26.10.15

Flunssa tulee, tule sinäkin

Jostain kummallisesta syystä seuraavanlainen mainos putkahti vastaani internetin hämmästyttävässä maailmassa. Se on hyvä esimerkki itsehoidon mahdollisuuksista.Terveysväittämä selkeä ja yksinkertainen. Flunssa on helpompi selättää, jos selättää itsensä ja sovelletaan värähtelyä biologisesti strategisiin paikkoihin. Tässä en nyt tarkoita uskomushoidoista tuttuja ideoita värähtelytaajuuksista ja korkeamman tietoisuuden resonansseista. Kyseessä on ihan reipas vibraattorin käyttö.

Kaalimato selittää tuotteensa terveysvaikutuksia näin:

Flunssakauden lähestyessä kannattaa pitää mielessä, että seksi ja orgasmi parantavat tutkitusti vastustuskykyä. Seksuaalista kiihottumista ja orgasmia on kutsuttu flunssarokotteen veroisiksi taudin ehkäisijöiksi, koska ne vaikuttavat ihmisen elimistön immuunijärjestelmässä useiden eri mekanismien kautta. 

Seksin ja orgasmin terveyshyödyt ovat jossain suhteessi ihan hyvin perusteltua. Yleisimmät hyödyt ovat: Vähentää stressiä, alentaa verenpainetta ja helpottaa kipua. Ne itsessään ovat tietenkin paremmat edellytykset hyvään terveyteen kuin stressistä kärsiminen, korkea vereanpaina ja kiputilat.

Useat tutkimukset ovat osoittaneet, että orgasmi vapauttaa kehossa pienen määrän kortisoli nimistä hormonia, joka auttaa kehoa puolustautumaan taudin aiheuttajia vastaan. Myös ihmisen immuunijärjestelmän yhden tärkeimmistä vasta-aineista, immunoglobuliini A:n, tuotanto lisääntyy kun seksiä harrastetaan 1-2 kertaa viikossa. Tämän lisäksi veret seisauttava orgasmi kaksinkertaistaa myös elimistön fagosyyttien eli syöjäsolujen määrän. Syöjäsolut hotkivat nimensä mukaisesti flunssaviruksia. Orgasmin on todettu lisäävän myös elimistön T-solujen määrää. T-solut auttavat tuhoamaan solujen sisällä eläviä taudinaiheuttajia ja ne säätelevät myös puolustuskeinoja, joilla elimistö taistelee taudinaiheuttajaa vastaan.  

Rentoutunut ja stressitön keho sekä mieli jaksavat taistella paremmin flunssaviruksia vastaan ja kannattaakin muistaa, että jo seksuaalinen kiihottuminen saa hyvää tekevät oksitosiinin ja endorfiinin liikkeelle. 


Helpottaako tai nopeuttaako orgasmi kuitenkaan flunssasta toipumista? Siitä ei tietääkseni ole kertynyt lääketieteellistä tutkimusta. Ainakin voimme olla varmoja eräästä asiasta. Flunssan poteminen on turvallisempaa, jos hoitelet sitä omin käsin sängyssä. Näin vältetään tartuntataudin leviämistä kontaktina toisiin ihmisiin. Flunssa pysyy ns. omissa käsissä. Se miellyttää myös epidemiologioita.

Syksyn teemana näyttäisi muutenkin olevan tällainen makuukammarin puolella tapahtuva immuniteetin boostaus ennen talven pakkasia. Jopa Ilta-sanomat edistää rakastelun terveyshyötyjä otsikolla: Talven yli voi selvitä terveenä rakastelemalla ahkerasti. Vaikuttaisi miellyttävämmältä prosessilta kuin rokotteen saaminen. Myönnän, että en ole perehtynyt tämän alueen akateemiseen tutkimukseen. Lupaan kuitenkin paneutua asiaan syksyn aikana.

5 comments:

Yksi Turkkulaanen said...

Hmnjoo, kannattaa suhtautua pienellä varauksella firman esitttämiin väitteisiin, sillä kun on oma vibraattori ojassa.

Mutta tuollainen flunssalääke on siitä hyvä, että sillä on vähemmän sivuvaikutuksia kuin minun yleensä käyttämälläni lääkityksellä. Eli aivan varauksetta uskaltaisin itsekin suositella tuollaista lääkitystä naisille. Ja miksei miehillekin, henkilökohtaiset rajoitukset huomioonottaen. Ja rahapulassa voi aina käyttää jokapojan ja -tytön manuaalimenetelmiä.

Editor earlightswindle.com said...

Hei, täällä puuttuu tärkein tutkimus.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18434036

Siemensyöksy nenätukkoisuuden hoitomuotona. Samassa paikassa tietty oululaisfirma julkaisi vallankumouksellisia tuloksiaan.*

Älä vitsailee siis. Kaalimato.fi:n väite on tieteellisesti hyvin perusteltu.

t. Ed. els

*Vrt. MOT: Taru korvavalosta.

Anonymous said...

No mutta, vesi vanhin voitehista ja toinen ikiaikainen (miehen ja naisen välinen) sananlasku, nuha lähtee nussimalla.

Anonymous said...

Eikös lääkkeen alkuperäinen käyttötarkoitus ollut hysterian hoito?

Mustis said...

Wautsivau, hienot väittämät, allekirjoitan ehdottomasti! Tosin flunssa tuli siitä huolimatta:)