8.8.13

Onko koirassasi demoni? Tässä ratkaisu

Tempaus tulee, oletko valmis? Tempaus tarkoittaa tietenkin sitä, että aidot uskovaiset teleportataan taivaaseen, loppujen jäädessä kärsimään lopun aikojen koettelemuksia. Uskomukseen kuuluu kaikenlasta jännää, mutta tämän päivän kannalta olennaista on tempaukseen valmistautuminen. Siihen liittyy monta outoutta, kuten jälkeen jääneiden lemmikkien hoivapalvelua (maksua vastaan) ja filosofista pohdintaa siitä tempaistaanko ihmiset taivaaseen alasti vai ei. Tempaistavaksi joutuvat ihmiset murehtivat etukäteen sitä miten huonosti planeetallemme jääneillä menee. Vakavaa asiaa, kuten uskonnoissa yleensä tahtoo olla. Sisältönsä puolesta tempaus-uskomukset eivät ole sen kummempia kuin skientologian scifi-uskomukset.

Sitten näitä häiriintyneitä ihmisiä, jotka myös sattuvat ottamaan tempaukset, enkelit ja demonit aivan liian todesta. Ihmisiä kuten 45-vuotias Christopher Dillingham. Hän valmistautuu aivan nurkan takana piileskelevään maailmanloppuun. Valitettavasti entisen tyttöystävän lemmikki aiheutti ongelmia. Exä antoi labradorinnoutajansa Christopherille.

Tarkkaavaisena miehenä Christopher tajusi, että koirassa oli jotakin pielessä. Lemmikissä asusti demoni, joka oli todennäköisesti exän tekosia. Onneksi mies tiesi miten koira manataan puhtaaksi pirusta.

Christopher räjäytti koiran kotitekoisellä räjähteellä.Jos sinä epäilet, että lemmikissäsi asustaa demoni, niin älä räjäytä sitä! Anna lemmikkisi jollekin ateistille tai saatananpalvojalle. Älkää ottako Kummelia liian vakavasti.

No comments: