24.11.09

Sana sunnuntaille: Loukkaus osa 2

Ateistit eivät ole vieläkään oppineet olemaan loukkaamatta toisia ihmisiä. Aikaisemmin mm. Cincinnatin asukkaat saivat pahoinvointikohtauksia rivon mainostaulun takia. Mainosta ei ole poistettu uudelta paikaltaan.

Nyt Tennesseen viattomat kristityt joutuivat parjauskampanjan kohteeksi. Loukkaus on suora kopio jumalattomien rienaajien muista mainoksista:

Not religious? You're not alone.


Paikallinen asukas Donnie Cude ilmoitti toimittajalle mitä mieltä hän on mainoksesta. "Se on täysin väärä paikka, väärä kaupunki, väärä aika." Mainoksen teksti loukkaavuus oli myös hänelle kristallin kirkas asia. "Se on isku vasten Nashvilleläisten - sekä niiden ihmisten joilla on vahvat vakaumukset ja tekevät paljon tämän kaupungin hyväksi - kasvoja."

Herra Cude on oikeassa. Mikseivät militantti ateistit voisi hiljalleen ymmärtää, että heidän olemassaolo on loukkaus? Uskonvapaus ei ole monimutkainen asia Yhdysvalloissa: Kristityillä on vapaus ja oikeus elää ilman ateisteja läheisyydessään.

4 comments:

Aqua Fortis said...

http://i16.photobucket.com/albums/b8/CheckM8/JesusFacepalmSmall.jpg

Aqua Fortis said...

Hmh, kommenttiloota näyttää leikkaavan osan linkistä pois. Minkäs teet.

Ninny said...

"Hänen rikos on noituus"
"heidän olemassaolo on loukkaus"

Hassua, PA, teksteistäsi tulee mieleen yksi vitsin maailman lyhyimmistä kirjoista eli Höyry Häyrisen "Minun käyttämät possessiivisuffiksit"... :-D

Paholaisen Asianajaja said...

Possessiivisuffiksit? Kuulosta ihan humpuukilta.