24.1.15

Bill Gates ei luennoinut rokotteista Pentagonissa

Kerrassaan outo video ilmestyi internettiin, kun Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä -blogi tulkitsi eräällä toisella videolla puhuvan miehen henkilöllisyyden virheellisesti Bill Gatesin henkilöllisyydeksi.


 Internettiin vuoti jo vuonna 2011 julki eräs video, jossa Microsoftin perustaja Bill Gates puhuu Pentagonissa suljettujen ovien takana rokoteohjelmansa eugeniikan, eli väestön eliminoinnin vaikutuksista.   On suorastaan uskomatonta, että miten tämä koko video on voinut saada olla Youtubessa sitä eräiden tahojen yhä poistamatta aina vuodesta 2011 lähtien. Tässä on pieni ote tuosta luennosta käännettynä Suomeksi. Jos ei tämä todista eliitin massoille kohdistettua rokotusohjelmaa, niin ei mikään.

Minkälainen todiste sitten on kyseessä?Alkuperäinen video on kokonaisuudessaan katseltavissa täällä. Hyvin nopeasti selviää, ettei luentoa pitävä mies ole Bill Gates. Yhtäläisyyksiä ovat silmälasit kasvoilla, sukupuoli ja hiustyylinä käytetty klassinen middle management hairstyle. Luennoitsijan puhetapa ja ääni ovat erilaiset kuin Gatesilla. Lisäksi hänen ruumiinrakenteensa on tukevampi. Toisessa FunVaxDoc -videossa voimme nähdä kyseisen herrasmiehen pärstän tarkemmin.Videolla ei siis ole hyvä kaverini Bill Gates, vaan joku tuntematon mies. Mutta puhutaanko videolla väestön eliminoimisesta?

Ei puhuta.

Ehdotetulla FunVax-rokotteella poistettaisiin uskonnolliseen kokemukseen ja fundamentalismiin liittyvän VMAT2-geenin ilmeneminen. Se on juuri se kuuluisa jumalageeni. Fundamentalisminen käytös katoaisi. Ihmiset jäisivät. Ei siis eugeniikkaa. Rokote sujutettaisiin taudin muodossa Lähi-itään ja fanaatikot muuttuvat normaaleiksi ihmisiksi!

Hieno idea! Kannatan!

Valitettavasti Metabunk paljastaa, että kyseessä on huijausvideo. Luentodiassa esitellyt aivokuvat kahdesta eri henkilöstä ovatkin yksi ja sama aivokuva. Vain niihin lisätty värjäys on uutta. Kuvagooglauksella selviää, että kyseinen aivokuva on napattu A case of confusion and bilateral temporal lesions in a young woman paperista. FunVax näyttäisi olleen dokumenttiprojekti, joka oli vailla kunnon rahoitusta.

No comments: