6.11.09

Minne Suomen skientologit ovat kadonneet?

Ovatko ne siirtyneet uudelle olemisen tasolle? Onko DC-9:n muotoinen avaruusalus käynyt visiitillä?

Ihmettelen tätä sen takia, että muuten niin järjestäytyneet skientologit eivät pidä sähköpostitietojaan ajantasalla. Edes organisaationsa sisällä.

Näin Scienceblogs.comissa mainoksen. Siinä Citizens Commission on Human Rights mainosti ilmaista Making a Killing dvd:tä, jossa paljastetaan Totuus psykiatrien kuolemapillereistä ja muista vaaroista. Masokistina laitoin tilauksen menemään.

Pian sähköpostiini ilmestyi virheilmoitus.

Undelivered Mail Returned to SenderFriday, November 6, 2009 1:15 AM


Upsista! Lahden skientologialähetystön sähköposti ei enää toimi. Tiedän tämän siitä, että sähköpostissa on juuri Lahden dianetiikkakeskuksen sähköpostiosoite, joka aiheutti virheen. Minä sain kopion tilauskaavakkeesta, mutta Suomen skientologit eivät.

Citizens Commission on Human Rights on yksi monista skientologien haaraosastoista.

CCHR's views on psychiatry are a reflection of the position held by L. Ron Hubbard, the founder of Scientology, whose writings express very strong opinions against psychiatry.[6][7] CCHR advocates that there is no biological evidence to support psychiatric theories of mental disorders.


Ehkä skientologian aika on ohi Suomessa.

Jos satut vierailemaan Lahdessa tai Vantaan Tikkurilassa, niin käy vilkaisemassa onko siellä konttorissa enää ketään päivystämässä. Kokeilen joskus ensi viikolla oikein rimpauttaa puhelinlinjoja pitkin.


Lahden Dianetiikka-keskus
Saimaankatu 66 C 91
15140 Lahti

Helsingin Dianetiikka-keskus
Peltolantie 2 B
01300 VANTAA

4 comments:

Anonymous said...

Veikkaan, että Lahden skientologit ovat turvautuneet "kunniallisemman" ryhmän suojeluun, kuten Lahden seudulla uskomattoman voimakkaana jÿlläävään antroposofiseen liikkeeseen.
Itse asiassa noilla kummallakin liikkeellä näyttäisi olevan enemmän yhtäläisyyksiä kuin eroja. A on vain vuosikymmenten mittaan rakentanut niin vankat yhteiskuntasuhteet julkisiin tahoihin, ettei sitä epäillä mistään huuhaasta.

Anonymous said...

Moikka!

Eivät ne ole mihinkään kadonneet. Olivat tänään taas (su 22.11.09) Vantaan Tikkurilassa Kielotien varressa (siis aivan keskustassa) Tarjoustalon edessä "Keltaisessa Teltassa" tarjoamassa "Hermoassistin" ilmaiseksi lievittäviä kipuja. Tarjoustalosta ulos tulleelle meikäläiselle pidettiin pieni puhe, työnnettiin lappu kouraan ja toivotettiin tervetulleeksi. Vetosin kauppakiireisiin. Ei ole minun juttu moinen.

Paholaisen Asianajaja said...

Dianetiikka hohtaa vielä Vantaalla. Onkohan tilanne sama myös Lahdessa? Ehkä sähköpostien häiriö oli vain tilapäinen.

Anonymous said...

20.11.2011 kirkkonummen markkinoilla oli kelt. teltta ja info tule ilmaiseen hermoassistiniin . . . menin ..olin.. ja kyselin mistä hoitomuodosta oli kyse. . . ei tullut selkeätä vastausta. tule tikkurilaan kurssille. . . tai osta kirja jonka tyhmyyksissäni ostin. tivasin vielä että missä tallaista hoitoa annetaan..vast. ei oikein missään mutta lue kirja parannut itse...