8.7.14

Tyttöystävänaktivointijärjestelmä V 2.0

Oletko yksinäinen? Käyttänyt satoja euroja deittailuun, mutta et ole päässyt säälipusua pitemmälle? Etkö pääse ihmissuhteissa eteenpäin vaikka sinulla on rahaa, bemari, oikea rannekello ja siistit vaatteet? Oletko lihava, kalju & vanha ja ilman ihanaa naista?

Ei hätää, sillä Christian Hudson on laatinut ihmeellisen järjestelmän, jolla kuka tahansa peniksellä varustettu mies pystyy valitsemaan itselleen haluamansa tyttöystävän. Noin vuoden kestävän kurssin aikana opetetaan oikeat puheenaiheet ja teot joilla introvertti-Pertti saa naiset haluamaan häntä. Järjestelmä julkaistiin alunperin 2012. Onneksi sitä on hiottu ja paranneltu, sillä Hudson laati päivitetyn Tyttöystävänaktivointijärjestelmän.

Hudsonin tarina on kovin tuttu. Hänellä ei mennyt hyvin elämässä. Ujo mies koki vain huonoja treffejä. Se unelmien nainenkin lipui sormien läpi, kun kuuden sadan dollarin lahjat ja treffeihin panostaminen johtivat tilanteeseen, jossa unelmien nainen paljastuikin jo valmiiksi parisuhteessa eläväksi naiseksi. Christian hajosi palasiksi, lopetti työnsä ja muutti toiseen kaupunkiin. Hän alkoi perehtyä naisten iskemisoppaisiin. Joissain oli jotain jujua, mutta usein ei juuri sitä apua jota hän etsi.

Avuksi ilmaantui se eroottinen kirjallisuus. Naiset ahmivat vapaaehtoisesti sellaista tekstiä. Tämä paljastui Hudsonille 50 Shades of Greyn suosion myötä. Ns. Literotican ostot kun ovat merkittävä osa Amazonin kirjakaupallisuutta. Näitä eroottisia kirjoja lukiessaan Christian teki muistiinpanoja. Mitkä kohtaukset ja minkälaiset miehet saivat naiset himon kouriin? Hän mursi koodin! Kirjoissa toistuu Pakkomielletarina. Siitä Christian kertoo tarkemmin kursseillaan, sopivaa korvausta vastaan.

Pääpointti on siinä, että naisten aivoihin on evoluution myötä kehittynyt tietyt alitajunnassa vaikuttavat mekanismit. Niitä aktivoimalla Tyttöystävänaktivointijärjestelmä auttaa miehiä naisten luonnollisten puolustusmekanismien ohitse. Ei enää kompurointia monimutkaisten sosiaalisten tilanteiden parissa. Ja miehet pääsevät vihdoinkin sekstailemaan kauniiden naisten kanssa! Seksi on tuon hänen kehittämänsä järjestelmän hurmausohjelman tarkoitus. Sillä sitä mainostetaan miehille.

Christianin keksimän järjestelmän olennaiset osat selitettiin uudella markkinointivideolla. Video kestää about 30 minuuttia. Mitään salaisia yksityiskohtia ei tietenkään paljasteta. Näistä takuuvarmoista neuvoista on maksettava. Tilaamalla kursseja saat myös kaupanpäälle kuunneltavaa ja katseltavaa opasvideoin muodossa. Sinulle kerrotaan miten olet sosiaalisessa kanssakäymisessä seurueen kuningas. Tai miten varmistat, että ensitreffit päätyvät lakanoiden väliin (eikä pelkästään itsesi kanssa).


