30.1.16

Ark Encounter ja Ennakkolippujen myynti

Nooan arkki ja maailmanlaajuinen vedenpaisumus ovat kesällä avattavan Ark Encounter teemapuiston teemoja. Answers in Genesis -firman toistaiseksi suurin projekti valmistuu kesällä. Ennakoinnin mukaan puistosta tulee suuri nähtävyys Kentuckyn osavaltiossa. Toki tuo arvio halukkaista turisteista voi olla pielessä. AiG laati ennakkotilauksia varten hienon nettisivun. He oikeasti odottivat suurta ryntäystä lippukauppaan. Ensimmäisinä päivinä vierailijoita kun odotetaan n. 16 000 per päivä. Onhan se hyvä, että uskoa riittää. Vaikka alkuperäiset suunnitelmat puiston laajuudesta jouduttiin säätämään hieman maltilisemmalle tasolle.

Viikko lipunmyynnin aloittamisen jälkeen ikivalpas Sensuous Curmudgeon huomasi jonkin asian puuttuvan. AiG ei ole ilmoittanut miten lippuja myytiin ensimmäisen päivän aikana. Se olisi itsessään hyvä mainosteksti siitä miten suosittu Ark Encounter on. Mutta sellaista ei ole kirjoitettu AiGn sivulle.

Outoa.

Se on kuitenkin huomattavasti paremmin hoidettu projekti kuin Suomeen suunniteltu Jurase Park. Dinosauruksia, fossiileja, 5D-elokuvateatteri ja hieno sisäpuutarha ovat suunniteilla Vantaaseen rakennettavaan puistoon. Suunnitelmat ovat hienoja, mutta projektia näyttäisi uhkaavan sukupuutto.

No comments: