17.12.12

Valkee etsii koekaniineja

Korvavaloilla maineeseen noussut Valkee Oy etsii vapaaehtoisia. Tarjolla olisi pieni testiryhmän kokoaminen. Tarkoituksena kokeilla Valkee-korvavalolaitetta 30 päivän ajan.


Uskotko?

 Jos et, olet etsimämme henkilö. Jos taas uskot, olet sitä paremmalla syyllä juuri sopiva testiryhmäämme. 

Tähän ryhmään haluamme sinut, ihan tavallisen ihmisen. Sinut, joka mieluummin hymyilet kuin mökötät.
 Pahus. Siinä menivät minun mahdollisuuteni.


 Olet tai haluat olla aina virkeä ja hyvällä tuulella. Ja sinua ottaa todella aivoon pimeän ajan lisääntyminen ja sen vaikutukset. 
Ehkä kuitenkin uskallan laittaa ilmoittautumishakemuksen menemään.
Testin aikana ainoa velvollisuutesi on raportoida anonyymisti ja rehellisesti tuntemuksiasi koko kansalle tällä foorumilla. Täällä sana on vapaa ja sinä sekä kansa päättävät, ovatko kirkasvalokuulokkeet ratkaisu suomalaisten kaamosmasennusoireisiin. 
 Valkee on valmistautunut siihen, että kaikki palaute ei ole pelkkää ylistystä.

Hae siis mukaan ja laula laite ja sen vaikutukset suohon tai hurraa ne parrasvaloihin. Ihan kuule miltä tuntuu. PS. Valitut saavat kirkasvalokuulokkeet ikuisesti omaksi, jottei pieni, keskisuuri tai täysimittainen kaamosoireilu pääse valloilleen.

Yritän päästä mukaan testiin. Ehkä asia etenee tammikuussa, kun vuoden valoisat ajat alkavat pidentyä. Yksityiskohdat eivät ole vielä tiedossa, mutta kyseessä näyttäisi olevan PR-tempaus eikä lääketieteellinen tutkimus.

Kiitos vinkistä herra Miehelle.

2 comments:

Anonymous said...

^ Merry Christmas vaan? : D

Anonymous said...

"Sinut on valittu mukaan Valkeen testiryhmään!‏"

"Saimme satoja ja satoja hyviä, mutta sinun perusteluillesi kalpenevia hakemuksia. Ei siis hullumpi suoritus yhtään, tervetuloa testiryhmään!

Testi alkaa 8.1.2013 klo 09:00 - saat sitä ennen laitteen kotiisi. "

Odotan innolla.