24.9.15

Päivän somehuijaus: Kalifaatti Tanskaan, nyt!

Päivän monien someraivojen ja -pelkojen kohteena on Tanskasta kuuluvat kauhukuvat islamisaation saapumisesta. Ainakin seuraavaa linkkiä on levitelty esimerkkinä muslimeista, jotka ovat nyt vaatimassa kalifaatin perustamista Tanskaan.

VIDEO: Muslims are marching and screaming, demanding caliphate in Denmark, “Allahu akbar!”

VIDEO: Muslims are marching and screaming, demanding caliphate in Denmark, “Allahu akbar!” - See more at: http://pamelageller.com/2015/09/allahu-akbar-muslims-are-marching-and-screaming-demanding-caliphate-in-denmark.html/#sthash.wHxfwiJh.tBuUmF9k.dpuf
VIDEO: Muslims are marching and screaming, demanding caliphate in Denmark, “Allahu akbar!” - See more at: http://pamelageller.com/2015/09/allahu-akbar-muslims-are-marching-and-screaming-demanding-caliphate-in-denmark.html/#sthash.wHxfwiJh.tBuUmF9k.dpuf
VIDEO: Muslims are marching and screaming, demanding caliphate in Denmark, “Allahu akbar!” - See more at: http://pamelageller.com/2015/09/allahu-akbar-muslims-are-marching-and-screaming-demanding-caliphate-in-denmark.html/#sthash.wHxfwiJh.tBuUmF9k.dpuf
Sivusto on yksi monista Mitä Vittua?! sivuston kaltaisista ympäri internetin ihmeellistä maailmaa. Pam Geller pyörittää kyseistä sivua ja kommentoi videota:

(Video) Marching Muslims Demand Caliphate in Denmark…(thanks to Religion of Peace)
(Video) Marching Muslims Demand Caliphate in Denmark…(thanks to Religion of Peace) - See more at: http://pamelageller.com/2015/09/allahu-akbar-muslims-are-marching-and-screaming-demanding-caliphate-in-denmark.html/#sthash.wHxfwiJh.tBuUmF9k.dpuf

Video onkin pelottavaa katseltavaa. Iso joukko ei-tanskalaisilta näyttäviä ihmisiä marssii kadulla tummat liput heiluen. Lipuissa on niitä salaperäisiä arabialaisia koukeroita kirjaimina. Ja väkijoukko todellakin huutaa Allahu akbar! Tätä se pakolaiskriisi sitten aiheutti Tanskassa ja pian myös täällä Suomessa!

Toivottavasti kansakuntamme herää pian. Nimittäin siihen, että videolla näytetty mielenosoitus tapahtui helmikuussa 2012, kun Hizb ut-Tahrir Scandinavia marssi syyrilaisten tukemisen puolesta. He myös vaativat länsimaita pois Syyriasta.Samasta kulkueesta ladattiin toinen video LiveLeak sivustolle neljä päivää sitten. Ja uusintaversio lähti kiertoon uudella tulkinnalla.

Tietenkin meidän pitää olla valppaana. Maailmassa kun on ihan oikeasti muslimeja, jotka ihan oikeasti ovat vaatimassa sharia-lakia ja kalifaattien perustamista myös Euroopan maihin. He voivat jopa vaati ei-muslimeita elämään islamin sääntöjen mukaan. Hullua mutta totta. Ja heitä vastaan meidän täytyy olla valmiina selittämään, ettei se oikein toimi jos yhtään haluamme pitää kiinni kaikkien kansalaisten tasa-arvosta ja ihmisoikeuksista.

10 comments:

Anonymous said...

Ja heitä vastaan meidän täytyy olla valmiina selittämään, ettei se oikein toimi jos yhtään haluamme pitää kiinni kaikkien kansalaisten tasa-arvosta ja ihmisoikeuksista.

Ja täytyy toki olla valmis tarvittaessa tekemään muutakin, esimerkiksi vaikuttamaan politiikassa, koska en oikein usko että ko. henkilöt varsinaisesti välittävät yhtäläisistä ihmisoikeuksista tai tasa-arvosta...

Anonymous said...

Dosentti Johan Bäckman oli Syyriassa vierailulla venäläisen tutkijadelegaation mukana ja sai selville karmivan Suomea uhkaavan terrorijuonen: ISIS aikoo nimittäin hyökätä mitä pikimmiten Suomeen.

"Suomi on ISIS-terroristien kohde numero 1.

ISIS-uhkaan isäntiemme kanta oli selvä. ISIS lähettää parhaillaan massoittain terroristeja kaikkiin Euroopan maihin tarkoituksena järjestää niissä todellinen Harmageddon. Kuulemani arvion mukaan nyt Eurooppaan liikkuvista pakolaisista jopa 20 prosenttia on ISIS-taistelijoita. Heidän tavoitteenaan on terrorihyökkäyksillä avainkohteisiin lietsoa sekasortoa Eurooppaan. Arvion mukaan ensimmäinen ISIS-terroristien kohde on Suomi ja sen jälkeen Bryssel. Suomessa ISIS-taistelijoiden tavoitteena on iskeä avainkohteisiin, lamauttaa Suomi ja vaikuttaa siten Venäjään, jolle puolueeton ja rauhallinen Suomi on erittäin tärkeä."

http://kohudosentti.blogspot.fi/2015/09/isis-iskee-ensimmaisena-suomeen.html

Minä said...