Järjestelmälle annetaan klassinen "rahat takaisin" takuu, joten tuskin sinulla on mitään hävittävää. Epävarma ihminen saa harjoittelemalla ja sijoittamalla itsensä parantamiseen itsevarmuutta. Jos olet täysin ulapalla siitä miten puhua ihastuksesi (tai kenenkään) kanssa, niin varmasti toisten kokemuksista tulevat neuvot auttavat. Christianin ilmaisten Youtube-videoiden perusteella sanoisin, että hän yhdistelee lukemiensa iskuoppaiden neuvoja. Netti on pullollaan ilmaisia oppaita näistä asioista, mutta Christianin järjestelmän oppiminen maksaa aluksi 67 dollaria. Se on halpa hinta, sillä kurssien oikeaksi arvoksi ilmoitetaan peräti yli 3000 dollaria. Plus jatkossa veloitettava 16,75 dollaria per viikko.

Hudson vain sattuu mainoksessa kehumaan järjestelmäänsä korviini särähtävällä tavalla. Hänellä on ollut viime vuosina peräti "yhdeksän pitkäaikasta suhdetta" kauniiden naisten kanssa. Se antaa mielikuvan tupakoinnin lopettamisella kehuvasta miehestä, joka on lopettanut jo yhdeksän kertaa, joten hän on asiantuntija tupakoinnin lopettamisessa. Tekniikoilla siis päästään ohittamaan ja/tai manipuloimaan naista, jotta hänen negatiivinen ensireaktionsa ei pätisi iskuyritystä tekevään mieheen. Järjestelmää ei ole tarkoitettu tyttöystävän - eli suhteen - saamiseen, vaan seksin saamiseen. Näiden asiantuntijoiden maailmassa naiset ovat olemassa, jotta mies saa seksiä. Tunnemanipulointi ja harjoitellut repliikit auttavat niitä joilla ei ollut yhtään mitään käsitystä miten käyttäytyä naisten parissa.

En ole mikään ihmissuhteiden ja iskutekniikoiden asiantuntija (yli 30-vuotias mies jolla kolme pitkäaikaista suhdetta), mutta väittäisin ettei näillä tekniikoilla päästä kestävän ihmissuhteen pariin. Varsinkaan jos miehen menestystä oppien soveltamissa mitataan naisten kaatamisella.

Luonnollisesti tämä on oikea yrittäjien liiketoimi, jossa kilpaillaan epätoivoisesti epätoivoisista miehistä.  Heidän tunnetaan Pick-up artist nimikkeellä. Se ei tarkoita miehiä, jotka maalaavat lava-autoja. Opaskirjoja ja -videoita löytyy kaupoista monella eri hintaluokalla. Järjestelmiä, repliikkejä ja vinkkejä riittää satojen iskuyritysten täytteeksi.

Yhtenä vaihtoehtona olisi suhtautua naisiin ihmisinä, joihin voisi tutustua ihmisinä eikä seksintarjoamisvälineinä. Peniksen tyydyttämisen sijaan voisi kokeilla läheisyyden ja yhteisen luottamuksen hakemista. Silloin voi vahingossa päätyä yhteen naisen kanssa tavalla joka kestää pitempään kuin yhden viikonlopun.

Puhtaana spekulointina sanoisin myös, että järjestelmän taustalla toimii verkostomarkkinointi. Sitä kehuvat ja positiivisia arvosteluja kirjoittavat ihmiset kun linkkaavat yhä uudelleen eteenpäin kurssien ostamisen pariin. Ehkä hyvää hyvyyttään. Ehkä provikoiden toivossa.

Luonnollisesti kaikkein luotettavin, paras ja edullisin keino saada menestystä näissä asioissa on liittyä välittömästi Skepsis ry:n jäseneksi.

Jos Skepsikseen liittyminen ei autakaan iskemisessä, niin et saa rahojasi takaisin.

7 comments:

juhtolv said...

Tuolla olis ton tuotteen arvostelu:
http://www.datingskillsreview.com/the-girlfriend-activation-system/

"Järjestelmää ei ole tarkoitettu tyttöystävän - eli suhteen - saamiseen, vaan seksin saamiseen."

No, tuon arvostelun mukaan toi järjestelmä nimenomaan opettaa tyttöystävän eikä pelkän seksin saamista.

juhtolv said...

"Netti on pullollaan ilmaisia oppaita näistä asioista, mutta Christianin järjestelmän oppiminen maksaa aluksi 67 dollaria."

