24.6.14

Sana sunnuntaille: Ammattiliitot

Tasa-arvo, ihmisoikeuden ja syrjinnän vastustaminen, nuo pirulaisen pihdit ainoan oikean kristinuskon kitkemiseksi, ovat soluttautuneet ammattiliittoihin. Kaikki alkoi, kun Vastustamme sukupuolineutraalia avioliittolakia-ryhmässä huomattiin ketkä kaikki tukevat parhaillaan pyörivää syntipesäkettä nimeltään Helsinki Pride. Sen tukijoista kun löytyy näitä ennen niin luotettavia ammattiliittoja: PAM, Akava, SAK, STTK ovat avoimesti tukemassa synnin edistämistä. Epäluonnollisesti tämä propaganda naamioidaan "tasa-arvon toteuttamiseksi työelämässä" ja muuta koodikieltä, jolla perusarvojen kannattajat saadaan näyttämään turhilta.

Juuri näin tapahtui, kun Yle kertoi minkälaista oikeutettua raivoa näiden ammattiliittojen homotuki aiheutti:

Ammattiliittojen tuki Pride-viikolle herättää jäsenissä erouhkauksia – "Liitot käyttävät varoja synnin levittämiseen"


Homosaation tukemiseen tuhlatut jäsenrahat eivät miellyttäneet kaikkia jäseniä. He ilmoittivat eroavansa ammattiliitoistaan. Elleivät peräti kirjoita niille negatiivista palautetta. Imgur.com kuvapalveluun ladatuissa kuvakaappauksissa näytetään reaktiot. Kunnon kansalaiset eivät voi enää kuulua kyseisiin ammattiliittoihin hyvällä omallatunnolla. Kunnon kansalaiset eivät ymmärrä miksi ammattiliitot tekevät näin.

Onneksi Yle yritti selvittää tuota syytä eräältä ammattiliiton edustajalta, mutta kauhukseni toimittajalle tarjoiltiin samoja höpinöitä tasa-arvosta ja syrjinnän kitkemisestä.

Akavan asiantuntijan Miika Sahamiehen mukaan erouhkauksista näkee, etteivät asenteet työelämässä tai yhteiskunnassa ole riittävän sallivia. Akava aloitti Pride-yhteistyön ensisijaisesti siksi, että syrjintälainsäädäntöä ollaan uudistamassa, ja jatkossa laki tuomitsee entistä vahvemmin kaiken syrjinnän työelämässä.
Törkeimpänä asiana esitetään se, että ammattiliitot ovat muka saaneet positiivista palautetta yhteistyöstään.

Kaikesta huolimatta se perusarvoja kunnioittava vaihtoehto on pitää etäisyyttä näihin moraalittomiin järjestöihin. Näin kaikki kunnon kansalaiset ja ainoan oikean moraalin hallitsevat ihmiset pakotetaan entistä syrjemmälle ja vähemmistöön Suomessa. Kuka enää suojelee syrjäytynyttä ja työtöntä perusarvojen kannattajaa?

4 comments:

MrrKAT said...

imgur - - >"This album is empty!"

Petri Honganmäki said...

"Homofobia" näyttää saaneen taas polttoainetta. Vaan mikäpä siinä :)

Itse ajattelin osallistua lauantaina Stadin Pride-kulkueeseen mikäli Ukko-ylijumala vain sallii.

Anonymous said...

Odotettavissa ensi viikolla rakeita ja tulvia.

Petri Honganmäki said...

Sääennuste lupailee kohtalaista ilmaa. Sinne siis Stadiin dallaamaan :)