12.12.15

Kun totuuslainen hyökkää, osa 2

Sandy Hookin joukkosurmassa kuolleiden omaiset eivät helpolla pääse unohtamaan menetystään. Siitä pitävät huolen ne salaliittoteoreetikot, jotka luulevat tapahtuman olleen alusta loppuun asti lavastettu spektaakkeli. Lavastamalla lasten ja opettajien kuolemat pyrittiin... ööh. Sillä oli kai jokin tarkoitus, joka ei näyttäisi mitenkään toteutuneet iskujen jälkeen. Jätetään teorisoinnin onttous kuitenkin taakse. Muistellaan mitä totuuslainen Matthew Mills teki reilu kuukaisi sitten.

Luit linkin jutun? Hyvä.

Matthew Mills ei ollut yksin. Perheen ahdistelu jatkuu internetissä. Tarkemmin sanottuna Instagrammissa. Victoria Leigh Soton muistosivulla julkastiin 6. joulukuuta tietoa siitä miten Victorian Carlee siskoa ahdistellaan. Häntä syytetään näyttelijäksi, joka teeskenteli surevansa siskoaan.Väitetään myös Carlee Soton henkilöllisyys olevan tekaistu. Ja niin edelleen. Perheen osoitetta ja yhteystietoja jaetaan internetissä.

Eikä feikki-syytösten esittelijöitä näytä haittavaan se, että he tekevät sitä kasvottomana nimimerkin takaa.

Newtonin kouluammuskelun muistopäivä on 14. joulukuuta. Sen lähestyessä voimme olettaa, että totuuslaisten kiihko nousee entisestään. Toivottavasti he kuitenkin jättävät aggressionsa nettiin. Ei kannata ihan ihmisten koteihin asti lähteä paukuttamaan Totuutta päin ihmisten kasvoja.

No comments: