25.1.16

Kemikaalilunta tupaan

Kemikaalilumi on sellaista lunta, joka on satanut maahan kemikaalivanojen seurauksena. Eli salainen maailmaneliitti se siellä ruiskuttaa myös lumisateita salaperäisillä kemikaaleilla. Seuraus näistä kemikaaleista on tämän kemikaalilumen hämmästyttävä ominaisuus. Ilmiö on taltioitu monen YouTubettajan ja lumiaktivistin toimesta. Kemikaalilumi ei sula edes sytkällä lämmitettynä!

Hieman yllättäen tämä salaliittoteoria lumesta on rantautunut myös Suomeen asti. Näin siitä maininnan tänään facebook-syötteessäni. Ja siksi tämä kirjoitus.

Voit testata tätä kotona näin lumisen Suomen aikakautena. Sytkäri käteen ja tiukaksi puristettu lumipallo kouraan lavuaarin päällä. Kauhistus! Lumipallon pinta muuttuu liekin kohdalta, mutta lavuaariin ei heti tipu tippoja. Lumi näyttäisi vetäytyvän hitaasti liekin tieltä, mutta siitä ei valu vettä.

Vertailun vuoksi ota käteesi jääpala. Polta sitä sytkärillä. Jääpala sulaa ja tiputtaa heti vettä lavuaariin! Eli lumessa on jotain ratkaisevalla tavalla erilaista. Eli lumi on kemikaalilunta! Illuminati konfirmoitu.

Tai sitten meidän kannattaisi pohtia edes hetken aikaa olisiko lumella ja jäällä jotain muuta ratkaisevaa eroa. Ja onhan niillä. Se ero piileskelee lumen ja jään rakenteissa. Jää on sitä itseään, eli vettä. Molekyylien väliin ei jää runsaasti tilaa ilmalle. Lumi on aivan toisenlaista. Lumen sisällä on runsaasti ilmaa. Siksi lumi toimii jopa lämmöneristeenä eräreissuilla lumimyrskyssä. Lumi on vielä lumipalloksi puristettuna kuin pesusieni.

 Liekki kyllä sulattaa lunta, mutta siitä tuleva vesi imeytyy suoraan lumeen. Lumipallo supistuu yllättävän pitkän aikaa kädessäsi tiputtamatta tippaakaan. Kun lumi on imenyt itsensä täyteen vettä, niin vettä alkaa myös tippua lavuaarin. Jääpala ei voi imeä itseensä sulamisvettä, joten vesi valuu heti lavuaariin.

Tai sitten koko Suomi on jo kemikaalilumen peitossa!

4 comments:

Tikkakoskenmanneauki said...

Kyllähän ne nanopartikkelit joita koneista ruiskutetaan, toki lumen koostumikseenkin vaikuttavat. Ja jos Chemtraileja talvella taivaalle lasketaan, niin lumeenhan ne absorboituvat. Tämän talven poikkeuksellinen vähäluomisuus (Keski-Suomessa) johtuu siitä, että chemtrailit estävät vesihöyryä jäätymästä jääksi ja sateet ovat tulleet vetenä. Juuri kun asuinpaikkakunnallani ovat Hawk-valtionvarainhävittäjien lennot lisääntyneet huimaavasti koulutuksen siirryttyä tänne, ovat lumet olleet historiallisen vähissä. Minulla on sentään viralliset tilastot vuodesta -76. Samaan aikaan Pohojanmaalla on satanut paljon lunta; Merikarviallakin ihan Suomen ennätys. Johtuu Kauhavan lentosotakoulun lopettamisesta. Mitä muita todisteita te skeptikot vielä asiasta haluatte?

Muuten olen sitä mieltä, että taideaineiden opetusta tulee peruskoulussa lisätä. Kuka sellaista fysiikkaa muka tarvii.

Anonymous said...

Juuh, luonnontieteelliset ja omien aivojen käyttö ON yliarvostettua.

Rami

Anonymous said...

Illuminati on päässyt ripille? Jotain rajaa anglismeissakin.

Paholaisen Asianajaja said...

Älä ota lehmää, anonyymi.