15.9.13

Maailma eliitin impotenssi: Kolmas maailmansota

Syyrian ruutitynnyri on sauhunnut monta vuotta. Vain Tuvalun saarivaltio ei ole myynyt aseita Syyrian sisällissotaan. Sotalaivat kokoontuvat Välimerellä. Venäjä, Kiina ja Yhdysvallat vertailevat peniksiään. Syyrialaisia siviilejä on kuollut tavallisten luotien, puukkojen ja hirttosilmukoiden lisäksi myös kemiallisiin aseisiin. Milloin hallituksen, milloin kapinallisten tekosina. Vasta tämä jälkimmäisin ilmiö kemiallisine aseineen on herättänyt kansainvälistä kiinnostusta (suom. poliittista kiinnostusta) Syyrian tilanteeseen.

Monimutkaiset tapahtumat eivät ole sattumaa. Kaikki tapahtuu suunnitelmien mukaan. Lehdistö, poliitikot, asevoimat ja kunnallispolitiikka ovat mukana tuossa suunnitelmassa. Kaikkien naruja vedellään kulissien takana. On vedelty vuosikymmeniä. Suunnitelmissa on kolmannen maailmansodan sytyttäminen. Koska näin he pääsevät suunnitelmien viimeiseen vaiheeseen, jossa väestö vähennettään helpommin hallittavalle tasolle. Ja muutenkin maailmansodan jälkeinen planeetta on mukavampi paikka tuolle eliitille.

11. syyskuuta olisi pitänyt tapahtua jotakin merkittävää. Näin ainakin postuloitiin Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä-blogissa. Pariinkin kertaan. NATO:n sotaharjoitukset yhdistettynä maailman salaisen valtaeliitin numerologiauskomuksiin. Kukapa voisi vastustaa selkeän johtopäätöksen tekemistä näistä maailman tapahtumistsa? NWO-blogi selittää:


Maailman salainen valtaeliitti (illuminati) yrittää nyt jälleen käynnistää III-maailmansodan 11.9.2013
Sekä selvitystä tuon päiväyksen merkityksestä:

 11.9.1991 Pidettiin ensimmäinen julkinen puhe uudesta maailmanjärjestyksestä YK:ssa, jonka toi julki maailmalle silloinen Yhdysvaltain presidentti George Bush sr.
11.9.2001 Lavastettiin WTC:n terrori-iskut New-Yorkissa

11.9.2012 Tapahtui Benghazin hyökkäys

Nyt 11.9.2013 on taas vuorossa sama okkultistinen päivämäärä ja se on vielä myös Syyrian presidentin syntymäpäivä, niin olisikohan kenties jossain päin maailmaa luvassa taas lavastettu valehyökkäys, josta syytettäisiin taas Syyriaa tai Al-Qaidan ilmavoimia.
Ja 11.9.2013 tuo kolmas maailmansota tulikin erittäin lähelle. Jostain käsittämättömästä syystä tuo maailmansota jäi kuitenkin syttymättä. Kärkkäisesti toisiaan muikuilevat Obama ja Putin saatiinkin jonkinlaiseen neuvotteluun USA-iskujen estämiseksi. Jos Syyria luovuttaa kemialliset aseensa, jättää Obama sanomatta pommituskäskyä. Sotakoneiston massiivinen yhteenotto näyttäisi joutuneen jäähylle kaikista suunnitelmista huolimatta.

Ehkä eliitille tuli muita kiireitä, tai jonkun tärkeän televisiosarjan esitys olisi keskeytynyt maailmansodan takia. Ehkä maailmansota sopii paremmin 11.9.2014 päiväykseen. Tai sitten tuo maailman eliitti haluaa vain taata Syyrian hallitukselle kansalaistensa teloitusrauhan. Mene ja tiedä. Toivottavasti maailman eliitin seuraava suunnitelma ei kuivu kasaan yhtä helposti.

No comments: