26.7.14

MH17: MH370 oli MH17!

Malaysia Airlines on kärsinyt lyhyessä ajassa isoja tappioita. Ensin he menettivät MH370 lennon valtameren päällä maaliskuussa. Sitten MH17 tuhoutui Ukrainassa. Konetyyppi oli molemmissa sama Boeing 777. Kadonneen matkustajakoneen rekisteritunnus oli 9M-MRO. Lento MH17:n tuhossa menetetyn matkustajakoneen rekisteritunnus oli 9M-MRD.

Asiassa ei sinällään ollut mitään epäselvyyttä, kunnes Youtube-etsivät selailivat Ukrainan turmapaikan valokuvia. Olisko maaliskuussa kadonnut 9M-MRO tehnyt paluun Ukrainassa? Eikö 9M-MRD lentokone oikeasti tuhoutunut 17. päivä?MH17:n romuista havaittiin pala kylkeä. Siinä on Malaysian lippu, yksi ikkuna ja toinen suljettu ikkuna. Tarkkaavainen Professor Doom1 ja moni muukin huomasivat eron MH17 ja MH370 lentokoneiden välillä. MH370:n kyljessä oli levyllä suljettu ikkuna lipun alla. Toisessa oli läpinäkyvä ikkuna. Eli MH17 raunioissa käytettiin MH370:n osia!
Kuvat eivät valehtele. Valitettavasti tarina muuttuu erilaiseksi jos otamme huomioon kaikki kuvat noista koneista. Lentokoneista on otettu jatkuvasti kuvia pitkin niiden uraa, sillä konebongarit ja lentoyhtiön pr-väki tarvitsevat jatkuvasti täytettä kokoelmiinsa.

Kesällä 2012 otetussa kuvassa MH17 9M-MRD:n kyljessä komeilee juuri sellainen suljettu ikkuna joka on nähtävissä MH17:n rauniossa tänään. Planespottersiin helmikuussa ladatusta kuvassa 9M-MRD:n kyljessä on tuollainen suljettu ikkuna lipun alla. Voit selata kuvia eri vuosilta Planespottersin sivulla. Ennen vuotta 2005 otetuissa kuvissa saman lentokoneen kyljessä oli läpinäkyvä ikkuna tuolla kohtaa. Nähtävästi ikkunaa muuteltiin 2007, kun 9M-MRD:tä päivitettiin. Muutokset on kuitenkin tehty ennen MH370 lennon katoamista.

Joten jos olet väittämässä 9M-MRD lentokonetta maaliskuussa kadonneeksi 9M-MRO lentokoneeksi, mene nurkkaan häpeämään. Ja läpsi itseäsi poskille. Ja tukista itseäsi. Tuhma!

Debunkkaus suoritettiin MetaBunk.orgin mainiolla keskustelupalstalla.

1 comment:

naapurin kissa said...

Tässä on niin paljon seitsemiä ja seitsemiätoista ettei se voi olla ... ettei se saa olla sattumaa. Eihän?

http://fi.wikipedia.org/wiki/Air_Alg%C3%A9rien_lento_5017