27.9.14

Kansainvälinen marssi kemikaalivanoja vastaan

Tänään kannattaa katsella taivaalle. Jos näet lentokoneiden jättävän valkoisia viivoja jälkeensä, olet todistamassa ihmiskunnan globaalia kansanmurhaa. Tätä kauheutta vastaan protestoidaan tänään osuvalla ja helposti muistettavalla Global March Against Chemtrails and Geoengineering nimellä. Ilmiöstä ei enää kannata edes väitellä, sillä se marssiväen mielestä todistettu juttu ja jämpti on näin. Onneksi protestoijia ohjeistetaan marssimaan rauhallisin aikein lentokoneiden kemikaalivanoja vastaan.

Internetin ihmemaassa kaikki eivät haluaisi olla niin rauhallisia. Onhan kyseessä kansainvälinen rikos ihmiskuntaa vastaan. Tuolta näkökantilta katseltaessa on lähes ymmärrettävää, että he ovat suosittelemassa meemi-kuvillaan lentokoneiden alas ampumista ohjuksilla tai tykeillä. Onneksi sellainen viestintä on vasta vitsien tasolla.

Sitten on pioneerejä, jotka haluavat taistella rauhanomaisemmin. Esim. Orgoniitti-kiviä kehuvalla sivustolla esitellään Chembuster-laitetta. Jokainen halukas kemikaalivanojen vastainen taistelija voi rakentaa sellainen takapihalleen ja miksei taloyhtiön katolle. Vain ämpäreitä, kupariputkia, kristalleja, metallipölyä ja hieman puuta. Näillä saat kasattua kasaan kemikaalivanoja hajoittavan aparaatin. Sen kanssa kannattaa kuitenkin tarkkana. Orgonite.info varoittaa:

Dr. Reich’s Cloudbusters were extremely dangerous when in operation since he had no orgone generator attached to them. Bad orgone does carry a charge which can quickly drain one’s life force away when it’s concentrated in one spot. It's similar to a strong positively charges static electrical field. When cloud cover is unproductive or unbalanced (too much lightning, for instance, or too much rain) the Chembuster busts it up.

Rakentamasi laite voi imaista elinvoimasi. Ole tarkkana kokoamisvaiheessa.

2 comments:

MrrKAT said...

Kun on vähän huuhaa,
niin on paljon puuhaa.

- sfnetin aikaisia siguja

Petri Honganmäki said...

Surullista kyllä - olen edelleen elossa kemikaalivanojen katselemisesta huolimatta :(