19.3.14

Karmeita tapauksia Massachusettsin osavaltiosta

Yli kymmenisen vuotta sitten Massachusettsin osavaltio hyväksyi samaa sukupuolta olevien avioliitot. Seuraamukset ovat niin kamalia, että niistä piti tehdä video Youtubeen. Videosta on tullut suosittu Vastustamme sukupuolineutraalia avioliittolakia-ryhmässä. Siitä tehtiin jopa suomeksi tekstitetty versio. Video sisältää useita väitteitä siitä miten osavaltion viattomat sielut ovat joutuneet kärsimään, kun heille opetetaan homoliitoista kouluissa. Jopa ala-asteella! Tai päiväkodeissa! Aivopesuoperaatiossa lapsien päähän iskostetaan, että samaa sukupuolta olevien vanhempien perheet ovat ihan yhtä hyviä perheitä kuin muiden perheet. Kauheaa!

 Videota ei suositella heikkohermoisille.Videossa nostetaan esiin mm, David Parkerin marttyyrius. Mies pidätettiin, vain koska halusi suojella periaatteitaan ja lapsiaan homopropagandalta. Tai ehkä pidätys tehtiin sen takia, ettei mies suostunut poistumaan koulun tiloista vaikka toistuvasti pyydettiin.

Eikä lasten vanhemmilla ole oikeutta viedä lapsiaan pois kouluista silloin kun siellä käsitellään homoseksuaalisuutta.

Firmat eivät saa enää syrjiä työntekijöitään heidän seksuaalisuutensa perusteella. Eivätkä hääpalvelujen tarjoajat saisi syrjiä asiakkaitaan.

Ehkä kaikkein karmeimpana on opiskelevien lakimiesten tutkinnon kysymykset. Koska avioliittolaki on uusi, myös siihen liittyvät aiheet ovat olennaisia lakimiehille. Kun eräs lakimies kieltäytyi moraalisista syistä vastaamasta homopykäliin liittyvissä kysymyksissä tuossa kokeessa, ei hän päässytkään läpi! On se niin väärin!

Jopa republikaanit osallistuvat osavaltiossa järjestettäviin Pride-kulkueisiin. Puolueen edustaja totesi, etteivät he vaivaudu enää vastustamaan homoliittoja Massachusettsissa. Eikö mikään ole enää pyhää?

Syntymätodistuksia on päivitetty, eli niissä on mahdollisuus ilmoittaa vanhemmiksi samaa sukupuolta olevan parin. Skandaali!

Perheiden sisäinen väkivalta on valitettavasti todellisuutta myös joissain sateenkaariperheissä. Kun ongelmaa käsitellään osavaltion rahoilla (eikä ummisteta silmiä kuten ennen uutta avioliittolakia), niin tietenkin se on aivan väärin videotekijöiden mielestä.

Kerta toisensa jälkeen videolla äimistellään sitä, että laitokset, virastot ja kansalaiset eivät enää suostukaan teeskentelemään, ettei homoja ole olemassa. Sen sijaan he ovat valmiita kohtelemaan heitä aivan kuin he olisivat normaaleja ihmisiä. Pöyristyttävää!

Pieni ironiamyrkytys tapahtuu videon loppupuolella, kun mies kertoo miten "perinteisten arvojen kannattajista tulee lain edessä kakkosluokan kansalaisia."

Kerta toisensa jälkeen videon esimerkit osoittavat mitkä ovat olleet homoliittojen seuraamukset:

1) Homot eivät ymmärrä hävetä olemassaoloaan

2) Yhteiskunta ei enää teeskentele ettei sateenkaariperheitä ole olemassa

Ja sekös kismittää tiettyjä piirejä. Ja saa minut hymyilemään.

3 comments:

Anonymous said...

"perinteisten arvojen kannattajista tulee lain edessä kakkosluokan kansalaisia."

Eikös kansanedustaja Niikko sokeltanut jotain sen tapaista että homoliittojen vastustajista tulee rikollisia mielipiteidensä takia jos homoliitot sallitaan. Mielenkiintoista nähdä kehottaako ministeri Räsänen tulevaisuudessa kansalaisia noudattamaan tässä asiassa lakia, vai toimimaan omantuntonsa mukaan.

Rami said...

Varoituksen johdosta, en edes yrittänyt katsoa videota. Ei vaan aina jaksa.

Anonymous said...

Juu, ja sananvapaus kaventu. Tai ainaki Kanadas. Ainaki niitten toisten. "Ei meillä, ei." Mites teillä?