19.2.14

Maailmaloppu on taas täällä: Punainen Kuu

Kuu, tuo salaperäinen kiertolaisemme. Pimennyksiä tapahtuu ja hopeinen hohto vaihtuu punertavaksi. Veriseksi. Tämä jos mikä herättää pelonsekaisia tuntemuksia taikauskoisten selkärangoissa. Vieläpä armon vuonna 2014, koska valospektrin ominaisuudet eivät ole kaikkien tiedossa. Kuunpimennysten pelkääminen yhdistettynä juutalais-kristilliseen mytologiaan tuottaa World Net Dailyn kaltaista kamaa:

Harvinainen ilmiö tulee ravistelemaan planeetta Maata

Mikä tuo vapisuttava ilmiö on? Useampi tähtitaivaan tapahtuma tulee kulminoitumaan tänä vuonna. Se ei ole sattumaa, vaan vihje siitä mitä Jumalalla on mielessään. Auringonpimennys ja kuunpimennykset eivät ole vain ennakoitavia tapahtumia, jotka ovat toistuneet miljoonia vuosia. Ne ovat merkkejä suuremmasta suunnitelmasta. Pastori Mark Biltz on jopa vaivautunut kirjoittamaan kirjan punertavan Kuun merkityksestä. Raamatulliset koettelemukset ovat aivan tuossa kulman takana, valmiina tuhoamaan tämän syntisen maailman. Tai jotain. En vaivautunut perehtymään sen tarkemmin Biltzin varoitteluun. Hän käyttää profeettojen suosimia lainauksia Uudesta testamentista:


"Mutta kohta noiden päivien ahdingon jälkeen aurinko pimenee eikä kuu anna valoaan. Tähdet putoavat taivaalta ja taivaiden voimat järkkyvät. Silloin taivaalle ilmestyy Ihmisen Pojan merkki. Kaikki maan sukukunnat puhkeavat valituksiin, kun näkevät Ihmisen Pojan tulevan taivaan pilvien päällä suuressa voimassaan ja kirkkaudessaan."
 Matteukset muistiinpanot, 24:29-30.

Juuri noin tulee käymään tänä vuonna! Auringonpimennys tapahtuu kaksi kertaa. Kuunpimennys tapahtuu myös kaksi kertaa. Sen lisäksi pimennyksiä tapahtuu juuri raamatullisesti merkittävien päivien pääsiäisten. Se ei voi missään nimessä olla sattumaa. Biltz selittää vastaavan tapahtuneen vain kahdeksan kertaa viimeisen 2000 vuoden aikana. Ja edellisellä kerralla Lähi-idässä oli meneillään sota. Jos tämä fakta ei käännä skeptikoiden niskoja varmemmin kuin kiropraktikon niksauttelu, niin ei sitten mikään. Nyt jos koskaan kannattaa varata aikuistenvaipat valmiiksi. Ihmiskunnan historian viimeiset sivut kääntyilevät juuri nyt, kuten Biltz runollisesti varoittaa meitä.

Kaikkein raskain todiste Biltzin puolella on NASA:n salailu. Avaruusviraston virallinen pimennyssivusto meni pimeäksi. Sen sijaan tarjotaan linkkiä USNO:n virallisella pimennyssivulle. Onneksi valpas Biltz huomasi tämän hämäysyrityksen! Toki uusi linkki tarjoaa samat päiväykset samoille pimennyksille, mutta voisiko se muka oikeasti olla sattumaa, että NASA:n sivua muka aletaan päivittämään juuri vuoden 2014 alussa? Tietenkin Nasalaiset selittävät päivityksen olevan pian valmista ja entistä hienompi pimennyssivusto on odottamisen arvoinen.


Sanokaa hyvästit tutuillenne. Ja muillekin balettikamoillenne. Sekä ystävillenne. Loppu on lähellä. Minä ainakin aion käyttää aikani viisaasti. Pelailen PS4:lla läpi yön. Tai ehkä voisin uhkarohkeasti väittää, että pimennykset tulevat ja menevät kuten ne lukemattomat edeltävät pimennykset. Tietyn kulttuurin tiettyjen päiväyksien yhteensattumista huolimatta.

3 comments:

Anonymous said...

No mutta! Lydäänkö vetoa, että olet ihan hakoteillä?

Koirat haukkuvat ja karavaani kulkee. Ensi vuonna, vuosikymmenellä ja vuosisadalla jne., Maapallero jatkaa kulkuaan kauniisti radallaan.

Anonymous said...

Taas ne on yhteistyössä NASA:n kanssa

Anonymous said...

Siis Bemer