3.9.15

Atlas V raketti laukaistiin Floridassa, alkuasukkaat levottomia

Atlas V kantoraketti päräytti komeasti kiertoradalle pari päivää sitten Floridassa. Aikaisin aamulla vain 45 min ennen auringonnousua tapahtunut lähtö valaisi vielä pimeää taivasta, kunnes raketti kohosi tarpeeksi korkealle tullakseen Auringon hyväilemäksi. Ilmakehä on ohuempi noin korkealla, joten raketin vana myös leviää eri tavalla verrattuna lentokoneiden lentokorkeuksiin. Korkealla tapahtunut aamuisen Auringon suorittama valaistus rakettivanalle varmasti ihmetytti monia ihmisiä.  Me tiedämme erittäin varmasti, että tämä kaikki tapahtui Cape Canaverissa Ilmavoimien tukikohdassa Floridassa 2.9.2015 paikallista aikaa klo 6:18 aamulla. Ja se oli kaunis tapahtuma. Lisää kuvia.

Noustuaan tarpeeksi korkealle Atlas V:n lentorata vakaantui. Se lensi korkealla kaupunkialueiden ylitse ennen viimeistä irtiottoa ilmakehästä. Useat ihmiset kuvasivat tätä kaunista näkyä, jota on nähty useasti Floridan historian aikana. Onhan se osavaltio jossa NASA laukoo kamojaan toistuvasti avaruuteen.

Videot ilmestyivät sosiaaliseen mediaan, jossa ihmiset tietenkin tekivät heppoisia, nopeita ja vääriä johtopäätöksiä. Raketti ei voinut olla raketti, koska se ei näyttänyt päivällä laukaistun raketin näköiseltä. Chemtrail-ryhmissä epäiltiin Atlas V -raketin olevan kemikaalivanaraketti.
Otetaan esimerkki kotimaisen Havaintoja uudesta maailmanjärjestykstä -blogin tarjonnasta:

Yhdysvaltojen, Floridassa tehtiin pari päivää sitten merkittävä ufo havainto Miamin lentokentän lähellä, kun taivaalla lensi omituisen muotoinen hohtava kohde. Silminnäkijät eivät osanneet kuvailla, että mikä oli kyseessä.

Onneksi havainnon alkuperä on helposti ja nopeasti selvitettävissä, joten silminnäkijät saavat todennäköisesti oikean vastauksen kysymyksiinsä. Kaikki eivät kuitenkaan etsineet vastauksia.

Oliko siis toispaikkakuntalaiset ilmestyneet Floridaan, vai oliko sittenkin kyse USA:n armeijan salaisesta sotateknologiasta, koska sanotaan, että jopa Project Bluebeam on erikoistunut heijastamaan hologrammeja taivaalle. 

En pysty enää kirjoittamaan mitään fiksua tuohon, joten lopetan bloggailun tältä päivältä tähän.

1 comment:

Anonymous said...

se oli kaunis tapahtuma -linkki ei toimi