Mitähän ilmaisia neuvoja tarjoavaa saittia osaisit suositella? Itse olen tykännyt viimeaikoina tästä:

http://www.doctornerdlove.com/

Ja toi heebo on läpikäynyt myös noita kaikenmaailman PUA-matskuja ja on kirjoittanut myös artikkelit siitä, mitä hyvää ja mitä huonoa hän näkee PUA-touhuissa.

Petri Honganmäki said...

"Yhtenä vaihtoehtona olisi shtautua naisiin ihmisinä, joihin voisi tutustua ihmisinä eikä seksintarjoamisvälineinä."

Taidan olla niitä harvoja miehiä, jotka kovasti on tätä mieltä.

Tosin mikä mies - tosimies ainakaan - minä sitten olen, kun en ensimmäisenä ajattele naista panopuuna...

Niin tai näin, olen aina syvästi vihannut naisten esineellistämistä - ja tulen sitä tekemäänkin.

Sami Sundell said...

juhtolv:
"Järjestelmää ei ole tarkoitettu tyttöystävän - eli suhteen - saamiseen, vaan seksin saamiseen."

No, tuon arvostelun mukaan toi järjestelmä nimenomaan opettaa tyttöystävän eikä pelkän seksin saamista.


Arvon Asianajaja varmaan viittaa siihen, että järjestelmän kehittäjällä on siis ollut yhdeksän tyttöystävää muutaman vuoden aikana. Käsitys "pitkäaikaisesta" on hyvin eri kuin minulla.

http://www.datingskillsreview.com/the-girlfriend-activation-system/

Näpsäkästi tämäkään arvio ei oikeastaan kerro mitään itse järjestelmästä vaan yrittää vain vakuutella, että se on hyvä ja toimiva. Sitä, millä eväillä vinkkien toimivuutta tai niiden perustana olevien tietojen paikkansapitävyyttä arvioidaan, ei kerrota. Arvion kirjoittaja näyttää olevan mies, joten henkilökohtaista näkemystä naisihmisen sielunmaisemasta kriitikolla ei ole.

Sen sijaan arviostakin kyllä huokuu itselleni mielikuva, että tässä ollaan hakemassa esinettä henkilökohtaiseen käyttöön, ja tässä touhussa kepulikonstitkin ovat sallittuja. Se, että kyseiseen esineeseen sitten liitetään käsitteet "pitkäaikainen" ja satunnaisesti "vahvaluonteinen" on vain lisäkukerrusta, jolla pyritään vetoamaan tiettyyn asiakaskuntaan.

Anonymous said...

Itse olen kiltinnäköisenä naarasnörttinä törmännyt baareissa muutamaankin tälläiseen pick-up artistiin, sääli vaan että heidän mukahenkilökohtaiset kehunsa eivät välttämättä ole se tapa jolla perusnihkeän skeptikkonaisen saisi lakanoidensa väliin. Se shokin määrä heidän kasvoillaan kun homma ei toimikaan on aina yhtä hykerryttävää, vaikka aiheuttaakin välillä pieniä omantunnonpistoksia...jotka kyllä kaikkoavat kun miettiiä kuinka monelle enemmän ihmisiin uskovalle naiselle nämä sankarit ovat aiheuttaneet mielipahaa.

Anonymous said...

"Heidän tunnetaan Pick-up artist nimikkeellä. Se ei tarkoita miehiä, jotka maalaavat lava-autoja."

No mitäs sitten sandwich artist muka tarkoittaa?

Unknown said...

Idioogttimaisin avausrepliikki kuultiin, kun kahden ystävättäereni kanssa istuin keskustelemassa mahdollisuudesta perustaa naisten oma scifi-lehti. Tyyppi tunkeutui pöytään ja avasi: "Voinko tulla tekemään keskustelustanne mielenkiintoisemman?" Me käytännöllisesti katsoen nauroimma juomamme pöydälle. Tyyppi häipyi.