17.6.14

Meedio saapuu Yucaipaan

Yucaipan kaupunki Kaliforniassa joutui yllättävän uhkatilanteen alaiseksi. Kaupunkiin muutti John Johnson. Tämä 65-vuotias herrasmies hallitsee tuonpuoleisia voimia. Kotona suoritettava työ vaatii virallisen työluvan kaupungin edustajilta. Johnson haki tuota  työlupaa, mutta kohtasi oikeamielistä vastustusta! Kaikki asukkaat eivät halua ei-toivottuja henkivoimia kotikaupunkiinsa. He eivät välitä siitä, että Johnson maksaa veronsa eikä hänellä ole rikosrekisteriä.

George Bedlion sr. kertoi suoraan mitä ajatteli työluvan myöntämisestä:

"En halua nähdä selvänäkijää Yucaipan esikaupungissa. Kirkkoni sponsoroi lasten kilpa-ajokisaa ja me emme halua nähdä tällaisia vaikutteita. Siinä tuodaan jotain joka ei ole kovin hyvää."


Pastori Joel Vincent sanoi myös muutaman sanan kokouksessa. Hän siteerasi paria kohtaa Raamatusta ja tokaisi:

"Uskon, että yhteisöllemme tuodaan vaaraa ja harmia jos rohkaisemme (tätä selvänäkijää) ja Jumalan tuomio lankeaa kaupunkimme päälle. Huolia riittää lapsillemme, nuorillemme ja kaikille kansalaisillemme. Ajattelen, että Herra haluaisi meidän olevan kaupunki, joka ajattelee ja keskittyy Häneen."

Asukas John Pohl ihmetteli miksi meedio saapui kaupunkiin:

"Miksi sinä haluaisit tulla Yucaipaan? Me emme tarvitse tuollaista palvelua. Yucaipa uskoo Herran asettamiin moraaleihin."

Yolanda Flores oli huolestunut kaupunkinsa tulevaisuudesta:

 "Mitä seuraavaksi? Kuten aviomieheni sanoi, joku aikoo myydä huumeida kirkon edessä? Anteeksi vain, mutta en usko hyvien ihmisten olevan tällaisella alalla. Olen pahoillani. Olen tätä vastaan."

Meediolla oli myös tukijoita, sillä heidän mielestään vapaus harjoittaa ammattiaan ajaa uskonnollisen älämölön ylitse. Ja hyvä niin.

Työluvan myöntämisestä järjestettiin äänestys. Äänet menivät tasan. Johnsonin huolet helpottuvat tai kovenevat seuraavassa äänestyksessä 25. päivä tätä kuuta. Ehkä hän tietää sen tuloksen etukäteen.

Itse toivoisin, että meedioilla ja muilla alan kumppaneilla olisi jonkilaiset laadunvalvontamenot. Vähintään asiakastyytyväisyysseurantaa, tai jotain, jolla karsittaisiin sitten alan huonoimmat selvänäkijät pois. Tällainen pitäisi alan virkeänä ja henkimaailman kanssa kommunikoinnin luotettavana.

1 comment:

Petri Honganmäki said...

Mitenköhän tämän maailman kävisi, jos monoteistiset uskonnot menettäisivät hohtonsa...