12.1.15

Charlie Hebdo ja Salaliittoteorisointi, osa 3

Panttivankeja aseellaan uhannut Amedy Coulibaly ammuttiin poliisien rynnäkössä Pariisilaisessa kosher-marketissa 9. tammikuuta. 15 panttivankia pääsi vapaaksi. Coulibaly tappoi yhteensä viisi ihmistä. Mutta kuoliko hän poliisien luoteihin vai lavastettiinko miehen kuolema? Oliko se vain show, jolla terrori-iskuun lavastettu mies saatiin puhtaasti pois päiväjärjestyksestä. Siinäpä pulma jota yritetään ratkaista videoilla. Varsinaisten todisteiden vielä puuttuessa salaliittosta väki joutuu tyytymään Youtube-videoiden tekoon.
Siinä kommentoidaan tapahtumia näin: auton takana kyyrivä poliisi ampuu aseellaan poliisien läpi. Eihän se ole mahdollista, joten poliisi käytti paukkupanoksia. Poliisit eivät käytä paukkupanoksia, joten tilanne oli lavastettu alusta loppuun. 100 % feikkiä menoa, jne.

Paitsi että videon tekijä on aivan väärässä. Se selviää, jos vaivautuu etsimään olisiko joku kuvannut tapahtumia kyseisen poliisin takaa. Näin kuvakulma kertoisi mitä kyseinen poliisi näki aseensa takaa.Kuvakulman ja äänien perusteella ampuessaan poliisin edessä ei seisonut poliiseja, vaan hän näki sisälle markettiin. Ainakaan poliiseja ei voi syyttää paukkupanosten käyttämisestä, joten salaliittoteoriaa joudutaan rakentamaan jotain muuta kautta.

Josta pääsemme VeteransToday-verkkolehden päätoimittaja Gordon Duffin kommenteihin verkkolehden radiolähetyksessä. 
Duffin mukaan poliisi Ahmed Merabetin kuolemaa ei edes kuvattu/lavastettu Pariisin kaduilla, vaan todennäköisesti jossain studiossa. Sellaista katua ei ole missään Pariisissa. Kaikki videolla olevan ihmiset ovat hänen mielestään vain näyttelijöitä. Duff väitti, että kuollut poliisi on myöhemmin hengissä jollain toisella videolla. Väite nostatti minussa suurta intoa, sillä se jos mikä olisi hämmästyttävä todiste salaliitosta.

Valitettavasti Duffin havainnointi- ja päättelykyky eivät kuitenkaan ole sieltä parhaimmasta päästä spektriä. The Semi-Undead: “Sort of” Dead French Cop in “Selfie” Revival tuotoksessaan Duff ei ymmärrä, että maassa makaava poliisi tutkii autoa ja ottaa siitä kuvia. Kuvan ottamisen jälkeen hän vaihtaa kännykän taskulamppuun ja jatkaa auton tutkimista siitä kohtaa mistä otti kuvan. Poliisi ei leikkinyt kuollutta, sillä vieressä maassa hänellä oli lehtiö muistiinpanoja varten. Kaikki tämä leijailee Duffin hilseen ylitse:

Let me understand this correctly; under French law, dead cops can take “selfies” but are they allowed to post them on Facebook while still dead?  Can you be ticketed in Paris for “texting while dead?”  We really want to know.  Are we really that dumb?  We don’t even have a section for these things, we will have to make one: 
 “Funny False Flag Out-takes”

Taidan toistaiseksi jättää Charlie Hebdo-salaliittoteorioiden seuraamisen tähän. Jos joku joskus onnistuu havaitsemaan todistusaineistoa lavastamisesta ja/tai salaliitosta tämän ilmiön takaa, niin lähettäkää vinkkiä kommentteihin.

No comments: