplana? Olihan tuomarina juutalainen Alvin Hellerstein, josta leivotaan salaliiton kätyriä ja Silversteinin rikolliskumppania. Tässä vielä näyte Magneettimedian käännöstyöstä.

Miten Silverstein on onnistunut pääsemään pälkähästä murhassa historian kaikkein selvimmässä vakuutuspetoksessa? Tietysti rikoskumppaninsa, tuomari Alvin Hellersteinin, avulla.
Hellesrsteinin oikeusistuin on kaikkien 9/11-rikosten salailujen keskipisteessä. Käytännössä kaikki WTC-iskuun liittyvä käräjöinti on tapahtunut hänen oikeussalissaan, mukaan lukien Ellen Marianin äskettäinen oikeuskäsittely Bushia, Cheneytä, Rumsfeldia, Wolfowitzia ja muita vastaan.
Hupsista! Tuomari eväsi Silversteinin vaatimuksen. Ehkä rikoskumppaneille tuli riitaa jostakin suunnitelman osasta ennen oikeudenkäyntiä. Tai sitten Magneettimedian levittävä juttu on potaskaa.

No comments: