5.11.15

Skudo® Hologram ja Mainio muutos maailmassa

Kännyköiden säteily huolestuttaa monia. Monet ovat valmiita hyötymään näiden ihmisten huolesta. Viimeksi vastaava tuote oli RayGuardin kaltainen säteilynmuokkaaja, jota ei kuitenkaan mitata suoraan säteilyn laadusta tai määrästä.

Skudo Hologram ei vaikuta kännykän toimivuuteen, eli puhelimen signaalin laatu ei kärsi kvanttitarrasta. Itse tarra ei myöskään säteilytä mitään ympärilleen, joten käyttäjä on (lompakkoaan lukuun ottamatta) täysin turvassa Skudon suhteen.

Tässä esittelyvideo itse tuotteen valmistajilta. Huomioi, että tarraa voi käyttää kännykän lisäksi myös tietokoneissa, televisioissa, pelikonsoleissa ja varmaan myös sähkövatkaimissa sekä venäläisissä perseenpärisyttimissä. Älä siis osta vain yhtä Skudo Hologram tarraa!Ei siis mitenkään poikkeuksellinen kännykkätarra verrattuna kaikkiin niihin lukemattomiin kilpailijoihin. Tarra kiinnitetään kännykkään paikkaan jossa se ei ole kännykän ja ihmisen pään välissä. Kuitenkin tarra onnistuu jotenkin muuttamaan kokonaisuutena kännykästä lähtevää säteilyä, vaikka ihmiseen päin kohdistuva säteily lähtee toiseen suuntaan. Kännykästä lähtevän elektromagneettisen säteilyn määrän vaihtelua ei mitata. Sen sijaan näytetään miten ihmisten toiminnot muuttuvat sen mukana onko käytössä Skudo vai ei  (5 min kohdalla videossa).

Maahantuoja Infinita.fi esittelee kotimaisella kielellä Skudon ominaisuuksia:

Yksi Skudo® Hologram / laite riittää. Skudo® Hologram ei tarvitse huoltoa tai puhdistusta. Käyttöikä 2 vuotta. Tuote voidaan hävittää talousjätteiden mukana. Skudo® Hologram on suodatin, joka toimii subatomisella tasolla sähkö- ja elektronisissa laitteissa, vähentäen niiden haittavaikutuksia ihmisiin. Tuote pystyy poistamaan sähkömagneettisen aallon aiheuttamia haittoja, koska se kykenee vaikuttamaan värähtelyyn siten, että niiden vaikutus ihmisiin vähenee huomattavasti tai poistaen signaalit, jotka aiheuttaisivat haittoja.
Huom. Skudo® Hologrammia markkinoidaan myös lääketieteellisenä laitteena, jota käytetään lisävarusteena lääkinnällisissä sähkölaitteissa.

Teksteihin heitellään sanoja kuten hologrammi, subatominen taso, värähtely, jne. Eräässä esitteessä tarran kuvaillaan olevan nanoprosessori. Tarra toimii vain kahden vuoden ajan. Sitten täytyy ostaa uusi versio. Skudo on myös niin monipuolinen tarra, että se osaa säätää monipuolisesta laitevalikoimasta aina sen sähkömagneettisen kentän ihmisen terveydelle suotuisaan suuntaan. Laitteesta välittämättä.

Lisäksi Skudo vaivautuu mainitsemaan olevansa patentoitu tuote, vaikka patentti ei tarkoita patentoidun tuotteen terveysvaikutusten olevan mitenkään totta. Sekä tietysti CE-sertifikoitu tuote, aivan kuten Hopi-korvakynttilät ovat! Sertifikointi kun käytännössä tarkoittaa sitä, ettei tuote ole aktiivisen haitallinen ihmisille. Mainostaminen on siis periaatteiltaan samaa kuin muillakin säteilynestotarroilla humpuukin hämmästyttävässä maailmassa. Pelkästään Amazonin sivusto on pullollaan vaihtoehtoja näissä tuotteissa.

