28.11.09

Kristillinen sivuhalausUskovaisella nuorisolle tarjotaan synnistä vapaata halausmetodia. Pidättyväisyyttä edistävä sivuhalaus on juuri se mitä himojen kourissa painivat teinit kaipaavat. Tavallinen halaus asettaa sukupuolielimet liian lähelle toisiaan. Vähemmästäkin ihminen horjuu kohti sukupuoliyhdyntää. Valistusta annetaan katu-uskovattavasti rap-musan välityksellä. Encounter Generation Conference tapahtumissa annetaan moraalisesti pätevää valistusta.Kun seuraavan kerran näet kahden miehen halaavan toisiaan etumukset vastakkain, niin todistat jotain luonnotonta ja syntistä tapahtumaa.

4 comments:

Ninny said...

Eikös tuon tanssinkin pitänyt olla syntiä? Luulisi tuonkin hetkutuksen ja käsienheilutuksen herättävän vaikka mitä epäpuhtaita ajatuksia, varsinkin kun käsillä tunnutaan kovin usein osoittelevan nimenomaan haarojen suuntaan...

Anonymous said...

Siis kai tuo on vitsi?

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

Millä erotat onko vitsi?

Itse olen ajatellut että "lack of originality" on merkki siitä että kyseessä ei ole vitsi. Eli jos esitys on kliseinen tai vain vanhasta ideasta vähän muokattu juttu, se on "aitoa tavaraa".

Vitsissä on taas jotain epänormaalia, se ehkä imitoi kohdetta mutta vääristää sen samalla.

Kristityillä on ollut vastaavia tapaetikettejä kautta aikojen. Toisaalta on erikoista miten seksuaalisuuden kielto ajaa koko ajan tarkemmin rajaamaan asioita että ei tulisi epäpyhiä ajatuksia jotka häiritsisivät.

Uskonnon täytyy siis tuntua tosi kiusalliselta, kun tälläisiä tarvitaan. Että halaamista miehen kanssa ei voi olla ilman ajatuksia panopuuhista ja sukupuolielimistä. Minä pystyn halaamaan jopa homoseksuaalia ilman näitä ajatuksia.

Pitääkin varoa että ei koskaan tulisi uskoon, kun se on tuollaista. Pilaisin vielä elämäni ja tekisin siitä surkeaa pingottamista ja nuorallakävelyä. Ja lisäksi syntiset ajatukset tunkisivat mieleeni väkisin (kuin mieshalauksessa).

Paholaisen Asianajaja said...

Voe rähmä. Sivuhalaus olikin satiiria.

http://stuffchristianslike.net/2008/04/106-the-side-hug/