26.8.15

Herra Helppi ja Aito Avunhuuto

Herra Helppi ei olekaan ilmestynyt tutkalleni pitkään aikaan. Viimeksi vuonna 2013 hän varoitteli maailmanlopun olevan aivan Suomen ovella. Ellei sitten Vanhan testamentin aikainen meininki kirvestä heiluttavan Mooseksen muodossa tulisi takaisin ja karkottaisi homosaation kirousta kansakuntamme yltä. Näin ei kuitenkaan tapahtunut, vaan tasa-arvo on vain lisääntynyt Helpin edellisestä hihhuloinnista.

Helppi on osallistunut tuoreempana tempauksena erään käännöstyön täydentämiseen. Se on kirjallisessa muodossa MassResistance-sivustolla. Brian Camenker on kuvaillut kohtaamiaan kauheuksia. Eli nyt saatavilla suomeksi tietoa sukupuolineutraalin avioliittolain karmeista seurauksista:

AVUNHUUTO SORRETTUJEN SORRETTUJEN PUOLESTA PUOLESTA Mitä homoavioliitot tekivät Massachusettsille?

Teksti on kertausta siitä videosta, jota levitetään ahkerasti Aito avioliitto -porukan keskuudessa.
Helppi on kirjoitellut sen esipuheeseen ja loppuun kaikenlaista jännää. Häntä kuvaillaan seuraavilla saatesanoilla:

Äärimmäisen yksilövapauden edustaja ja käytännönjärkisten ihmisoikeuksien puolustaja kristillisperinteisillä periaatteilla

Mitä Helpillä sitten on asiaa? Hän huomauttaa, ettei kirjoitus ole tarkoitettu kaikkien luettavaksi.

 Tämä julkaisu ei ole tarkoitettu homoille ja lesboille luettavaksi, sillä   me   emme   taistele   heitä   vastaan !   Meillä   ei   ole   mitään mielenkiintoa   sekaantua   heidän   yksityiselämäänsä.   He   ovat ihmisiä   siinä   missä   me   kaikki   muutkin   ja   Jumalan   rakkauden kohteita Jeesuksessa Kristuksessa!
Älä siis anna tätä julkaisua homoille ja lesboille luettavaksi! Se ei ole tarkoitettu heitä varten - anna heidän olla rauhassa!

 Helppi ja kumppanit ovat huolestuneita ihmisten pakko-ohjelmoinnista. Sellaisesta ohjelmoinnista jossa maamme hyvinvointi tuhotaan haitallisilla ajatuksilla. Esim. homoseksuaalit ja muut vähemmistöt nähdään oikeina ihmisinä ihan lainsäädännön silmissä. Nämä ja pari muuta asiaa voivat tuhota maamme, Helppi varoittaa.

Ihmiskunnan historiasta ja nykyisyydestä haetaan varoittavia esimerkkejä. 

Kommunismi edusti poliittista pakkovaltaa ! Toisinajatteleville kävi silloin huonosti!

Natsismi Saksassa edusti kansalliskiihkoista pakkovaltaa ! Toisinajattelevat saivat kokea nahoissaan sen!

Islam edustaa uskonnollista pakkovaltaa ! Toisinajattelevat joutuvat kärsimään sen seurauksena!

 Keski-aikainen kristillisyys edusti paljolti uskonnollista pakkovaltaa ! Toisuskoiset kärsivät sen seurauksena inkvisitiossa! 

Länsimainen media suorittaa seksuaalista pakko-ohjelmointia ! Toisinajattelevat ovat siinä pakkosyötön kohteina! 

Länsimainen kehitys edustaa homoseksuaalista pakkovaltaa ! Toisinajattelevat   joutuvat   'alistu   tai...'   uhkauksien kohteeksi!

Mutta millaiseen pakkovaltaan homoseksuaalit sitten alistavat meidät?

Siitä alkaa Brian Camenkerin tuotos, eli esimerkkejä siitä miten Massachusettsille kävi avioliittolain päivittämisen jälkeen. Suosittelen selaaamaan niitä läpi tuolla MassResistancen sivulla. Kauttaaltaan muutokset ovat mielestäni hyviä asioita. Kouluissa opetetaan seksivalistusta tämän vuosituhannen tietojen mukaan, eikä menneisyyden puritaanisella punastelulla. Nuoret eivät joudu enää turvautumaan epämääräiseen supinaan pyörävaraston takana tai vielä epämääräisemmillä verkkosivuilla. Lapsille ei oikeasti tarvitse teeskennellä, ettei homoja ja lesboja ole olemassa.

Mukaan mahtuu hieman liioittelua Camenkerin suunnalta. Esim. David Parkerista leivotaan vieläkin marttyyriä.