Skudon suhteen tapahtui kuitenkin jotain erittäin poikkeuksellista. Tämä hologrammitarra poistettiin kotimaisen kaupan tuotevalikoimasta. Minulta meni täyteläisesti haudutettu tumma tee väärään kurkkuun, kun luin uutisesta. Se oli sen verran poikkeuksellinen.

Ekokauppa Ruohonjuuri veti tänä aamuna myynnistä asiakkaita raivostuttaneen tuotteen: Skudo-säteilysuojatarran, jonka hinta oli 37,95 euroa. Ruohonjuuren mukaanviime viikon loppupuolella myyntiin tulleita tarroja ennätettiin myydä vain muutama.
Miten Ruohonjuuri-kaupan tuotevalikoimasta vastaava markkinointi- ja ostopäällikkö Johanna Koskinen selitti päätöstä?
 Virhe oli minun. Luotin liikaa tavarantoimittajan näyttämiin tutkimustuloksiin, Koskinen sanoo. Hänen mukaansa tuotteen arvioiminen oli hankalaa, sillä hän ei ole "kvanttifysiikan asiantuntija".

Mistä Ekokauppa Ruohonjuuri sitten sai motivaation tuotteen poistamisesta?


Tarra nostatti myrskyn sosiaalisessa mediassa eikä raportti lisännyt asiakkaiden luottamusta. 

 Kyseinen sosiaalisen myrskyn eräs ratkaiseva puhuri taisi olla Vesa Linja-ahon kirjoitus: Ruohonjuuri myy huuhaa-säteilytarraa – ”Uskomme itse tuotteen toimivuuteen”

 Kaiken kaikkiaan tänään oli ainakin huuhaan puolesta erittäin hyvä päivä. Toivottavasti lähitulevaisuudessa saamme kuulla samanlaisia uutisia tiettyjen tuotteiden poistumisesta tiettyjen kauppojen tuotevalikoimasta. Kiitos, sosiaalinen media! Yksi huuhaa-tuote yhden jälleenmyyjän valikoimasta on poistunut. Enää satoja tuhansia tuotteita tuhansien jälleenmyyjien valikoimista jäljellä.

Tosin Ruohonjuuuri ilmoittaa, että he voivat ottaa Skudon takaisin tuotevalikoimiinsa, kun sen toimivuudelle kertyy tieteellistä näyttöä.

Olemmekin keskustelleet Skudon maahantuojan (Infinita Oy) kanssa siitä, saataisiinko Skudo VTT:n (Teknologian tutkimuskeskus) tutkittavaksi. Jos tämä onnistuu ja tutkimustulokset puoltavat tuotteen tehoa, otamme Skudon takaisin valikoimaamme.

3 comments:

Anonymous said...

VTT tutkii kyllä, kuhan isketään seteleitä tiskiin. Sekin kun on nykyään tulosvastuullinen laitos. Tiedä sitten, millä menetelmällä tollasta tarraa pitäs tutkia. Voi maahantuojan tarroista loppua parasta ennen päiväys, ennen kuin (mahdolliset) vaikutuserot saadaan esille. Tosin veikkaan, ettei tutkita, mutta koko homman kaatumisesta syytetään VTT:n yhteistyöhaluttomuutta.

Anonymous said...

Infinitan sivuilla on muutakin hullunhauskaa pseudotieteellistä höpöhöpöä. Pahinta vaan on se, että suomalaiset ovat niin tyhmiä että ostavat näitä. Katsopa vaikka tätä "bioenergeettistä terveyslaastaria" :D
http://infinita.fi/skudo-bioenergeettiset-terveyslaastarit

Editor earlightswindle.com said...

Saatte, mitä tilaatte.

"Tuote voidaan hävittää talousjätteiden mukana."

No, ok. 38€:lla.

Suomen koulutusjärjestelmään kuuluisi opetusta sellaisista huijauksista. Jossain vaiheessa se tulee, varmasti. Sanon toivottaen.