31.3.17

Pentagon ja Myytti olemattomista jäljistä

Iltasanomat uutisoi FBI:n julkaisemista valokuvista. Metabunk muistuttaa, että kyseiset kuvat julkaistiin jo vuonna 2011. Valokuvat otettiin Pentagonin jälkeisistä siivousoperaatioista. Niissä nähdään rakennuksen kokemia vaurioita ja lentokoneen osia. Kuvat on myös katseltavissa viralliselta FBI:n arkistosivulta. Suosittelen vilkaisemaan ne läpi, vaikka ne eivät sisällä mitään uutta ja mullistavaa. Valokuvia lentokoneen osista on ollut nähtävillä useamman vuoden ajan.

Oli täysin ennakoitavissa, että uutisen kommentteihin ryömivät pyörimään myös totuuslaiset outoine väitteineen. Ja sitähän sieltä löytyi. Tällä kertaa nostan pöydälle yhden väitteen, jota väitetään todella sitkeästi ja useamman nimimerkin takaa. Monet näyttävät virheellisesti uskovan ettei Pentagonin seinään jäänyt jälkiä siiven osumasta.JHR 965

Uhmeellistähän tuossa on se,lentokoneen että isot siivet ei ole tehnyt törmöysaukon ulkopuolelle naarmuakaan. Luulisi tiiliseinään edes jotain pientä naarmua nyt tulevan. Oliko siis lentokone vai ohjus tms.?
Ja


Ei nimimerkkiä 611

Siivetön lentokone törmännyt seinään? Kait niistä siivistä olisi jäljet jääneet seinään.
Sekä


-58 121

Ihmeellisintä tässä on, että taloon on törmännyt iso lentokone, eikä koneen siipiä, moottoreita tai muuta romua näy missään, eikä seinissäkään ole mitään jälkiä siipien osumisesta. Normaalissa lento-onnettomuudessa koneen kappaleita löytyy ympäri aluetta. Täysin järjestetty juttu. Jos jokin on taloon törmännyt niin se on ollut risteilyohjus, ei lentokone.

Ja niin edelleen.

Utelias ja tiedonjanoinen ihminen lähtisi etsimään ja penkomaan todistusaineistoa.  Onko missään nähtävillä mitään mitä voisi edes kieroon katsomalla tulkita lentokoneen siiven jättämäksi jäljeksi Pentagonin ulkoseinässä?

On.

Kuvat löytyvät erittäin kevyin elein suoritetulla Googlen kuvahaulla. Hakusanoiksi vaikkapa "Pentagon wall damage wing". Ei vaikea askel kenellekkään, joka osaa käyttää internettiä. Ja sitten selaamaan tuloksia!


Romahtaneen kohdan vasemmalla puolella autojen takana on nähtävissä sisäänpäin taipuneita ulkoseinän tukipylväitä. Näistä pylväistä vasemmalle mentäessä on nähtävissä seinää, jonka päällystetiilet olivat pamahtaneet irti. Alta tuli näkyviin tiiliseinä. Sen yläpuolella olevien kerrosten päällystetiilet ovat vielä paikallaan.Ja toisella puolella romahtanutta kohtaa nähtiin tällaista.


Romahtaneen kohdan oikealla puolella on nähtävissä tukipilareita, joiden pinta tuhoutui ja sisällä kulkevat teräspalkit tulivat näkyviin. Tässä vielä alleviivausta, jos et ymmärrä mistä on kyse.Pentagonissa oli nähtävissä siipien jättämät jäljet. Näille nimimerkeille, jotka väittävät ettei sellaisia nähty, jääkin tehtäväksi keksiä miten ja milloin ne jäljet lavastettiin. Se on ainoa tapa pelastaa "ei lentokonetta" salaliittoteoria. Jos jäljet eivät olet lentokoneen siipien jättämiä, niin heillä on varmasti tarjolla jokin spektaakkelimainen teoria siitä mikä ne jäljet muka oikeasti aiheutti.

En tiedä mikä estää heitä tutustumasta todistusaineistoon. Ehkä he ovat allergisia omien olettamusten testaamiselle. Ehkä he eivät vain osaa etsiä tietoa. Mutta nyt sinä osaat neuvoa heitä.

3 comments:

Anonymous said...

Asiaa sivuten

http://nwopaljastuksia.weebly.com/blogi/seura-minne-katosi-lento-aa77

Dzinni said...

Eli mikä oli postauksen pointti?

AnoMatti said...

En vieläkään ymmärrä miksi salaliittolaiset lentäisivät Pentagoniin risteilyohjuksen /rynnäkköhävittäjän /salaisen lentävän lautasen ja sitten väittäisivät että se on liikennelentokone. Tämä on taas yksi esimerkki siitä miten jos salaliittoteoriat olisivat oikeassa niin salaliittolaiset olisivat sekä historian tyhmimmät salaliittolaiset, että onnekkaimmat.