1.7.14

Avaruusolentohybridi paljastettu! Katso kuvat - alien vau!

Eksopolitiikka.fi sivuston kautta sain kunnian lukea huimasta tietovuodosta. Se on käännöstyö Paranormics.com:in artikkelista, jossa kirjoittaja on saanut sähköpostia "David" nimimerkiltä.

David toimii lääketieteen alalla, ja viimeiset vuosikymmenet hän on työskennellyt USA:n hallituksen pimeissä projekteissa. Hänellä on ollut korkein mahdollinen turvallisuusluokitus. Ainoa asia, joka täsmää hänen turvallisuusluokituksensa vahvuuden kanssa, on hänen rohkeutensa. Hän on todellakin asettanut henkensä alttiiksi saattaakseen tämän tiedon julkisuuteen.
Huh, nyt alkoi jännittämään tämä jännyys joka vyöryy jännästi päälleni. Tiedon on pakko olla mullistavaa kamaa.

Tietovuotaja on ollut mukana hybridiohjelmassa, jossa luotiin ihmisen ja avaruusolennon risteytys. Ohjelman työntekijät on lokeroitu erilleen toisistaan, jotta arkaluontoinen tieto ei pääsisi leviämään. David on kuitenkin ollut mukana menossa niin monta vuotta, että hän sai kuulla tarpeeksi erikoisista asioista työtovereiltaan. Ratkaiseva todiste tuli vastaan Davidin varsinaisen työn parissa.

Hän työskentelee radiologian osastolla ja hänen tehtävänsä on röntgenkuvata geneettisiä kokeita, yleensä kuoleman jälkeen. Hän on nähnyt kaikenlaisia olentoja tulevan ja menevän.

David yritti perehtyä näiden avaruusolentojen maailmojenkatsomukseen.

Ne ovat todella vieraita meille. Niillä ei ole sodan tai tuhoamisen käsitteitä. Se tuntuu olevan todella tuntematon käsite niille, tai ainakin sellainen mihin ne eivät halua syventyä. Ne pystyisivät ottamaan tarvitut materiaalit luomuksiinsa väkisin, mutta ne eivät sitä tee. Omalla tavallaan ne arvostavat elämää, eivät vain samalla tavoin kuin me. Ne eivät ajattele meidän tavoin, ne eivät arvosta asioita meidän tavallamme, ne ovat vieraita. Sinun täytyy yrittää astua itsesi ulkopuolelle nähdäksesi avaruusolennon perspektiivistä.

David pälättää lisää muukalaisten suunnitelmista ja tavoitteista ihmiskunnan kanssa, mutta hypätään suoraan sinne maukkaimpaan palaan. Hän on päässyt käsiksi niin eläviin kuin kuolleisiin hybrideihin. Ja niistä paljastetaan aivan uskomatonta materiaalia!

David näytti minulle röntgenkuvan ihmisen ja avaruusolennon risteytyksen pääkallosta. Erittäin symmetrinen kahden selkärangan kulkiessa alaspäin olennon molemmilla puolilla. Tämä on esimerkki olennosta jonka hän uskoo olleen luotu suuremman painovoiman ympäristöjä varten. Olio oli suurempi kuin täysikasvuinen tasankomaagorilla. Olennolla oli pieni kärsä ja matalat silmät. Voit nähdä kahdet silmäkuopat selvästi kuvassa.
Tuollainen olento olisi varmasti uskomattoman hieno nähdä elävänä. Peräti kaksi selkärankaa!

Ja tässä tuo mullistava kuva.
Hups, anteeksi. Tuo olikin aivan tavallinen ihmisen hammasröntgenkuva, joka on otettu ortopantografialla. Eli tavallinen panoraamakuva hampaista. Davidin mullistava paljastus oli tämä kuva.Eli aivan tavallinen hammasröntgenkuva ihmisestä, jota joku ei osannut tulkita oikein.

Joko Paranormics.comia on jekutetty täysillä eikä kirjoittaja ole hoksannut sitä. Tai sitten Paranormics.com jekuttaa lukijoitaan, ja artikkeli leviää huuhaa-piireissä. Tai sitten *gasp* tietovuotajan kuvaus kahdesta selkärangasta näyttäisi vuotaneen julkisuuteen ajat sitten hammaslääkärien ottamissa kuvissa!

Kiitos vinkistä, herra Koskela.

7 comments:

Sanna said...

Selkeästi näkyy, että hybridillä on myös ollut ihmishampaat ja ongelmia tavan karieksen kanssa, ja siihen on käytetty ihan ihmisten poraus- ja paikkauskeinoja :)

Anonymous said...

Johtopäätös: olemme kaikki hybridejä!

Strange Cyborg said...

Nyt on Strange Cyborg paljastunut :(

MrrKAT said...

Oikeita ufvo-humanoidi-näköisiä kuvia löytyy joistain vanhemmista yliopiston kirjaston molekyylibiologian tms kirjasta jossa on valokuvia kuolleina syntyneistä tai pian menehtyvistä ihmisvauvoista, joilla on tavallista pahempi kromosomimutaatio (tauti).

Kuvia nähdessä tuli silloin mieleen josko koko ufo-kultti on lähtenyt niistä tai saanut voimaa. Halutaan ulkoistaa myös vaurion syyt ("ei se syy minussa vaan syy tuolla ulkona").

Mustis said...

Voi vitsit että säikähdin, ajattelin että jo että mun ortopantomografia on eksynyt tänne, mutta purenta on vähän toista luokkaa kun meikäläisellä.

MrrKATin kanssa samaa mieltä. Kyllä meitä on helppo jallittaa ja ihmeellinen on se voima, mikä liikuttaa laumoja.

Sanna said...

Juu, ne holoprosenkefalialapset varsinkin on hyvä pitää piilossa näiltä tyypeiltä...

Anonymous said...

@Sanna:

Harlekiinivaavit (ts. harlequin type ichtyosis) on kanssa syytä pitää poissa näkyvistä jos näitä foliohattuja on lähistöllä...