21.1.15

Aito avioliitto -yhdistys on saapunut!

Homosaation vastainen vastarinta on täällä! Joulukuussa sain nähdä vinkkejä tulevasta. Tekeillä oli yhdistys, joka aikoo muuttaa kotimaamme avioliittokäsityksen klassiseksi avioliittokäsitykseksi: Yksi mies, yksi nainen, yksi asuntolaina. Tuo yhdistys on:

Aito avioliitto -yhdistys

Annetaan heidän kertoa tarkoituksestaan:

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja vahvistaa miehen ja naisen välisen avioliiton asemaa ja merkitystä aitona, erityisenä, luonnollisena ja pysyvänä instituutiona suomalaisessa yhteiskunnassa ja lainsäädännössä. Lisäksi yhdistyksen tarkoituksena on edistää lapsen oikeutta tuntea sekä isänsä että äitinsä ja olla heidän hoidettavanaan koko lapsuusaikansa mikäli mahdollista. Yhdistyksen tarkoituksena on myös edistää lapsen terveen sukupuoli-identiteetin kehittymistä siten, että pojan kasvua mieheksi ja tytön kasvua naiseksi tuetaan vahvistamalla sukupuolten luontaista erilaisuutta, sekä turvaamalla lapselle myös adoptiotilanteessa perhemalli, jossa lapsella on sekä isä että äiti.

Yhdistyksen ydinsanoma on nopeasti selvitettävissä tämän videon kautta.Tärkein ja mahdollisesti ainoa keino tehdä mitään vaikutusta yhdistyksellä on uuden kansalaisaloitteen laatiminen. Tällä hetkellä homosaation vastustajat ovat laatineet parikin adressia ja kansalaisaloitetta, joiden tulevaisuudennäkymät eivät ole hyvät. Siksi vastarinnan on kehitettävä yksi ainoa oikea kansalaisaloite, jolla on realistiset mahdollisuudet kerätä tarpeeksi allekirjoituksia. Nykyinen paras versio Kansalaisaloite laiksi neuvoa-antavasta kansanäänestyksestä samaa sukupuolta olevien henkilöiden avioliitosta ja heidän oikeudestaan hakea perheen ulkopuolista adoptioita on saanut reilussa kuukaudessa vasta 778 kannatusilmoitusta. Se homosaatiota edistänyt kansalaisaloite uudesta avioliittolaista keräsi pelkästään ensimmäisenä päivänä aivan himpun verran enemmän kannatusilmoituksia: 105 439 kpl.

Tässä vielä yhdistyksen strategia kansalaisaloitteesta.
Eräs ryhmämme tavoite on suunnitella millä tavoin ja missä muodossa avioliiton säilyttämiseen miehen ja naisen välisenä liittona voidaan parhaiten vaikuttaa kansalaisaloitteen muodossa. Pyrimme toimimaan siten, että lopputuloksena on yksi huolella ja asianmukaisesti laadittu oikea-aikainen aloite. Tämän toteuttamiseksi teemme yhteistyötä erilaisten asiantuntijatahojen kanssa. Tiedotamme asian etenemisestä myöhemmin lisää.

Toivomme asiassa kärsivällisyyttä. Yhteistä asiaamme ei edistä se, että liikkeellä on useita aloitteita ja adresseja. Toivomme että voimme yhdessä keskittää voimamme yhteen huolella laadittuun aloitteeseen.

Tuoreimpia käänteitä voit seurata yhdistyksen avoimessa Facebook-ryhmässä. Toivotan vastarinnalle onnea ja menestystä. Eduskunnan äänestyksen jälkeen tällä rintamalla on ollut aivan liian vähän viihdettä minulle.

2 comments:

Sanna said...

Kumma, että facebook-sivulla on tykkääjiä yli yhdeksän tuhatta, mutta kansalaisaloite on noin huonosti menestynyt.

Hyvä aloitehan se kyllä on; kansanäänestys hiljentäis ainakin ne, jotka marisee siitä, kuinka eduskunta on "vain pieni osa" suomalaisista, ja kuinka suurin osa oikeasti tahtoisi mennä tässä asiassa eduskunnan äänestyksen vastaisesti.

Lintunen puutiainen said...

Toivottavasti tämä uusi yhdistys ei merkitse hervottomia mielipiteitä ja logiikan riemuvoittoja pursuavan Vastustamme sukupuolineutraalia avioliittoa -ryhmä loppumista Naamakirjassa.