28.11.15

Amazon sensuroi TOTUUDEN Sandy Hookin joukkosurmasta!

Sandy Hookin joukkosurmaan liittyvät salaliittoteoriat eivät näytä millään haihtuvan maailmasta. Virallinen versio tapahtumien kulusta ei kelpaa James Fetzerille. Hän kirjoitti Nobody died at Sandy Hook kirjan. Siinä paljastetaan, että oikeasti koulussa ei kuollut ketään. Se oli pelkästään FEMAn järjestämä harjoitus. Mikä oli sen oikea tarkoitus? Se selviää lukemalla Fetzerin kirja ilmaiseksi netissä. Kirja on nykyään tarjolla ilmaiseksi, koska Amazon sensuroi Fetzerin kirjan! Aivan, se poistettiin Amazonin sivulta.

Näin ainakin väitetään NaturalNews.comin suunnalta itse Mike "HealthRanger" Adamsin tuotoksessa.

In a stunning demonstration of online book burning, Amazon.com has just banned a book because of its contents. The book Nobody Died at Sandy Hook consists of analysis from a dozen contributor authors, and it's edited by Jim Fetzer, Ph.D. The book concludes that Sandy Hook was a staged FEMA drill carried out by the government to push an agenda of nationwide gun control.

Näin totuuden puolestapuhujat joutuvat vaimennetuiksi kirjakauppojen suurella areenalla. Se on hirveää, kun kirjoja poltetaan digitaalirovioilla. Pelkästään siksi, että ne ovat ristiriidassa hallituksen linjauksen kanssa. Fetzerin kirja oli vaarallista luettavaa näille tahoille.

Tai ehkä Amazonin säännöt kieltävät myymästä kirjoja, joissa syyllistytään tekijänoikeuksien rikkomiseen. Kuten Metabunk-sivuston moderaattori deidre havainnollistaa. Jos myy kaupallista tuotetta, niin samalla kannattaisi selvittää mitä valokuvien tekijänoikeudet ovat.

Kirjan ottaminen myyntiin kuukausi ennen tätä sensurointia, oli tietenkin virhe Amazonilta. Heidän olisi pitänyt varmistaa tekijänoikeudet ennen myyntiin ottamista. Mutta siinä tapauksessa olisi kuitenkin tullut samanlainen ulina ja valitus salaliittoteoreetikoiden yhteisöstä, koska Amazon ei suostu ottamaan Totuutta esille kirjakauppaansa. Niin tai näin, salaliittoteoreertikon kanssa ei voi voittaa. Sensuurihuutelujen lomassa joku ehkä pysähtyy miettimään, miksi viranomaiset antavat samojen kirjoitusten kuitenkin olla kaikkien luettavissa ilmaisena pdf-kirjana ja pitkin poikin keskustelupalstoja.

Entä itse kirjan sisältö?

Fetzerin kirja sisältää mm. sellaista tutkivan nettijournalismin helmeä kuin olemattomia uhreja sosiaaliturvatunnusten rekisterissä. Väite on, ettei väitettyjen uhrien nimiä löydy virallisesta sosiaaliturvatunnusten rekisteristä, johon normaalisti kirjaan kuolleiden ihmisten tiedot. Kirjan sivulta 162:

What if I were to tell you that the Death Master File does NOT contain  the SSDIs for any of Adam Lanza’s victims ? In other words, according to the United States Social Security  Administration’s Death Master File, nobody died at Sandy Hook Elementary  School on December 14, 2012.

Huhhuh! Todella paha moka salaliittolaisilta. Tai sitten erittäin nolo moka siltä ihmiseltä, joka yritti etsiä nimiä rekisteristä. Hän ei nimittäin käyttänyt virallista rekisteriä, vaan sivustoa joka ei edes sisältänyt kenenkään vuonna 2012 kuolleen tietoja. Siksi sieltä ei löydy uhrien nimiä.

Vastaavaa kamaa löytyy sivukaupalla. Fetzer kompastuu omiin vertauskuvauksellisiin jalkoihinsa kerta toisensa jälkeen, mutta jätän näiden koomisten vaiheiden tarkastelun lukijan omalle vastuulle. Jos olen hieman rehellinen teille, niin jätän jatkossa nämä totuuslaisten Sandy Hook -jutut pois. Ne ovat niin noloja juttuja salaliittoteoreetikoin kannalta, että parempi sijoittaa kallisarvoista aikaani johonkin arvokkaampaan.

3 comments:

Anonymous said...

"Kirjan ottaminen myyntiin kuukausi ennen tätä sensurointia, oli tietenkin virhe Amazonilta. Heidän olisi pitänyt varmistaa tekijänoikeudet ennen myyntiin ottamista."

Viilataan pilkkua, mutta eiköhän se vastuu tuotteen lainmukaisuudesta (ja mahdollinen korvausvelvollisuus) kuitenkin ole kirjan kirjoittajalla, mikä taatusti mainitaan myös Amazonin kanssa tehdyssä sopimuksessa/käyttöehdoissa. Olisi kohtuutonta olettaa, että Amazon pistäisi kymmeniä tunteja kirjan sisällön tarkistamiseen, eihän kyse ole mistään väitöskirjan tarkastamisesta.

Anonymous said...

Jotain mätää tossa Sandy Hookissa oli kyllä.

Ilmeisesti et ole kunnolla perehtynyt genreen. Oikeastaan on vain yksi salaliittoteoria, jossa on järkeä, muut on feikkejä.

Mistä sen tietää mitä databasea käytettiin? Noitahan yritetään kumota tuhannella ja yhdellä tavalla.
Löytykö muita selkeitä lapsuksia kirjasta?

Anonymous said...

siis yksi tapa on juuri tehdä naurettavaksi teoriat on tekemällä tontyyppisiä "lapsuksia" , vaikka asia jota yritetään "todistaa" on totta. Asia on paljon kierompi mitä ikinä voisit kuuvitella