24.9.12

Ympäristöministeri Niinistö ja viivoja taivaalla

TV1:sen Ykkösaamussa (34:30) haastateltiin ympäristöministeri Niinistöä. Etukäteen tiedusteltiin minkälaisia kysymyksiä ministerille pitäisi esittää. Facebookissa annettiin esimerkkejä:

Miksi ympäristöministeri torjuu väitteet kemikaalilennoista/vanoista suoralta kädeltä asiaa vaivautumatta edes tutkia. Poliitikko on juurikin se taho, jolta kansa kysyy ja vaatii vastauksia. Palkkansa eteen voisi todellakin tätäkin asiaa selvittää.

Ympäristöministeriltä tiedusteltiin kemikaalilennoista. Aihe on siis salaliittoteoria, jossa lentoliikenteen jättämät valkoiset vanat ovatkin oikeasti salaisen maailmanhallituksen biokemiallista sodankäyntiä valtaväestöä vastaan. Valtava kansainvälinen koneisto ruiskuttaa päivittäin taivaalle outoja kemikaaleja. Lisääntynyt lentoliikenne voi laittaa koko sinisen taivaan täyteen valkoisia ristikoita. Se on pelottava näky jos tiedä miten tiivistymisvanat ilmestyvät.

Haastattelun tulos on hieman huvittava. Ministeri ilmoitti pyytäneensä selvityksen Ilmatieteen laitokselta. Mutta toki kaikki kemikaalivanoista valveutuneet tietävät, että Ilmatieteen laitos on mukana salaliitossa! Siksi sen selvityksiin ei voi luottaa.

- Erilaisia vanoja jää ja se ei tarkoita, että sen takana olisi Yhdysvallat tai [tiedustelupalvelu] CIA. Jos CIA näin toimisi, se ei olisi laillista, Niinistö sanoi.

Kommentti on huvittava siinä mielessä, että CIA on jäänyt useamman kuin kerran kiinni lain rikkomisesta.

Salaliittoteorioissa ollaan sitä mieltä, että modernin myrkytysruiskutuksen aiheuttaman vanat ovat erilaisia kuin nämä perinteiset vanat. Myrkkyvanat jäävät pitemmäksi aikaa leijailemaan taivaalle. Täten myrkyt leviävät tasaisemmin, jolloin niitä on vaikeampi välttää.

 Harmi vain että noita pitkäkestoisia tiivistymisvanoja toisen maailmansodan aikana, kun kehittyneet pommikoneet pääsivät sopiviin korkeuksiin, juuri oikean ilmankosteuden ja lämpötilan hetkellä. Mitä enemmän ilmankosteutta sitä pitempikestoinen vana. Tiivistymisvanan kesto riippuu monesta tekijästä, joihin ei tarvinnut sekoittaa salaperäisen myrkytyskoneiston osia.

Itse asiaan. Lentokoneiden jättämiä tiivistymisvanojahan on nähty kaikkialla missä koneet ovat lennelleet. Ilmiö on aiheuttanut tarkkaa perehtymistä mm. Yhdysvaltojen ilmavoimissa. Tosin kylmän sodan aikana, sillä tuollaiset vaaleat vanat olivat aivan liian räikeä varoitusmerkki lähestyvistä pommikoneista. Yllätyselementti menisi pieleen vaikka tutkia osattaisiin vältellä. Kyseessä oli lentäjien henki ja tehtävien onnistuminen. Siksi tiivistymisvanojen ilmestymistä ja kestoa mittailtiin tarkasti sotaharjoituksissa.
Salaliittoteorian viimeisenä oljenkortena on tartuttu ilmastonmuutoksen vastaiseen tutkimukseen. Geoengineerin nimellä kulkeva tutkimusohjelma sisältää myös lentokoneita joilla suihkutetaan aineita ilmakehään. Tarkoituksena muuttaa ilmakehää, jotta lämpeneminen hidastuisi. Bingo! Salaliittoteoriat olivatkin totta! 

Kunhan ei vielä välitetä projektin koosta verrattuna taivaalla havaittuihin vanoihin. Muutaman tutkimuskoneen käyttö koko planeetan myrkyttämisessä ei vielä ihan riitä, verrattuna siihen lentoliikenteen määrään joka on toistaiseksi aiheuttanut näitä salaliittoteorioita.

Missä nämä myrkytyskoneet ovat?

Ketkä niitä lentävät?

5 comments:

Tino Rossi said...

vielä pitäisi huomioida koko organisaation koko. Lentävän väen lisäksi koko maailman lentokenttähenkilökunta, myrkkyjen kuljetusporukka, valmistustehtaat yms. Salaiseen jengiin kuuluisi miljoonia (!) ihmisiä. Hyvä ettei kukaan ole laverrellut.

Esimerkiksi kaverini Jari tankkaa koneita Vantaalla. Tuo fingerporin Allanin oloinen veijari ei ole edes kovimmassa huppelissakaan tunnustanut. Itseasiassa hän ei edes sivunnut asiaa. Vahvat ovat pelotteet!

Anonymous said...

Niin siis tietenkin koko ilmailuala on ihmis-reptiliaani-hybridien pyörittämää, joilla ei ole edes biologisesti mahdollisuutta laverteluun. Myrkytysoireet kuitataan flunssana.

tyy said...

Just tätä aihetta mie en jaksa.

MrrKAT said...

Netissä on ohjelma jolla saa jokaisen juovan lenskarin yhtiön, tunnuksen, lähdön ja määräpään jne selville (jopa reaaliajassa!).

Tein tällä havaintoja ja huomasin korrelaation cirruksiin (eli usein on cirrusta kun juovat kestää pitkään). Ne on erilaisia joten ei syy-yhteyttä mutta yhteinen syy: ilmakehän (kylmät) olosuhteet.

Tällä arsenaalilla, yksityiskohtaisia havaintojani ylösotettuna, usutin kysellä vaihtoehtomedian toimittajalta ja kommentoijilta että olet(te)ko nyt sanomassa että lentoyhtiöt X, Y ja Z levittää kemikaaleja. Vastauksena lähinnä hiljaisuus.. :D

Pimeä ateria said...

Kat, hyvä veto!

Tuo on juuri mitä tässä olisi voinut tehdä ehkä useamminkin. Eli vastata näihin älyttömiin ävitteisiin harkiten ja älykkäästi. Samalla ajaen paskan puhujat valheineensa kulmaan josta eivät pääse pois muuten kuin myöntämällä valehdelleensä ainakin jossain asiassa.


Kiitos!