2.9.15

Dosentti Ahvio ja Saatanistien liput

Aikaisemmin dosentti Juha Ahvio on yrittänyt varoittaa meitä kulttuurimarxismin saapumisesta. Se kun on salakavala pyrkimys tuhota perhe, sukupuolet, uskonto ja yhteiskunta. Ahvio seurasi miten maamme "meillä on unelma" porukka osoitti mieltään Helsingissä. Ja hän näki siellä ihmisten joukossa jotain aivan hirveää:

28.7.2015 toteutettiin Helsingin Kansalaistorilla laaja ”Meillä on unelma” -mielenosoitus monikulttuurisen Suomen puolesta ja rasismia ja vihaa vastaan. Rauhan ja ihmisrakkauden nimeen vannoneiden mielenosoittajien julkisesti esillä olleet tunnukset herättävät kuitenkin perin ristiriitaisia ajatuksia. 
Ja minkälaista ristiriitaisuutta Ahvio havaitsi?

Silmiinpistävän huomiota kiinnittävästi Kansalaistorilla liehuivat yhtä hyvin mustat anarkistiliput kuin kommunistien punaliput ja murretuilla antikristillisillä risteillä eli saatanistiristeillä varustetut niin kutsutut rauhanliput, sateenkaarilippujenkin liehuessa siellä täällä.

Hyvänen aika sentään! Aloitin heti selaamaan mielenosoituksen kuvia netissä. Valitettavasti en millään onnistunut löytämään näitä antikristillisiä ristejä. Mitä Ahvio mahtoi tarkoittaa tuollaisilla rauhalipuilla, joilla julistetaan kristinuskoa vastaan. Selkeimmät rauhanliput olivat niitä perinteisiä rauhan symbolilla varustettuja.


En löydä kuvatodisteita muunlaisista rauhanlipuista, joita edes voisi tulkita ristisymboleiksi. Ehkä Ahvio näki sellaisen jossain, mutta näillä näkymin hän ei vain ole tietoinen tämän kyseisen symbolin alkuperästä. Tapaus näyttäisi oleva esimerkki siitä miten fundamentalisti näkee ja tulkitsee tapahtumia oman uskontonsa vinkkelistä. Aivan kaikesta on jollakin tapaa väännettävä hänen uskontoonsa liittyvää. Hyvässä tai pahassa. Jopa saatanistien nimellä kulkevana pahuutena. Luultavasti he ovat läheistä sukua satanisteille ja saatananpalvojille.

Mitä tuo tunnetuin rauhan symboli sitten tarkoittaa ja mistä se on tullut? Lipussa komeilevat kirjaimet ND, mutta semaforilipuilla. Kirjaimet tulevat sanoista Nuclear Disarmament, eli ydinaseiden riisunta. Ehkä Ahvio näkee siinä ristin, joka on väännetty ylösalaisin ja sivupalkit taivutettu vinoon.

5 comments:

Anonymous said...

Kristillisissä piireissä perinteistä rauhanmerkkiä on pidetty okkultistisena symboolina, "noidanjalkana". Sen muodon väitetään periytyneen Pietarin rististä, koska Pietari ristiinnaulittiin vanhan perimätiedon mukaan pää alaspäin. Olenlukenut, että varsinkin keskiajalla okkultistit ja saatananpalvojat olisivat käyttäneet symboolia ikäänkuin kristittyjen ristisymboolin negaationa.
En tiedä, onko väitteillä aidosti historiallista taustaa.

Mustis said...

Hieno kommentti Anonymous:) Ajattelin itsekin että ehkä tuo ns. noidanjalka, eli jenkkiläisittäin kananjalka oli se, joka pisti Ahvion silmään, vaikka itse ajattelenkin sitä pelkästään Piece-merkin symbolina. Risti väärinpäin on Pietarin risti, mutta sitä käyttävät myös tyypit, jotka ajattelevat sen symbolisoivan antikristusta ja Saatanaa tai jotakin semmosta.

Anonymous said...

Eli kaikenlainen rauhan kannattaminen on saatanasta peräisin? Se selittääkin paljon maailman menoa.

MrrKAT, Skepsis ry:n jäsen said...

Dinosauruksen jalanjälki ---- ) fossiilit ---- ) evoluutio.

Mustis said...

Anonyymi numero 2: Ihmiset sotivat ja toivovat rauhaa, ei siihen Saatanaa tarvita.