21.12.12

Sandy Hook surmien epäselvyydet

Nähtävästi aikaisempi kirjoitukseni Gotham Cityn kartasta ja Sandy Hookista herätti närästystä kotimaisen Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä -blogin äärellä. Erehdyin kirjoittamaan samasta aiheesta kuin Teemu Vehkala, joten olin jonkun mielestä kopioinut aiheen häneltä. Onneksi jokainen voi tarkistaa kirjoitusten aikamerkinnöistä kumpi ilmestyi ensin nettiin.

Anyways....

Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä paahtaa täysillä eteenpäin Sandy Hookin tapahtumista, ja hyvä niin. Tekstiin on koottu kätevästi yleisimmät epäselvyydet eri foorumeilla esiintyneistä asioista.  Se on lukemisen arvoinen. On nimittäin käynyt niin oudosti, että surmien jälkeisen vuorokauden aikana tiedotusvälineissä oli ristiriitaista tietoa. Radion, television ja sanomalehtien edustajat ovat haastatelleet eri ihmisiä ja viranomaisia, eivätkä heidän sanomansa ole olleet aina yhteneväisiä. Salaperäistä, eikö vain?

 Surmaajan henkilöllisyys vaihteli, kun toimittajat kilpailivat skuupista. Löydettyjen aseiden määrä, laatu ja sijainti vaihtelivat päivän edetessä. Paikalla pillit huutaen saapuneet poliisit olivat jopa pidättäneet useamman epäilyttävän miehen koulun lähistöllä. Eikä heidän henkilöllisyyttään ole vielä kerrottu julkisesti.

Tosin blogin tekstissä on parisen kohtaa, jotka vaativat hieman hiemista. Esim. rehtori Kaitlin Roigin kohdalla kirjoitetaan:


Hänen ABC-Newsille antama todistajalausuntonsa kertoo, että oven taakse tuli joitain miehiä jotka käskivät avaamaan oven. Roig kuitenkin kieltäytyi avaamasta WC:n ovea, koska tiesi sen että jos he olisivat olleet oikeita poliiseja niin olisivat tienneet mistä löytää avaimet joilla avata oven. Sen jälkeen hän vaati näitä miehiä näyttämään poliisivirkamerkkinsä oven alta todisteeksi siitä, että olivat todella poliiseja.


Tästähän voi päätellä sen, että tämä kyseinen naisopettaja tajusi sen että paikalla saattoi olla useampia ampujia ja vei sen vuoksi oppilaitaan turvaan. Roig taisi tajuta sen, että kouluun hyökkääjät saattoivat olla naamioituneina vaikka SWAT-ryhmän poliiseiksi tai joiksikin heitä muistuttaviksi kommandoiksi. 

Vaikutelma jää hieman kesken. Kun käväisee lukaisemassa Roigin haastattelun selviää, että hänen ovensa takana todellakin olivat paikalle saapuneet poliisit.

Sitten onkin vuorossa salaisen maailmanhallituksen paha moka. Joku peiteoperaation tekijöistä ei saanut muistiota Facebookissa tehtävästä misinformaatio-operaatiosta. Opettaja Victoria Soton muistosivu laitettiin feissariin jopa neljä päivää ennen koulusurmia. Tai sitten voimme hyväksyä jopa AboveTopSecret -foorumilla tarjotun selityksen, eli joku on muuttanut aikaisemmin luomansa ryhmän Soton muistosivuksi. Muistosivuja ilmestyi useampi surmien jälkeen. Eivätkö NWO:n agentit luottaneet sankariopettajan olevan muistamisen arvoinen, vai miksi se sivu olisi täytynyt luoda epäilyttävästi? En tiedä.

Lisää kysymyksiä nousi esiin kun lapsensa menettänyt Robbie Parker käveli kameroiden eteen.Parkerin olisi pitänyt käyttäytyä katsojien odottamalla tavalla. Niin ei käynyt heti alussa (en tiedä mitä tapahtui tai miten häntä prepattiin juuri ennen kuin hän astui pihalle), joten nyt Parkeria kutsutaan palkatuksi näyttelijäksi.

Aivan kuin oikeasti lapsensa menettäneet vanhemmat olisivat sanoneet jotakin erilaista verrattuna Parkerin puheeseen. En oikein ymmärrä miksi NWO:n olisi pitänyt palkata operaatiota varten näyttelijöitä esittämään surevia vanhempia. Ellei lapsia sitten muka oikeasti kuollut, mutta kovin harva salaliittoteoreetikko on esittämässä sellaista skenaariota. Toistaiseksi.

Ehkä joku anonyymi osaa selittää kommenteissa miksi näitä näyttelijöitä palkattiin surmien edustajiksi?


5 comments:

Tino Rossi said...

Kaikki nämä teoreetikot tuntuvat olettavan että tavalliset ihmiset ja poliisit toimivat kuin Jason Bourne paineen alla.

Pelkästään omista mitättömistä paniikkitilanteistani huomaan että puhun sekavia, unohdan asioita ja sekoitan ihmisiä. Esimerkiksi lievähkön (pelkkiä ruhjeita kaikille) autokolarin jälkeen olin sekava ja oikeasti koitin olla valtavan reipas kaikille katselijoille. Ei tässä mitään, hui hai. Etsin myös kynää (??) pää veressä jotta voisin kirjoittaa jotain ylös.

Entä sitten jos henki olisi katkolla ja elämän suurin stressitilanne päällä? Ihme että haastatellut ylipäätään osasivat puhua asiasta eivätkä jorisseet vain unohtuneista hanskoistaan tai hokeneet voi luoja voi luojaa...

Rami said...

Juuh, juuri näin.

Pidän itseäni überpätevän hemmona kriisitilanteissa. Siittä huolimatta joskus käy kyllä edellä mainittua ja voi vaan todeta (taas:) ettei olekaan ihan NIIN üder.

Skepdic said...

Voisitko kommentoida myös noita muita väittämiä väitetystä toisesta ampujasta? En oikein itse löydä resursseja joilla tutkia mahdollisuutta siihen että ampujia oli enemmän kuin yksi objektiivisesti.

ps. AgainstNWO on tyylikkäästi postannut sivulleen videon jossa poliisi "uhkailee ihmisiä levittämästä virallisesta tiedosta poikkeavaa informaatiota sosiaalisessa mediassa rangaistuksen uhalla", se vaan että siitä on taitavasti leikattu pois kohta lehdistötilaisuudesta jossa poliisi kertoo tarkoittavansa ihmisiä jotka esiintyvät ampujana tai poliisina.

Kuinka harhainen voi mieli olla ja vielä väittää muita lampaiksi, kun itse seuraa Alex Jonesin ja muiden hihhulikonservatiivien peräreikää?

Paholaisen Asianajaja said...

En ole näin joulukiireinä perehtynyt uutisiin, mutta ymmärtääkseni se on ihan yleistä tietoa, että poliisi on pidättänyt miehen epäiltynä toisena ampujana. Nimeä ei ole julkaistu.

Paholaisen Asianajaja said...

Selvisihän sekin asia. Poliisit pistivät rautoihin Chris Manfredonian, joka oli menossa koululle etsimään tytärtään. Pidätystä ei viety sen pidemmälle samana päivänä.

http://articles.latimes.com/2012/dec/14/nation/la-na-1215-newtown-school-shooting-20121215