16.7.14

Obamagaten zombieherätys sukupuoliyllätyksellä

Presidentti Barack Obaman menneisyyttä on seulottu kammalla, suodattimella ja koirilla. Sitä on tarkasteltu suurennuslasilla, mikroskoopilla ja teleskoopilla. Menneisyyden tuttuja on haastateltu. Perhekuvia kritisoitu. Sukulaisten sanomisia lainailtu. Obaman perheen taustoja ovat tutkineet presidenttiehdokaskisassa haastaja Hillary Clintonin tukijat. Sitten republikaanien väki selvitti olisiko miehestä jotakin kunnon lokaa, jonka voisi vuotaa julkisuuteen neljänsien välikäsien kautta. Ja lopulta Birther-liikkeen syntymätodistusristiretki saartoi jopa Obaman syntymäpaikkaa Hawaijilla.

 Kaikki kaapit oli nähtävästi kaluttu luurankoetsintäpartioiden toimesta. Kouraan oli jäänyt hekotteluja herättävä tulkinta kultasormuksesta, sekoilu väärästä sosiaaliturvatunnuksesta, birtherin väärentämä syntymätodistus ja paljon muuta noloa materiaalia. Mutta ne olivat noloa materiaalia Obaman menneisyyttä penkovien kannalta.

Kunnes paljastui skandaalin jota yksikään yksityisetsivä, tutkija, urkkija tai journalisti ei kyennyt penkomaan näiden vuosien aikana. Totuuden laukoi yhdentekevään sävyyn rääväsuukoomikko Joan Rivers:

Michelle Obama on transgender, transsukupuolinen, transihminen, tai jotain muuta kamalaa!

Alunperin mieheksi syntynyt onkin jossain vaiheessa vaihtanut sukupuoltaan naiseksi. Barack on homoseksuaali. Perhe on adoptoinut tyttärensä. Kaikki tämä ja paljon muuta tuotiin foliokansan tietoisuuteen Alex Jonesin ohjelmassa. Tässä tuo erikoisraportti.Todellakin. Michellen anatomia paljastaa vastaansanomattomasti, ettei hän ole aivan tavallinen nainen. Alex Jones ei ole nähnyt Michellen kaltaista naista. Michellen hartiat ovat tavallista leveämmät. Käsivarret ovat lihaksikkaat. Alexin hypoteesi on, että naisella on jonkinlainen kromosomihäiriö, joka ehkä johtuu gm-ravinnosta.

Eli melko maltillinen tulkinta verrattuna nettikansan tulkintoihin Michellen sukupuolesta. Siellä tiedetään Michellen syntyneen alunperin mieheksi. Tieteelliseksi todisteeksi tarjotaan mm. 2D:4D sormivertailua. Eli miehillä pikkurilli on todennäköisemmin pitempi kuin etusormi. Michellen nimetön on pitempi kuin hänen etusormensa, joten Michelle on mies. Sormien mittailu ei tietenkään itsessään todista mitään sukupuolesta, vaan vihjailee siitä minkälaiselle määrälle sukupuolihormoneja hän on altistunut kohdussa. Ehkä.

Sen enempää asiaa käsittelemättä joudun toteamaan, että Michellen miehisyys on ollut historian parhaiten varjeltuja salaisuuksia. Onhan hänen tyttöistämisensä alkanut jo pienenä tyttönä, siis poikana. Emme voi millään tietää onko tässä kuvassa tyttö vai poika, sillä Michellellä on vaatteet päällä.


Ja myös teinivuosien tanssikuvissa hänelle oli jo onnistuttu muokkamaan naismaiset muodot.
Tietenkin tässä vaiheessa on aivan mahdotonta saada varmistusta asiasta. Meillä ei ole videokuvaa Youtubessa Michellen syntymästä. Moderni lääketiede kykenee muokkamaan ihmisistä vaikka minkälaisia. Ja Obaman perheen historia on siivottu CIA:n agenttien toimesta, joten salaliittoteoriaa tukevaa todistusaineistoa ei välttämättä löydy mistään, mikä tarkoittaa sitä, että salaliittoteoria on entistä paremmin perusteltu.

Tämä on niitä salaliittoteorioita, joka saisi puolestani olla totta. En tuhlaa sen debunkkaamiseen energiaani. Maailmalle osoittettaisiin kerralla miten korkealla ja tärkeää asemaan pääsee vaikka olisi transgender. Se olisi mahtava roolimalli monelle ja ihana potku konservatismin nivusiin.

4 comments:

Irja said...

Olipa taas hauskaa legendaa ihan olan takaa, vaikka pahasti vaikuttaakin siltä, että prouva presidentti on aluperinkin tyttögeeneillä varustettu paketti. MUTTA tuo hämmentävä sormijuttu viittaa ilmiselvästi enemmänkin humanoidipuoleen kuin sukupuolisiin eroavaisuuksiin:)

Anonymous said...

Eikös se ole nimetön eikä pikkusormi, jonka pituutta etusormeen verrataan? Ainakin oma pikkusormeni on verraten paljon lyhyempi kuin etusormeni. nimim. olenkonainen?

Paholaisen Asianajaja said...

Olet oikeassa anonyymi. Minulta meni sormet sekaisin.

naapurin kissa said...

Mikähän mutantti tuo lemmikkinä pitämäni Hiski K. Harjasusi on kun sen toisessa etukäpälässä etusormi on pitempi ja toisessa lyhyempi kuin nimetön? Onkohan siihen sekoittunut jonkun toisen koirapedon perimää - olisiko esivanhempien joukossa jopa vanha kettu (Vulpes germanofantasticus)?

Lakkaa pureskelemasta korvaani, Hiski, tai raapaisen.