18.8.15

Kiinan räjähdyksen aiheuttaja paljastui: USA

Tianjinin valtava räjähdys oli kuin suoraan Godzilla-elokuvasta. Massiivinen tulipalo satama-alueella aiheutti lopulta koko yötaivaan valaisevan ja karmaisevan spektaakkelin. Jopa kiinalainen sääsatelliitti onnistui taltioimaan räjähdyksen.Tuhoa ja kuolinuhreja päästiin arvioimaan heti päivän valjettua. Yli sata ihmistä kuoli. Satoja ihmisiä joutui sairaalaan. Tuhansia joutui evakoimaan uusiin asuintiloihin. Räjähdys tapahtui varastohallissa, jossa säilytettiin syttyviä ja räjähdysherkkiä kemikaaleja.

Kiinalaismedia on hallinnon rautaotteen rajoittama, kun tilannetta pyritään pitämään hallituksen suunnalta jotenkin kasassa. Sosiaalisessa mediassa käyttäjien profiileja on poistettu, jos he ovat kritisoineet väärällä tavalla tapahtumia, spekuloineet tuhon aiheuttajia, tai vihjailleet korrutiosta. Ei niinkään mitään uutta. Media ei ole lähelläkään sitä tiedonkulun vapautta mitä vaikkapa länsimaissa.

 Mutta miten tuttumme siellä vaihtoehtomedian ja kansalaisnettirjournalismin parissa tulkitsevat tapahtumia? Salailu ja sensuuri nostattivat heti huomiota. Ja löytyipä räjähdyksen aiheuttaja yllättävän nopeasti. Totuus löytyi Kiinasta tietovuotoa lähettävien aktivistien kautta. Annetaan NaturalNewsin kertoa lisää siitä minkälaisia vinkkejä he saivat kiinalaisilta:

 China and America already at war: Tianjin explosion carried out by Pentagon space weapon in retaliation for Yuan currency devaluation

Eli räjähdys johtui USA:n ja Kiinan välisestä puolisalaisesta sodasta, jossa laukaus tuli avaruudesta. Taivaalta pudotetaan valtava "tikka" jonka potentiaalienergia riittää tuhoamaan mitä tahansa. Spekulaationa Pentagonilla on salainen kineettinen ase "Rod of God" kiertoradalla. NaturalNews esittää sen faktana.

Mutta miksi USA pommittaa Kiinaa kiertoradalta? Se oli vain varoituslaukaus tulevasta, jos Kiina julistaa oman kultakantaan perustuvan valuuttansa ja myy USA:n velkakirjojaan eteenpäin.

Chinese dissidents have told Natural News they have reason to believe the attack on Tianjin is a warning shot from the United States, which is terrified that China is on the verge of announcing its own gold-backed currency while declaring a fire sale on U.S. debt holdings.

The actions would collapse the U.S. dollar and destroy the U.S. economy, sending the United States into economic freefall. The "Rod of God" weapon deployment by the U.S. Pentagon, we're told, was America's "shot across the bow" to send a powerful warning message to China while disguising the attack as a domestic chemical explosion.


Juuri räjähdystä edeltävänä päivänä Kiina devalvoi valuuttansa. SATTUMAAKO? Herää, lammas!

Lähteenä kaikelle tälle tiedolle ovat anonyymit nettikirjoittajat Kiinasta, joten suosittelen olemaan ripauksen verran skeptinen NaturalNewsin väitteitä kohtaan. Ajan kuluessa paikalla tehdään sitä kuuluisaa virallista tutkimusta räjähdyksen aiheuttajasta. Ehkä jostain ilmestyy todistusaineistoa tappajasatelliitista. Ehkä ei. Se kyllä olisi hienoa todellisuuteen saapunutta scifiä, joten olisin suurella innolla tämän salaliittoteorian kannalla.

5 comments:

Yksi Turkkulaanen said...

Joopa joo. Että US Air Force (Vai peräti Space Force?) olisi noin nopeasti ja tarkasti onnistunut tekemään terrori-iskun vieraan valtion maaperälle, poskettoman suuren kaupungin tiiviisti asutetulle alueelle?

Jos minun pitäisi arvata, arvailuni lähtisi vaikkapa tällaisista lähtökohdista:
- Kiinalainen tekniikka. Omin silmin todistamaani karmeutta. Puistattaa vieläkin, 10 vuoden jälkeen.
- Kommunistisen duunarin välinpitämättömyys. "Mä oon vaan töissä täällä", potenssiin 3.
- Joku köyhä oli pöllinyt jonkin keskeisen tärkeän instrumentin myydäkseen sen, jonka puuttuminen aiheutti tämän onnettomuuden.

Anonymous said...

Tämä ei tullut puskiasta.

Kaikkihan me toi tiedetään!

Mitenkähän tuollaisten paranoidien ihmisten arki muodostuu?

Rami

Arhi Kuittinen Finnsanity said...

Aika moni tiedeuskovainen ei halua tietää,
että Nasa on aina ollut vain armeijan organisaatio ja propagandatehdas.

Ei mitään tekemistä tieteellisen puolueettomuuden ja tieteellisesti tarkistettavan tiedon kanssa.

Nasan tärkeimpiä propagandafunktioita on luoda uskonnollinen fantasia ihmisten pelastautumisesta toiselle planeetalle

- jotta tässä ajassa ja tällä planeetalla ei tapahtuisi poliittista heräämistä ja muutosta ympäristötuhojen poliittisesta taustasta ja kapitalismin ahneuden ja elitismin ideologisesta linjasta pörssiterrorin keinoin.

II

"Kuumatkojakaan" ei voida verifioida tieteellisesti: japanilainenkin kuusatelliittiprojekti lupasi ensin etukäteen toimittavansa kuvat satelliitista välittömästi julkisille servereille vaan kuinka kävikään, ilmestyi 2 kk viive kuvien julkaisuun.

Lasermittaukseen vetoaminen on lapsellista tyhmyyttä, kuka tahansa voi tiputtaa kuun pinnalle prismaheijasteita ilman ihmisten reissua van allenin ankaran säteilyvyöhykkeen läpi.


Anonymous said...

Arhi Kuittinen, Interstellar on vain elokuva (joka osui oikeaan?) :)

Naapurin kissa said...

Olisikohan Arhilla sattumoisin hallussaan se kuumatkat falsifioiva todiste?

Sivumennen sanoen Kiinan räjähdys aiheutettiin tietysti HAARPilla. Sehän syytää energiaa taivaisiin peräti 3,6 miljoonan watin teholla.

Tai sitten ei. Miljoonassa on niin monta nollaa että sillä on helppo hämätä hyväuskoisia - mutta luku asettuu oikeampiin mittasuhteisiin kun muistaa että nykyaikainen sähköveturi kehittää tehoa kahdenkin HAARPin verran.