Seuraavana   vuonna   tämä   asia   oli   peruskoulun   opetus- suunnitelmassa  – välittämättä vanhemmista, jotka olivat eri mieltä. Päiväkoteihin Massachusettsin Lexingtonissa jaettiin kuvakirjaa "Kuka kukin on perheessä".  Kirjassa kerrottiin, että samaa sukupuolta olevat parit ovat vain eri perhemuoto, aivan kuten heidän omat vanhempansa. Erään päiväkotilapsen vanhempi, David Parker, kieltäytyi rauhalliseen sävyyn lähtemästä koulun kokouksesta, elleivät virkamiehet suostuisi ilmoittamaan   hänelle   etukäteen,   mikäli   homoseksuaalisuudesta   ja transseksuaalisuudesta   keskusteltaisiin   hänen   poikansa   kanssa. Seurauksena oli, että koulu pidätti hänet ja laittoi hänet putkaan yöksi.

Tapaus on kuitenkin monimutkaisempi kuin MassResistance antaa ymmärtää. TL;DR, Parker halusi tulla pidätetyksi. Koulu tarjosi mahdollisuutta jatkokeskusteluun. Parker soitti kännykällään valmiiksi väkeä koulun pihalle kuvamaan, kun hänet tuodaan ulos pidätettynä, koska hän ei suostunut toistuvista pyynnöistä huolimatta poistumaan koulun tiloista. Näitä kuvia käytetään MassResistancen sivuilla varoituksina siitä miten ihmisille käy, jos he vastustavat homosaatiota.

Mainitsematta jäävät ne asiat joita Parker vaati koululta. Jos homoseksuaalisuus tulee missään muodossa puheenaiheeksi luokassa, niin hänen lapsensa täytyisi viedä keskustelun ajaksi käytävään. Varmaankin tajuat miksei koulu voinut suostua tällaiseen. He eivät voi ennustaa milloin joku koululaisista puhuisi aiheesta. Koulussa vain opetetaan tosiasia siitä, että samaa sukupuolta olevia pareja on olemassa.

Toinen karmeus uudesta avioliittolaista oli tämä:
Ajattele   tätä:   Koska   homoavioliitot   ovat   laillisia,   liittovaltion tuomaristo on päättänyt, että kouluilla on nyt velvollisuus esittää homoseksuaaliset suhteet normaalina lapsille välittämättä siitä, mitä vanhemmat ajattelevat tai uskovat!Kauttaaltaan Massachusettsissa ei enää saisi syrjiä seksuaalivähemmistöjä samaan tapaan kuin ennen sukupuolineutraalin avioliittolain hyväksymistä. Ja sekös kismittää Helppiä ja kumppaneita.


Aivan lopussa taitaa olla herra Helpin voivottelua maailman menosta.

Seksuaalinen sortovalta on lähtenyt liikkeelle. Kun se saa täyden vallan valheellisen lainsäädännön myötä, niin sen jälkeen yksikään 'pehmo' ei uskalla enää sanoa mielipidettään. Silloin vain Danielin ja hänen ystäviensä kaltaiset -  Bonhoefferin kaltaiset - uskaltavat vastustaa mielipiteitten pakkomuokkausta

Jos et muista kuka Bonhoeffer oli, niin pikainen googlaus kertoo hänen olleen pappi ja teologi joka vastusti natseja. Hänet teloitettiin keskitysleirillä. Ihan oikeasti toivon, ettei Helppia kohtaa samanlainen kohtalo täällä Suomessa.

Kokonaisuus viimeistellään tällaisella niitillä:

Jos tämän luettuasi kutsut vielä avioliittolain muutosta  tasa-arvolaiksi, niin olet melko pimeä tapaus! Sanon siinä tapauksessa - järki hoi, äly älä jätä!

Ja tällaisella varoituskuvalla:


Siinä on paljon vastustajia Helpille. Ehkä saamme kuulla jatkossa häneltä miten niitä jokaista vastaan kuuluu taistella.

3 comments:

MrrKAT, Skepsis ry:n jäsen said...

Eikös tuon Venäjän pitäisi olla Herra Helpin kanssa samalla puolen rintamaa kun kumpikin tuo esiin oikeaa kunnon kristillisyyttä, EU-vastaisuutta, länsimaisten nautintojen ja liberaaliarvojen kammoa ja homokammoa? Ja taitaapa islamin vastaisuuskin yhdistää näitä molempia kristillisiä..

Anonymous said...

Täytyykin tarkistaa, onko saarnailija Helpin uusia jeesusagitaatiotilaisuuksia ladattu YouTubeen. Usein ne ovat mitä hauskinta lavakomiikkaa.

Anonymous said...

On Helppi osittain oikeassa. Olen homoseksuaali ja haluaisin alistaa kaikki - no ainakin kaikki miehet - pakkovaltaani. Voisin kertoa asiasta enemmänkin , mutta tuppaan kiihottumaan liikaa.