1.12.12

Sanal Edamarukua ja pieni paljastus Skepsis ry:stä

Sanal Edamarukun Superstition in India luento Skepsis ry:n tilaisuudessa on nähtävillä Youtubessa. Laillisesti ilman pelkoa poliisin vierailusta ja läppärin takavarikoimisesta. On huonompiakin tapoja viettää 1 h 35 min netissä.
Sitten pieni näyte siitä miten Skepsis ry:tä kuvailtiin Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä -facebookryhmässä:

Tuolla skepsiks ry:n linjalla ei ole mitään tekemistä todellisen skeptismin kanssa, jossa skeptinen henkilö tekee itse omat havainnot. Mutta nämä skepsiksen jäsenet tyytyvät skepsiksen ilmoittamiin juttuihin ja pitävät niitä automaattisesti totuutena. Kuten rokoteteollisuutta ei kyseenalaisteta ja haukutaan sitten kaikki rokotusteollisuuden kyseenalaistajat, että he uskovat huuhaaseen. Mutta ei liene monikaan skepsiksen jäsen kyseenalaistaa sitä, että SKEPSIS RY ajaa lääketeollisuuden asiaa etenpäin. He eivät sitä näe koska SKEPSIKSEN jäsenet eivät usein osaa ajatella itsenäisesti tai muodostaa itsenäisiä ajatuksia. Siksi myös Skepsiksen jäsenet haukkuvat salaliittoteoreetikkoja, koska SKEPSIS RY:n jäsenlehti yllyttää siihen.

Minulla onkin yllättävän paljon valtaa käsissäni, kun kirjoittelen noita pakinoitani Skeptikko-lehteen.

3 comments:

RH said...

Onneksi kaikki muut osaa ajatella omilla aivoillaan, eikä usko kaikkea, mitä ylhäältä totena kerrotaan :)

Anonymous said...

Hyvällä asiallahan Skepsis ry on jos vain se sarkasmiin "kätketty" ylimielisyys jäisi vähemmälle.

MrrKAT said...

Laitoin linkkejäni taivaallisiin havaintoihini aiempaan Skeptikko-lehteen, mutta tuossa naamaryhmässähän ei mainittu edes koko lehteä ?

Ahaa, nyt tajusin. Ko. "Havaitsijat" eivät itse ole tehneet havaintoja Skepsis ry:stä vaan keksineet ne hihasta.

Mikä vitsi ! :D