14.11.15

Halloween tappaa, sanoo kotimainen pastori

Halloween tuli ja meni. Pimeät illat jäivät. Näiden pimeiden iltojen varjoihin mahtuu runsaasti vaaroja. Vaaroja, joista meitä varoitetaan uskonnollisen TV7-kanavan Rakkauden kosketus rukousohjelmassa. Siinä pastori ja ahkera Herran ylistäjä Veijo Piipponen puhuu Halloweenin ja pimeyden voimien yhteydestä. Samalla Veijo selittää miksi 16-vuotias lappeenrantalainen tyttö surmattiin. Tavallinen kansalainen ei olisi hoksannut tätä yhteyttä. Sitä ennen puhuttiin Jumalan käden virvoittavasta kosketuksesta kotona, mutta näin ateistina turvaudun aina omaan käteeni.

Harhauduin aiheesta.

Pastorimme varoittaa, että Halloween on epäjumaluuden palvomista. Herra on varoittanut kansakuntiaan sellaisesta menosta. Jos ihmiset sotkeutuvat tuollaiseen epäjumalalliseen menoon, niin kuolema seuraa pian perästä. Tai perässä. Hän toivoo ihmisten keskittyvän enemmän kristittynä elämiseen. Puhe alkaa 8 minuutin kohdalla.

Jos et jaksa kuunnella pastorin puhetta, niin tässä olennainen lainaus tekstimuodossa:

Kuinka moni meistä ymmärtää sen, että nämä kaikki ovat seurausta siitä, että Suomessa on lähdetty mukaan palvomaan vainajahenkiä, juuri Halloweenin muodossa pyhäinmiestenpäivänä. Kaupoista loppuivat tähän juhlaan liittyvät tarvikkeet ja naamiaiset. Vauvasta vaariin näitä juhlitaan. Ja lyhyesti sanottuna, kurpitsasta on tullut tämän juhlan tunnus, mutta tiedätkö mitä varten se on merkki vainajahengille tulla kotiin? Me emme saa kristittynä mennä mukaan tällaiseen toimintaan. Ja meidän tulee myös kertoa muille mikä syvempi merkitys on tähän juhlaan osallistumiselle. Se on vainajahenkien, eli paholaisen palvontaan, osallistumista. Ja sillä on aina seurauksensa. Me uskomme, että monen lapsen ja nuoren levottomuus, hallitsemattoman raivon purkautumiset voivat johtua siitä mitä heidän elämäänsä on tullut tätä kautta.

 Eli älä enää sytytä kurpitsalyhtyä pyhäinmiestenpäivänä! Säästät ihmishenkiä.

Oli melkein piristävää kuulla näitä puheita suomalaisen saarnaajan suusta. Yleensä ne ovat tulleet vastaani tuolta Yhdysvaltojen suunnalta.

No comments: