24.1.17

Maailma pelastui, eli Obaman tyrannia on ohi

Kahdeksan vuoden ajan seurasin erilaisilla salaliittoteorioita kehittävillä keskustelupalstoilla miten presidentti Barack Obamaan liittyvät uhkakuvat kehittyivät ja levisivät. Kahdeksan vuotta täysin hukkaan, kankkulan kaivoon sekä harakoille heitettyä vapaa-aikaani. Aikaa jonka olisin voinut käyttää Horus Heresy -kirjojen lukemiseen (The Master of Mankind oli mahtava).

Näitä Obama-varoituksia levitettiin ympäri Facebookkia, keskustelupalstoja ja Youtubea. Infowars, Top Secret ja Godlike Productions foorumit, ja monet muut vastaavat esoteeriset palstat toistelivat mitä monipuolisempia skenaarioita, joissa presidentti tuhoaisi ihmisten elämät ja tulevaisuuden.

Obama takavarikoisi kansalaisten aseet! Useat aselakien tiukentamista yrittäneet puheet ja julistukset saivat kiväärikeräilijät ja aseintoilijat hikoilemaan pelosta. Obama jopa avoimesti kehui sitä miten Australia hoiti ampuma-aseongelmansa vuonna 1996. Minä hetkenä hyvänsä sotilaat tulisivat ja veisivät aseet heidän käsistään. Tämä takavarikointi toteutuisi viimeistään 2016 vuonna! Mutta jostain hupsankeikkaa-käsittämättömästä syystä tätä takavarikointia ei koskaan suoritettu.

Millä Obama olisi sitten perustellut tuota aseiden viemistä? Tietenkin lavastetuilla joukkosurmilla, joita tapahtui pitkin hänen kahdeksen vuotta kestänyttä tyranniaa. Sandy Hook, Bostonin pommi, jne. Näiden perusteella aseiden omistamisesta tehtäisiin lainsäädännöllä mahdotonta. Olen jo seonnut laskuista siitä kuinka monen tragedian taustalla olivatkin oikeasti näyttelijät, tekoveri ja lavastetut surmaajat. Kaikista näistä joukkosurmista huolimatta Yhdysvaltojen aselait eivät kokeneet mitään merkittäviä tiukennuksia. Aseita on vain myyty ennätysmäärät.

Federal Emergency Management Agency, eli FEMA-leirit herättivät jatkuvasti huolta. Niiden varoitettiin olevan keskitysleirejä kansalaisille, joilta ne aseet on viety.  Näin kaikki Obaman vastustajat koottaisiin tuhoamisleireille. Muistat varmasti ne kuvat muoviarkuista? Kuten varmaan myös huomasit, niin FEMA-leireihin liittyvät pelottelut olivat puhdasta hevonpaskaa.

Eikä Obaman uskontokaan jäänyt vaille teorisointia. Maltillisen keskitien kulkija ja rauhallinen kristitty elämä olikin vain kulissia. Oikeasti Obama on muslimi. Ja sen takia hän asettaisi islamin mukaisen sharian voimaan valtakunnan viralliseksi laiksi. Esimerkit tämän karmeuden toteutumisesta keskittyivät ihan oikeisiin tapauksiin, joissa tuomarit toteuttivat olemassa olevia uskonnonvapaus lakeja. Nimittäin muslimeja suojaavat samat syrjintää kieltävät lait joista kristitytkin nauttivat. Obaman aikana myös nimitettiin virkoihin.. *KAUHISTUS* muslimeja. Sekös sai islamofoobikot vaahtoamaan korvistaan asti. Jos et seurannut näitä panikointeja, niin et ehkä edes huomannut, että Etelä-Carolinan osavaltiossa laadittiin lakiehdotus sharia kieltämiseksi osavaltion oikeussaleista. Vaikka osavaltiossa ei ollut mitään todisteita kyseisen lain vaatijoista.

Mutta miksi Obama tekisi mitään niistä kauheuksista joita hänen suuntaansa viskottiin? No siksi että mies on antikristus! Eikä tuollainen uskomus ollut mikään pienen piirileikin loru jossain netin kälyisessä keskusteluryhmässä. Harris Interactive mielipidetutkimusyritys kyseli vuonna 2010 nettikyselyssään (tiedän, tiedän, niissä on valtavasti ongelmia) yhdessä kohtaa mm. sitä onko Obama antikristus. Demokraateista vastasi kyllä kuusi prosenttia. Republikaaneista neljännes vastasi kyllä.Eikä ollut mitään väliä kuinka useasti, pahasti ja nolosti nämä ennustukset Obaman tekosista menivät pieleen. Sama porukka ei edes horjahdellut keksiessään heti seuraavan aivotuhnauksen, jolla pelotella seuraajiaan. Infowars kunnostautui tässä malliesimerkkinä. Sivustolla toistettiin kaikki suosituimmat salaliittoteoriat. Seuraavaksi kiirivät eri fundamentalistiset kristityt maallikkosaarnaajat, joilla on internetin ansiosta käsittämättömän laaja seuraajakunta Yhdysvalloissa.

Tosin näin Trumpin valtakauden alkaessa ja Obaman viimeisen vuoden vieriessä huomasin miten antikristus väitettä toistelleet tahot ovat hiljaa. Jos Obama ei ollutkaan antikristus, vaan antikristuksen airuet kuten jotkut väittävät, niin tarkoittaako se Trumpin olevan antikristus? Tämä taitaa olla ainoa arvoitus, jonka ratkaisua enää jaksan seurata noilla foorumeilla.

3 comments:

Anonymous said...

En lakkaa ihmettelemästä, miten tälläiset väitteet menevät kaupaksi joillekkin ihmisille. Ei tunnu olevan niin älyvapaata väitettä, ettei joku sitä uskoisi. Mielestäni vaatii aika paljon työtä, että tälläiset väitteet pystyy uskomaan ja unohtamaan tosi asiat. Luulisi, että suomessa pelkästään pakollinen peruskoulu antaisi työkalut asioitten käsittelyyn mutta silti jotkut ovat valmiita uskomaan mitä vain. Surullista.

Anonymous said...

^Jep, samaa mieltä...

Nyt kun antikristuksen kausi on ohi, kaikki hörhöväitteet Obamasta on vesitetty:
Mutta tuskin kukaan hörhö edes jaksaa muistella pieleen menneitä ennustuksiaan, vaain kaikki valuu pois, kuin se kuuluisa vesi hanhen selästä.

En voi käsittää terveillä näin vääristynyttä maailmankatsomusta, selittynee kyl osalla jollain diagnoosilla...

Rami

Anonymous said...

Toisaalta tämäkin on huolestuttavaa, kun vuosikaudet saa huudella ihan mitä haluaa ilman todistus vastuuta ja myöhemmin voi jatkaa elämäänsä täysin normaalisti. Itse koen tämän tietynlaisena valta-asemana, kun pystyy puhumaan ihan puuta heinää välittämättä totuudesta, joka sitten vastapuolella on. Obamakin tuntui olevan lose-lose tilanteessa, kun väitettiin ei-amerikkalaiseksi/muslimiksi yms.

Pelottavaa, että Trumpinkin pystyy puhumaan täysin pehmeitä ja silti osa porukasta hurraa.