19.9.14

Kalifornian kuivuuden aiheuttaja selvinnyt

Kalifornia kärsii pitkästä ja vaarallisesta kuivuudesta. Vastaavaa koettiin viimeksi 70-luvulla. Sateet ovat jääneet vajaiksi jo kolme vuotta peräkkäin. Vesistöt ovat haihtumassa pois. Samalla tietenkin maankamaralle jää vähemmän vettä, mikä vuorostaan tarkoittaa kevyempää mannerta, mikä johtaa vuorien kohoamiseen. Siinä sivussa myös ihmisten arkielämä hankaloituu, kun veden hinta nousee ja kasvien kastelu, sekä golfkentän viheriäisyys joutuvat uhanalaisiksi. Lotraajia sakotetaan 500 dollarin lipulla. Järvien ja jokien vertailu havainnollistaa miten suuri ero nykyisen ja lähimenneisyyden välillä on.

Johtuuko se ilmastonmuutoksesta? Liikakansoituksesta ja miljoonakaupunkien loppumattomasta vedentarpeesta? Ehei. Sellaisiin uskovat vain virallista totuutta palvovat lampaat.

Annetaan The HAARP Reportin selittää mistä ilmiö johtuu.Säätä hallitseva hallitus pommittaa saderintamat pois HAARPeillaan, jotta kansan alistaminen helpottuisi. Korkeapainen pidetään sitkeästi Kalifornian päällä, sillä salainen aseteknologia pystyy nykyään ihan mihin vain. Tämä kuukaudesta toiseen toistuva projekti salataan satelliittikuvista, joista editoitaan pois haihtumisen jäljet.

1 comment:

Petri Honganmäki said...

Tai sitten suomalaisten Ukko ylijumala on vihdoinkin kansainvälistynyt :)