30.9.14

FBI tunnusti: Sandy Hookissa ei joukkosurmaa!

Infowars informoi meitä Sandy Hookin tragediasta. Koulusurmasta on kulunut pari vuotta, mutta salaliittoteoriat eivät katoa mihinkään. Nimensä mukaisesti Infowars sotii informaatiota vastaan uudella argumentillaan. FBI:n yhteenveto Connecticutin osavaltion rikostilastoista paljastaa kummia. Newtownin kohdalla ei ole Sandy Hookissa tapahtuneita koulusurmia, joten se todella olikin vain lavastettu tapahtuma! Aivan kuten salaliittoteorioitsijat sanoivatkin. Newtownissa ei tapahtunut joukkosurmia! Tässä se on mustaa valkoisella. False flag! Herätkää lampaat! Jne.

Inforwars huomauttaa, että samassa raportissa esim. Coloradon osavaltiossa tapahtuneen Aurora-elokuvateatterin joukkosurma on tilastoitu

In contrast to the Connecticut report, the 2012 FBI crime report for the state of Colorado shows that 29 murders occurred in the town of Aurora that year, a figure which takes into account the number of people who died in the Century Theater during the premiere of Christopher Nolan’s The Dark Knight film.

Joten jos Connecticutin Newtown-kaupungin listoilla ei ole Sandy Hookissa tapahtuneita surmia, voimme turvallisesti päätellä ettei siellä oikeasti kuollut ketään.

Tai sitten Infowars kirjoittelee täyttä potaskaa. Turvaudutaan jälleen aivan mahtavan Metabunk-sivuston väkeen. FBI:n yhteenvetoon on koottu raportteja eri osavaltioiden tilastoista. Eri osavaltioiden viranomaisilla voi olla erilaisia tapoja tilastoida rikoksiaan. Yhdysvallat on iso maa, jossa voi olla päällekkäisyyksiä tai muita erikoisuuksia järjestelmissä. Lukaisemalla Connecticutin osavaltion rikostilastoja näkisi miten siellä käsiteltiin Sandy Hookin surmia.

 Kyseisessä Connecticutin UCR-tilastossa komeilee sivulla neljä tällaista.


Raportin tekijät omistivat sen Sandy Hookin uhreille. Joten varmasti viranomaiset olivat tietoisia Sandy Hookin surmista. Miksi ne sitten eivät muka ole tilastoituina FBI:n laajemmassa raportissa? Noh, paikalliset poliisit eivät lisänneet 27 uhria kotikaupunkinsa rikostilastoihin, koska lakisääteisesti kouluissa tapahtuneet kuolemat täytyy kirjata osavaltion poliisin tilastoihin. Raportissa mainitaan tämä erikseen.

Siksi Newtownissa tapahtunut joukkosurma on taltioituna osavaltion tasolla State Police Misc. tilastoihin murhina. FBI:n yhteenvetoon koottiin tietoja kaupunkien rikostilastoista.

Tätä FBI:n "tunnustusta" on näkemäni mukaan keritty tykkämään jopa kotimaisissa Facebook-piireissä. Friends don't let friends spread bullshit.

No comments: