25.9.12

Sana sunnuntaille: Lesbopari

Vastustamme sukupuolineutraalia avioliittolakia -facebookryhmän kautta sain lukea erittäin vihapitoisesta tapahtumasta. Israelin pyhällä maalla on loukattu uskonnollisten ihmisten tunteita, vakaumuksia ja oikeuksia. Arvorappeutunut lesbopariskunta on tarkoituksellisesti hyökännyt viattomien messiaanisten juutalaisten yhteisön kimppuun. Yael Biran ja Tal Yakobovitc ovat asuneet Lontoossa. He menivät naimisiin samassa kaupungissa. Sukujuuret ovat kuitenkin Israelissa, joten he halusivat järjestää juhlavan tilaisuuden niille mummoille ja papoille jotka eivät päässeet Lontooseen. Juhlat piti järjestää vuonna 2008. Kelaan heti lopputulokseen:

Jerusalemilainen tuomioistuin tuomitsi Yad Hashmonan kylässä olevan häätilan messiaaniset juutalaiset omistajat maksamaan lesbopariskunnalle 60 000 Israelin sekeliä (noin 11 700€) vahingonkorvauksia ja 20 000 sekeliä (n. 3900€) oikeudenkäyntikuluja.
Miten tässä näin pääsi käymään? Häätilan omistajat jäivät maksajiksi ja lesbopariskunta sai täydellisen häälahjan itselleen. Miten pariskunta onnistui juonimaan tämän huijauksen?

Vastustamme sukupuolineutraalia avioliittolakia -ryhmässä kommentoijat olivat selvillä pariskunnan motiiveista.

ei ollut ko. lesboparilla rohkeutta mennä Mea Shearimin tai Al Aqsan alueen häätiloja vuokraamaan. Läpinäkyvää touhua lesboilta.
 Ja:

No saivatpahan hyvät rahat, kun osasivat oikeasta narusta vetää...kysyä voidaan, onko sittenkään kyse tasa-arvosta ja valinnanvapaudesta vai vain jonkun oikeuksista ja toisen syrjimisestä, jonkun vapaudesta ja toisen pakottamisesta...ihan uskomaton juttu!!!

 Kyllä on törkeää toimintaa lesbopariskunnalta. 

Millä verukkeella tuomari sitten rankaisi messiaanisia juutalaisia?

Israelin syrjintälaki syrjii uskovaisia ihmisiä. Heidän uskonnollinen vakaumuksensa ei riitäkään syyksi palvelemisesta kieltäytymiseen, jos palvelua tarjotaan julkisesti. Uskontoa sortavan lain mukaan syrjinnän syyksi ei kelpaa sukupuoli, uskonto, ihonväri tai seksuaalinen suuntautuminen. 

Lesbopari väittää olleensa liikenteessä puhtain riisipussein. He valitsivat Yad Hashmonan pitopalvelun sen takia, että heidän sukulaisensa olivat viettäneet siellä aikaisemmin juhlia. He eivät menneet ortodoksijuutalaisten pitopalveluihin, sillä he tiesivät niiden uskonnolliset pro-syrjintäperiaatteet. Samoin Yad Hashmonan verkkosivuilta selvisi, että he ovat järjestäneet häitä ja muita seremonioita myös sekulaareihin tilaisuuksiin. Puhelimessa Yad Hasmonan työntekijä oli ystävällinen. Mutta kun aiheeksi tuli morsiamen asuvalinta, niin työntekijälle selvisi juhlan luonnottomuus. Morsmaikkuja olisi kaksi kappaletta! Arvomaailmaltaan puhdas työntekijä ilmoitti, ettei juhlan järjestäminen onnistu heidän tiloissaan.

Oikeudenkäynnissä häätilan omistajat argumentoivat - aivan oikein - homosuhteiden olevan vastoin Jumalan tahtoa. Sellaiset suhteet ovat luonnottomia kauhistuksia. He uskoivat siihen erittäin hartaasti. Kaikesta huolimatta tuomari päätti, ettei kaikille vuokrattavissa oleva julkinen tila ole uskonnollinen pitopaikka. Siksi uskonnon nimessä tehty syrjintä ei ole lain suojelemaa syrjintää. Yad Hashmoman verkkosivuilla ei oltu erikseen mainittu, että he ovat uskonnollinen pitopalvelu.

Viattomat uskovaiset joutuivat tasa-arvon runtelemaksi. Nyt he saavat syrjiä ihmisiä uskonnollisin perustein enää synagogissa, moskeijoissa ja kirkoissa. Näin käy kun uskonto pakotetaan yhä ahtaammalle yhteiskunnassa.


 Tältä näyttävät Jumalan tahdon vastaiset juhlat

3 comments:

Wulfshade said...

Itkekää, konservatiivit. Itkekää! Kyyneleenne ovat minulle jumalten nektaria!

Anonymous said...

Johtopäätös: uskonnot ajavat rikollisuuteen!

Anonymous said...

Ajatella mitä syrjintää ja vielä suomalaisten alunperin 70-luvulla perustama tämä Yad Hashmona. Vähän nolottaa. Perustivat kahdeksan juutalaisen muistolle, jotka Suomi luovutti Saksalle sodan aikana. Seitsemän tapettiin ja yksi selvisi hengissä.