6.12.15

Aidon avioliiton tunnelmat rapakon takaa

RightWingWatch välitti hienot uutiset Yhdysvaltojen uskonnollisen ja alkuperäisen Aito avioliitto -väen suunnalta. Konservatiivisen Focus on the Family -järjestön perustaja James Dobson kertoi tunnelmistaan homosaatiolle alistetun valtion kansalaisena. Korkeimman oikeuden päätös johti tasa-arvoisen avioliitton hyväksyntään kaikissa osavaltioissa tuossa kesän aikana. Tämä todellisuus on hiljalleen laskeutunut myös Dobsonin aivojen päälle."Me hävisimme koko kulttuurisodan" sanoi Dobson.

Tästä tuli ihana viikonloppu. Pitäkää hauskaa, pahislaiset.3 comments:

Yksi Turkkulaanen said...

No ketä todella homoseksuaalit häiritsevät? Ei minua, vaikka minuakin ovat monet miehet yrittäneet iskeä, nuorempana olin hyvännäköinen kaikkien mielestä. Mutta homot uskoivat aina yhdestä kerrasta, joistakin naisista oli enemmän harmia.

JuhaM said...

James on ihan oikeassa. Vastaavan "kulttuurisodan" taisivat hävitä viimeksi v. 1954, kun rotuerottelu katsottiin perustuslain vastaiseksi.

rightwingwatch.org on ihan loistava viihdeprovosoitumissivusto. Kiitokset pahikselle!

Marko Ahonen said...

Tuo video tuossa lopussa olisi muussa yhteydessä vain lievästi huvittava, mutta juuri tässä kontekstissa se sai nauramaan niin, että putosin tuolilta. Tämä oli siis kehu.