NIINKUIN TÄMÄN PASKABLOGIN KIRJ....KUSETTAJA ITSE TUNN....PAJASTAAKIN....NIIN LUUSERI ON ATEISTI...SKEPTIKKO....

JOKA TARKOITTAKIN ETTÄ LUUSERI ON SIELUTON SATANISTI...JOLLA EI OLE MITÄÄN MORAALIKOODIA...ELIKÄ HYVÄKSYY esm. mm PEDOFILIAAKIN....

JOKA AITONA (=EPÄREHELLISENÄ) ATEISTINA TULEE SENSUROIMAAN....TÄMÄNKIN KOMMENTIN !!!!!

Anonymous said...

He tekevät sen itse! (Taas)...

) said...

kyllä nuo ovat lipuista ja huudoista päätellen juurikin ainakin suurimmaksi osin ihka oikeita radikaalimuslimeja, siis ISIS-symppaajia. Länsivallat pois haittaamasta kalifaatin perustamista -- siinä viesti. En nyt ihan ymmärrä, missä se valtaisa pseudojournalistinen huijaus oli, kun mielenosoitus oli vuodelta 2012.
Suomessa näitä pelottaviin ja valtamedioiden mukaan valtaisa turvallisuusriskin muodostavia äärioikeistolaisia aktiiveja näyttäisi olevan kourallinen. Niitä idiootteja kkk-asuissa kivittämässä SPR:n avustajia taisi olla noin 40. Tuossa kulkueessa taas on satoja ihmisiä ja he ovat mitä ilmeisimmin tosissaan. No, näitä kahjoja saadaan nyt lisää. Heitä voi hyvin olla tulijoiden joukossa vaikka kolmannes, mikä tarkoittaisi satoja tuhansia ihmisiä Euroopan laajuisesti. Ja heistä kaksi kolmannesta on miehiä parhaassa iässä.

Minua ihmetyttää paremminkin se, miten valtamedia kiistää ja radikaalisti vähättelee tämän lauman muodostamaa uhkaa. Meillä on Euroopassa faktisesti satojen tuhansien joukko militantteja muslimimiehiä (näin on, vaikka heitä olisi vain 10% muslimiväestöstä, ja heitä on nuoressa ikäluokassa kaikella todennäköisyydellä enemmän), joiden johtajat suunnittelevat terrori-iskuja ja lopullisena horisonttina vallankaappausta ISIS-tyyppisen kaupunkisissisodan kautta. Mihin tämä porukka pystyykään, jos se saa jostain käsiinäs kalashnikovit?
Tätä porukkaa ei ole syytä aliarvioida. Heitä on enemmän ja ovat paljon paremmin organisoituja kuin jotkut länsi-Euroopassa sukupuuton partaalla olevat uusnatsit.

Valitettavasti Backman lienee täysin oikeassa ISISin päämäärien suhteen, vaikka tuskin Suomi ykköskohde on, muslimien määrä kun täällä on niin pieni, olipa millainen kaheli muuten hyvänsä. Kannattaa kuitenkin muistaa, ettei Suomen puollustusta ole suunniteltu lainkaan sisältäpäin kohdistuvan sissisodan riskiin. Kuinka helppoa tällaisen joukon voisi olla saada puolustusvoimien omia yksiköitä käyttöönsä samaan tapaan kuin ISIS Syyriassa on käyttää hallituksen ja kapinallisten kalustoa? Toivoisin, että puolustusvoimissa ainakin osattaisiin varautua tähän. Luojan kiitos Haglund ei enään ole ministerinä.

) said...

Lisättäköön, että Saksassa muslimien osuus taisteluikäisten miesten ikäluokasta on jo nyt joidenkin lähteiden mukaan (tämä kannattaa tarkistaa) kolmannes. Jos näistä radikaaleja on kolmannes, ikäluokan miehistä jopa joka kymmenes voi olla vallankumouksellinen ja valmis osallistumaan henkensä kaupalla bolshevikkityyliseen vallankaappaukseen kun "aika on kypsä".

Anonymous said...

Se näissä kauhukuvissa aina ihmetyttää, että miten muslimit pystyisivät yhtäkkiä kaappaamaan vallan suomessa, kun siihen eivät pysty persut/venäläiset/kristityt/jehovat jne. ovatko muslimit niin paljon kovempia jannuja kuin muut?

ex skappari said...

"Kuinka helppoa tällaisen joukon voisi olla saada puolustusvoimien omia yksiköitä käyttöönsä samaan tapaan kuin ISIS Syyriassa on käyttää hallituksen ja kapinallisten kalustoa?"

Yhtä helppoa kuin ISIS:n on voittaa seuraavat eduskuntavaalit. Tuollaiset kommentit osoittavat vain sen, kuinka kaukana reaalimaailman rannat kirjoittajalla ovat.

Anonymous said...

Uhkakuvia on helppo kehitellä hatusta vetämällä. 19 fanaattista muslimia tappoi 3000 ihmistä 11.9.2001. Tästä voidaan extrapoloida, että 5 miljoonaa muslimia pystyy tappamaan koko Euroopan väestön. Ne ovat jo täällä!

Absurdum said...

http://www.thelocal.dk/20150226/denmark-looks-to-ban-islamic-group-hizb-ut-tahrir

Kuka lie lainannut pari vuotta vanhaa kuvaa, mutta Hizbur itse tässä on se oleelli eaia mietittäväksi.