29.9.12

Mainonta aivopesee moraalittomuuteen

Husqvarnan mainos onnistui herättämään kiinnostukseni. Epäilemättä se tulee herättämään myös kotimaisten kreationistien kiinnostuksen. Siinä nimittäin aivopestään kansalaisia kehitysopin seuraajiksi.Varmasti jostain löytyy huolestunut luomisopin kannattaja, joka kirjoittaa mainoksesta valituskirjeen. Onhan aivan selvää, että robottiruohonleikkuri on älykkään suunnittelun tulosta, eikä aivottoman evoluution!

Aiheuttihan Yhteyshyvä asiakaslehti harmaita hiuksia perusarvojen kannattajille. Siinä kerrottiin avoimeen sävyyn erään naisparin perhe-elämästä (s. 15 - 18), kuin huomaamatta muidenlaisten perheiden joukossa. He elävät rekisteröidyssä parisuhteessa, mukana menossa on poikavauva. Pariskunta mainitsee myös sen, että sukupuolineutraali avioliittolaki olisi heidän oikeuksiensa ja elämän kannalta parempi vaihtoehto kuin rekisteröity parisuhde. Sekös nostatti tunteita - arvaatte varmasti missä - Vastustamme sukupuolineutraalia avioliittolakia -ryhmässä. Päätoimittaja sai moitteita ryhmän ylläpitäjä Harri Saastamoiselta. Tässä lyhyt näyte siitä.

Uutinen kahden naisen keinohedelmöityksestä tekee minut aina murheelliseksi. Luodaan kuva, että lapsella on kaikki hyvin. Lapselta puuttuu biologinen isä, isän siskot ja veljet, näiden sisarusten lapset ja myös isovanhemmat elämästään. Mitä enemmän näemme rikkinäisyyttä tässä maassa, sitä enemmän sitä tulisi hoitaa niin, että lapsilla on hyvä turvaverkosto. Meidän ei tule tukea sellaista kehitystä, jossa lapselta puolisukua jää ulos elämästä.
 Aivan kuin Saastamoinen ajattelisi naisparin huostassa kasvamisen tarkoittavan sitä, että lapsillä on 50 % vähemmän sukulaisia. En aivan ymmärrä logiikkaa, mutta varmasti se siellä jossakin luuraa.

6 comments:

Maria Morri said...

Ehkä logiikka on se, että ainakin toisen naisparin naisen sukulaiset ovat kertakaikkiaan kieltäneet ja hylänneet tämän koska väärin perheydytty? :D Tosin hämmästelen mistä tällainen 50% hylkäämisprosentti sitten tulee.

Anonymous said...

Hmmm, eli siis logiikka toimii suunnilleen näin:

Naisparin sukulaisista vain naiset lasketaan, miesparin sukulaisista vain miehet ja Oikeaoppisesta Parisuhteesta(tm) lasketaan sekä miehet että naiset?

Hämmentävää.

Saara said...

Nyt ymmärrän, että ihmisten joilla ei ole sisaruksia, ei todellakaan pitäisi lisääntyä. Lisäksi henkilöitä joiden vanhemmista jompikumpi on kuollut, tulee kieltää lisääntymästä. Ryhtymällä itsekkäästi lisääntymispuuhiin he tuottavat maailmaan lisää lapsia joilla ei ole isovanhempia, setiä, tätejä, enoja eikä serkkuja!

...mutta sitä en ymmärrä, mitä tällä moraalisella neronleimauksella on tekemistä juuri homoliittojen kanssa.

Homo-apina said...

Saastamoinen varmaan tarkoitti, että lapselta puuttuu sosiaalinen isä, ei biologinen. Tosin konservatiivit ilmeisesti yleensä pitävät sanojen merkityksiin liittyvää pilkunnussintaa syntinä.

Paholaisen Asianajaja said...

Onhan tuota puhetta lapsen "oikeudesta huoltajiin joilla on penis ja vagina" kuultu miljoonaan kertaan. Saastamoisen tekstissä minulle uutta on tuo penispuolen sukulaissuhteiden tärkeys.

John Galt said...

Hah. Varmaan jokainen elämää nähnyt tietää heteropareja, joilla on suhteet karikolla jomman kumman puoleiseen sukuun. Pitäisikö näiltä heteropareilta kieltää oikeus hankkia lapsia?