2.9.14

Noitalapsen älä anna elää

Noitametsästäjä Helen Ukpabio on palannut otsikoihin. Varmasti oletkin ihmetellyt viikottain mitä hänelle kuuluu. Vuonna 2009 hän joutui skeptikoiden ahdistelun kohteeksi, kun naisen ei annettu tehdä työtään rauhassa. The Liberty Gospel Churchin toiminta Nigeriassa ei olisi saanut haitata. Ukpabion johdolla kirkko teki vain hyvää työtä. Eli vainosi ja aiheutti kärsimystä noidiksi epäiltyjen lasten elämässä. Joitain lapsia tapettiin, jotta rauha palaisi yhteisöön. Sitä tavallista ihmiskunnan menoa. Verbaaliset vastalauseet Afrikan ulkopuolelta eivät miellyttäneet noitametsästäjää. Taikauskon pauloissa saarnojaan höpisevä Ukpabio lähetti lentävät apinan--- lakimiehensä Center for Inquiryn suuntaan. Noitametsästäjä koki olevansa oikeutettu noin 1,3 miljardin dollarin arvoiseen korvaukseen kivusta ja henkisestä särystä. Vaatimus ei kuitenkaan johtanut korvausten maksamiseen. Kotimaassaan Ukpabio on palkannut asemiehiä ahdistelemaan kriitikoitaan. Se on huomattavasti tehokkaampaa kuin kriitikoiden bännääminen keskustelupalstoilta.

Rahaa ei ole toistaiseksi irronnut lakimiesten hätyyttelystä, vaikka niitä on tehty vuosittain. Noitametsästäjä on yrittämässä uutta haastetta. British Humanist Association sai kirjeen noitametsästäjän edustajilta. Myös Witchcraft and Human Rights Information Network sai samanlaisen vaatimuksen korvauksista. Tällä kertaa Ukpabio on kärsinyt kriitikoiden kirjoittelusta arvionsa mukaan 500000 punnan verran. Pelissä ovat isot panokset, sillä noitametsästäjien kirkon maineen mentyä menisivät myös lahjoitukset kolehdeista.

Ukpabion opetuksia kun ei saisi niin vain kritisoida. On täysin vakava asia varoittaa aikuisia ihmisiä pahojen henkien riivaamista lapsista. Varsinkin alle kaksivuotiaat sairastuneet lapset ovat helposti tunnistettavissa riivatuiksi, jos he itkevät läpi yön tai terveys romahtaa. Maata polkevat lapset yrittävät oikeasti kommunikoida maahenkien kanssa. RRRRRRrrrroviolle!

Jossain kriitikoiden kirjoituksissa on virheellisesti väitetty Ukpabion opettavan, että lapset ovat itse Saatanan riivaamia. Sehän olisi pöyristyttävän typerää. Hän on oikeasti väittänyt, että lapset voivat olla  vampyyrinoitien henkien riivaamia.

3 comments:

Anonymous said...

Mistä helvetistä näitä sikiää...

Mustis said...

Miten tuo Helen on vieläkin hengissä?

pöpilän vaari said...

Tuo mieleen asiakkaani joka vaatii Suomen valtiolta vastentahtoisesta hoidosta korvausmaksua. Per lääkeannos n. 3 miljardia, kun viimeksi kysyin oli jo yli 75 miljardia.