16.11.15

Kun totuuslainen hyökkää

Sandy Hookin ala-asteen koulusurmista on kohta kulunut kolme vuotta. Surmatut lapset ja opettajat on haudattu, mutta sukulaiset yrittävät vieläkin kasata elämänsä rippeitä kasaan. Hyväntekeväisyystyö uhrien muistomerkeille ja sukulaisten avustamiseksi ovat toistuneet surutyön ohella.

Vicki Soto oli 27-vuotias opettaja, kun Adam Lanza ampui hänet koululuokassa. Kaikki eivät hyväksy tuota tosiasiaksi. He ovat totuuslaisia, joiden mielestä Sandy Hookin koulusurmat olivat suuri valhe. Se olikin lavastettu tapahtuma, jolla media aivopesi kansalaisia uskomaan, että 26 ihmistä sai surmansa. Eräs näistä totuuslaisista on Matthew Mills. Sandy Hookin lisäksi Mills on syyskuun 11. iskujen suhteen totuuslainen.

Hän oli paikalla Vicki Soton pikkusiskon hyväntekeväisyysjuoksun aikana. Mills lähestyi edesmenneen Vickin omaisia kisan jälkeen. Hän väitti, ettei Sandy Hookin joukkosurmaa oikeasti tapahtunut. Sen lisäksi hän esitti valokuvaa Vickin siskolle, Jillian Sotolle, ja kysyi oliko kuva photoshopattu. Käytännössä hän väitti, ettei Vickiä koskaan edes oikeasti ollut olemassa.

Poliisi pidätti Millsin yleisen rauhan häiritsemisestä.

Millsin ja kumppaneiden sitkeä skeptisyys herättää pari mielenkiintoista kysymystä. Jos väite tapahtumien lavastamisesta ja näyttelijöiden käyttämisestä on totta, niin pari outoa asiaa olisivat totta. Koko suku on teeskennellyt parisen vuotta olevansa Vicki Soton perhettä. Erittäin omistautunutta näyttelemistä pelkästään yhden uhrin perheen suunnalta. Toinen pointti liittyy siihen miksi Sandy Hookia edes vaivauduttiin lavastamaan. Aselakeihin ei tullut tiukennuksia. Motiivi lavastaa noin iso joukkosurma on vieläkin pimennossa.

New York Daily News

2 comments:

Anonymous said...

http://www.liveleak.com/view?i=dcb_1356636048

Kuinka sitten Soton nettimuistoadressi onnistuttiin luomaan jo päiviä aikaisemmin ?

Paholaisen Asianajaja said...

Ehkä se on nimensä muuttanut facebook-sivu, jolloin päiväys on vanhempi kuin tapahtuma.